Dušan Jamrich wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dušan Jamrich

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec, pedagog

Dušan Jamrich - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1946 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dušan Jamrich 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Dušan Jamrich
datum narození v roce *1946
(herec, pedagog, instagram)

Dušan Jamrich - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Návraty k hereckým legendám: Dušan Jamrich
(2015) - Kukučka (TV seriál)
(2015) - Kikirikí (TV seriál)
(2015) - Eva Nová
(2013) - Herecké legendy (TV seriál)
(2013) - Chlapi neplačú (TV seriál)
(2012) - Policajti z centra (TV seriál)
(2012) - Horúca krv (TV seriál)
(2011) - Druhý život (TV seriál)
(2010) - 13. komnata Ladislava Chudíka
(2010) - Zrodenie krásy - kantata Under my spell
(2010) - Kriminálka Staré Město (TV seriál)
(2009) - Slovenské národné povstanie 1944
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Smrť ministra
(2008) - Priateľky (TV seriál)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Scenár
(1997) - Návraty z neskutočna
(1996) - Herodes a Herodias
(1995) - Škriatok (TV seriál)
(1995) - Pod agátmi
(1994) - Trýzeň svedomia
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1989) - Učiteľ na neplatenej dovolenke
(1989) - Reverend
(1989) - Pani Berta Garlanová
(1988) - Ženatý cez deň, slobodný v noci
(1988) - Samo, kupec a kráľ
(1988) - Na také prípady sa nezabúda
(1988) - Muž na správnom mieste
(1988) - Bez problémov
(1987) - Labyrint (TV seriál)
(1987) - Páni Glembayovci (divadelní záznam)
(1987) - Neďaleko do neba
(1987) - Henrich IV. (divadelní záznam)
(1986) - Nekonečná pieseň domoviny
(1986) - Výnosné miesto (divadelní záznam)
(1986) - Šťastie na dobierku
(1986) - O všetečnom zvedavcovi
(1986) - Kohút nezaspieva
(1986) - Don Carlos
(1986) - Alžbetin dvor (TV seriál)
(1985) - Láskou sa mení každý tvor
(1985) - Žena z antisveta
(1985) - Mišo
(1985) - Líška a hrozno
(1985) - Ideálny manžel
(1984) - Poetka pohybu (cesta za krásnom s akademickou maliarkou SIBYLOU GREINEROVOU)
(1984) - Matky z Čierneho Balogu
(1984) - Svätohor
(1984) - Reťazenie
(1984) - Profesionál života
(1984) - Povstalecká história (TV seriál)
(1984) - Oko za oko
(1984) - Kura
(1984) - Cesta životom
(1984) - Bola som z olova
(1983) - Transplantácia slepého čreva
(1983) - Šanca
(1983) - Radosť žiť
(1983) - Pltník Paľko a vodník Venček (TV seriál)
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV seriál)
(1983) - Kľúče od mesta
(1983) - Heloisa a Abelard
(1983) - Cesta na krvavé pole
(1982) - Život bez konca (TV seriál)
(1982) - Zlatá panna a prekliaty brat
(1982) - Nech sa niekto opováži alebo ako Ďuro Konôpka o fujaru prišiel
(1982) - Krásna múdrosť
(1982) - George Dandin (divadelní záznam)
(1981) - Tá dáma
(1981) - Syn človeka
(1981) - Rembrandt van Rijn
(1981) - Prefíkaná vdova
(1981) - Mojmír II.
(1981) - Macbeth
(1981) - Geľo Sebechlebský (divadelní záznam)
(1980) - Triptych o láske
(1980) - Na skle maľované
(1980) - Mŕtvi maturovať nebudú
(1980) - Hosť k štedrovečernému stolu
(1980) - Faidra
(1980) - Balladyna
(1979) - Mrazivý február rozkvitol
(1979) - Život je sen
(1979) - Traja svedkovia
(1979) - Ruy Blas
(1979) - Eugen Onegin
(1979) - Barbora Rösselová
(1978) - Strašidlo
(1978) - Na vysokej skale: Spišský rebel
(1977) - Zlatý dážď
(1977) - Vojáci Svobody I. - IV.
(1977) - Škola klebiet
(1977) - Poviem vám, ako zahynul
(1977) - Fatinica
(1977) - Dvere dokorán
(1976) - Komunisté (TV seriál)
(1976) - Sluha dvoch pánov (divadelní záznam)
(1976) - Poslední (divadelní záznam)
(1976) - Odviata ako dym
(1976) - Odsúdení na život
(1976) - Hurá na letný byt
(1975) - Vivat Beňovský (TV seriál)
(1975) - Strieborný jaguár
(1975) - Meridián
(1975) - Ex libris
(1974) - Zlatá guľôčka
(1974) - Výkriky z polnoci
(1974) - Škriatok
(1974) - Rudienka
(1974) - Madame Favart
(1974) - Lucrezia Borgia
(1973) - Víťazný čas
(1973) - Svokrovia (divadelní záznam)
(1973) - Monna Vanna
(1973) - Cid
(1972) - Nedeľná chvíľka poézie
(1972) - Rozkošný paroháč (divadelní záznam)
(1972) - Don Juan (divadelní záznam)
(1971) - Zlozor
(1971) - Taký obyčajný deň
(1971) - Parížski mohykáni (TV seriál)
(1971) - Kocúrkovo
(1971) - Asmodé
(1970) - O bielej ruži (TV seriál)
(1969) - Rozmajrín
(1969) - Generácia
(1968) - Niet inej cesty
(1968) - Dobrodružstvo pri obžinkoch

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dušan Jamrich 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dušan Jamrich - herec, pedagog

se narodil v roce *1946 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dušan Jamrich

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Dušan Jamrich
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
1°28’
 
LunaLuna:
Štír
7°20’
 
MerkurMerkur:
Štír
24°20’
 
VenušeVenuše:
Střelec
2°21’
 
MarsMars:
Štír
21°15’
 
JupiterJupiter:
Štír
6°23’
 
SaturnSaturn:
Lev
8°15’
 
UranUran:
Blíženci
21°28’
R
NeptunNeptun:
Váhy
9°12’
 
PlutoPluto:
Lev
13°16’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
13°43’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
19°11’
 
CheirónCheirón:
Váhy
27°45’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
0xZeměZemě
3xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »