Dušan Klein wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dušan Klein

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1939 (?)
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
režisér, herec

Dušan Klein - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
Rok 1939 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dušan Klein 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Dušan Klein
datum narození v roce *1939
(režisér, herec, instagram)

Dušan Klein - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV seriál)
(2011) - Rodinka (TV seriál)
(2010) - Rodinka
(2010) - Cukrárna (TV seriál)
(2009) - Zakázaný člověk
(2008) - Hrobník
(2008) - Fišpánská jablíčka
(2008) - Devatenáct klavírů
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Svatba na bitevním poli
(2007) - Muž a stín
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Žil jsem s cizinkou
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2004) - I ve smrti sami
(2003) - Strážce duší (TV seriál)
(2003) - Jak básníci neztrácejí naději
(2002) - Miláček
(2002) - Borůvkový vrch
(2001) - Ta třetí
(2001) - O víle Arnoštce
(2001) - Muž, který vycházel z hrobu
(2001) - Elixír a Halíbela
(2000) - Český Robinson
(1999) - Žena z druhé ruky
(1999) - Tom v kozí kůži
(1999) - Píseň o lítosti
(1999) - Pan Princ trucuje
(1999) - Nenávist
(1999) - Král ozvěny
(1998) - Lolinka a kníráč
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Zákeřná diagnóza
(1997) - Ukradený automobil
(1997) - Překvapení
(1997) - První a poslední
(1997) - Jak jsme přečetli Čapka
(1997) - Genová inženýrka
(1997) - Facka
(1996) - Smrt v zahradě Girardinů
(1996) - Nejsem líná, jsem chudokrevná
(1996) - Manželská tonutí (TV seriál)
(1996) - Konto separato
(1995) - Netrpělivost srdce
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1994) - Televize
(1994) - Příběh kriminálního rady
(1994) - Andělské oči
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1992) - Kafka to taky neměl lehký
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1992) - Dáma ví, kdy přijít
(1991) - Vdova po básníkovi
(1991) - Nepoužitelný Max
(1991) - Miláček Ornifle
(1991) - Bláha a Vrchlická
(1990) - Drobné něžnosti
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1987) - Zrcadlo nenávisti
(1987) - Přízrak
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1986) - Kdo se bojí, utíká
(1984) - Jak básníci přicházejí o iluze
(1983) - Radikální řez
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1979) - Kam nikdo nesmí
(1977) - Sázka na třináctku
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1975) - Město nic neví
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Pavol zasahuje (TV seriál)
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Tajemství zlatého Buddhy
(1971) - Lekce
(1970) - Růženko, spíte sama?
(1970) - Láska k životu
(1970) - Jeden z nich je vrah
(1964) - Místenka bez návratu
(1963) - Táto, přečti to!
(1963) - Králíček
(1963) - Ďábelská jízda na koloběžce
(1960) - Jména, k nimž nejsou lidé

Dušan Klein - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Dušan Klein - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Dušan Klein - Knihy

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dušan Klein 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dušan Klein - režisér, herec

se narodil v roce *1939 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dušan Klein

Dnes se narodili
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Dušan Klein
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
4°56’
 
LunaLuna:
Štír
16°12’
 
MerkurMerkur:
Rak
25°35’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
15°52’
 
MarsMars:
Vodnář
4°34’
R
JupiterJupiter:
Beran
7°08’
 
SaturnSaturn:
Beran
29°23’
 
UranUran:
Býk
20°27’
 
NeptunNeptun:
Panna
20°43’
 
PlutoPluto:
Lev
0°19’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
5°29’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
21°03’
 
CheirónCheirón:
Rak
11°08’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stanislav Neumann
(*1902 - 1975) herec, syn S. K. Neumanna

Itálie Umberto Eco
(*1932 - 2016) prozaik, estetik, sémiolog a literární vědec

Rakousko Friedensreich Hundertwasser
(*1928 - 2000) architekt, malíř, umělec, vizionář, samorost

Německo Georg Büchner
(*1813 - 1837) scénárista

Norsko Knut Hamsun
(*1859 - 1952) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »