Dudley Moore wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dudley Moore
(Dudley Stuart John Moore)

Pohlaví:
Muž
Narození:
19.4. 1935 - 18:30h
Místo:
Dagenham, Anglie
Země:
Věk:
† 66 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
27.3.2002 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herec

Dudley Moore - Horoskop, Vztahy, Scenáristická filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
19.4.1935 - 18:30  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
19.4.1935 - 17:30  
GB, Dagenham:
51°32' s.š., 0°10' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dudley Moore 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Dudley Moore
datum narození 19.4.1935
(herec, instagram)

Dudley Moore - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Dudley Moore - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Celebrating Laughter: The Life and Films of Colin Higgins
(2004) - Blake Edwards
(1998) - Wie man die Leute von ihrem Geld trennt
(1998) - The Fine Art of Separating People from Their Money
(1998) - The Mighty Kong
(1996) - Zmizení Kevina Johnsona
(1996) - Víkend
(1996) - Oskarův orchestr (TV seriál)
(1996) - My Universe Inside Out
(1995) - Antologie Beatles (TV seriál)
(1995) - Some Interesting Facts About Peter Cook
(1994) - Tátovy holky (TV seriál)
(1994) - Parallel Lives
(1993) - The Celebrity Guide to Entertaining
(1993) - Dudley (TV seriál)
(1993) - Dobrodružství létající okurky
(1992) - Sveďte to na poslíčka
(1991) - Voices that Care
(1991) - Orchestra! (TV seriál)
(1990) - Life of Python
(1990) - Cvoci
(1989) - America's All-Star Tribute to Elizabeth Taylor
(1989) - The Secret Policeman's Biggest Ball (divadelní záznam)
(1988) - Arthur 2: S ledem
(1987) - Like Father Like Son
(1986) - W.C. Fields: Straight Up
(1986) - Koneko monogatari
(1985) - Santa Claus: The Making of the Movie
(1985) - Santa Claus
(1984) - Sunday Night Live
(1984) - Nevěrně tvá
(1984) - Nejlepší obrana
(1984) - Micki + Maude
(1983) - Ready Steady Go, Volume 1
(1983) - Romantická komedie
(1983) - Nemocný láskou
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Šest týdnů
(1981) - An Audience with Dudley Moore
(1981) - The Muppets Go to the Movies
(1981) - Arthur
(1980) - The 34th Annual Tony Awards
(1980) - Herschel drtí faraony
(1979) - 10
(1978) - Pes baskervillský
(1978) - Nečistá hra
(1976) - Monty Python Meets Beyond the Fringe (divadelní záznam)
(1972) - Alice's Adventures in Wonderland
(1970) - Aquarius
(1969) - Obývací ložnice
(1969) - Na řvoucích strojích do Monte Carla
(1968) - Frost on Sunday
(1968) - 30 Is a Dangerous Age, Cynthia
(1968) - Goodbye Again (TV seriál)
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - Okouzlený
(1966) - Nesprávná truhla
(1965) - The Bruce Forsyth Show
(1965) - Not Only... But Also (TV seriál)
(1965) - Flatland
(1964) - Beyond the Fringe
(1964) - The Hat
(1955) - Camera Three (TV seriál)
(1952) - Today
Dudley Moore - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1955) Brogan Lane - manželka
(*1943) Tuesday Weld - manželka
(*1944) Suzy Kendall - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1950) Susan Anton
(*1960) Terri Garber
(*1950) Lynsey de Paul

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Dřevo)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.4.1935 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dudley Moore 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dudley Moore - herec

se narodil 19.4.1935 ve městě Dagenham, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dudley Moore

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Dudley Moore
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
28°43’
7
 
LunaLuna:
Štír
8°39’
1
 
MerkurMerkur:
Beran
20°13’
7
 
VenušeVenuše:
Blíženci
4°03’
8
 
MarsMars:
Váhy
11°09’
12
R
JupiterJupiter:
Štír
20°53’
2
R
SaturnSaturn:
Ryby
7°10’
5
 
UranUran:
Býk
1°16’
7
 
NeptunNeptun:
Panna
12°05’
11
R
PlutoPluto:
Rak
23°52’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
26°29’
4
R
Černá LunaLilith:
Panna
0°28’
11
 
CheirónCheirón:
Blíženci
7°02’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
23°41’
7
Domy:
Váhy
13°46’
Beran
13°46’
2:
Štír
9°12’
8:
Býk
9°12’
3:
Střelec
10°53’
9:
Blíženci
10°53’
Kozoroh
18°02’
Rak
18°02’
5:
Vodnář
23°12’
Lev
23°12’
6:
Ryby
21°39’
Panna
21°39’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
0°54’
11
Slun./Luna:
Vodnář
3°41’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »