E. E. Bell wikipedie, horoscope, astrology, instagram

E. E. Bell
(Edward Earle Bell)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec

E. E. Bell - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.12.1955 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(E. E. Bell 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
E. E. Bell
datum narození 27.12.1955
(herec, instagram)

E. E. Bell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Ave, Caesar!
(2015) - Safelight
(2015) - The Funhouse Massacre
(2013) - Dean Slater: Resident Advisor
(2012) - Belle's (TV seriál)
(2011) - Voda pro slony
(2011) - Hodně štěstí, Charlie: Film o velké cestě
(2009) - Sonny ve velkém světě (TV seriál)
(2009) - Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
(2008) - Chocolate News
(2008) - Vyprahlá prérie
(2007) - Těsně vedle
(2007) - Polibte nevěstu
(2007) - In Case of Emergency (TV seriál)
(2005) - 3 Wise Women
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Můj auťák Brouk
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Phil of the Future (TV seriál)
(2004) - I Am Stamos
(2004) - Drake a Josh (TV seriál)
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Married... with Children: The E! True Hollywood Story
(2001) - 61*
(2001) - Thank You, Good Night
(2000) - Big Brother Trouble
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Storm
(1999) - The Amanda Show (TV seriál)
(1998) - One World (TV seriál)
(1998) - Můj obr
(1998) - Lovec z podsvětí (TV seriál)
(1998) - House Rules (TV seriál)
(1997) - Sunset Beach (TV seriál)
(1997) - Medvědí hora
(1997) - Lewis, Clark a George
(1997) - Hráči (TV seriál)
(1997) - Air Force One
(1995) - Zapomeň na Paříž
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - Ice Cream Man
(1995) - Caroline in the City (TV seriál)
(1994) - All That
(1994) - Abbott and Costello Meet Jerry Seinfeld
(1993) - Xuxa (TV seriál)
(1993) - Vraždy černé vdovy
(1993) - Ultraman: The Ultimate Hero (TV seriál)
(1993) - A League of Their Own (TV seriál)
(1993) - Eight Hundred Leagues Down the Amazon
(1992) - Yesterday Today
(1991) - Vražedná vize
(1991) - Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - Adam 12 (TV seriál)
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1983) - Herndon (TV seriál)
(1982) - Na zdraví (TV seriál)
(1978) - Diff'rent Strokes (TV seriál)
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.12.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

E. E. Bell 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

E. E. Bell - herec

se narodil 27.12.1955
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - E. E. Bell

Dnes se narodili
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


E. E. Bell
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
4°57’
 
LunaLuna:
Blíženci
11°29’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
17°50’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
3°58’
 
MarsMars:
Štír
18°29’
 
JupiterJupiter:
Panna
1°21’
R
SaturnSaturn:
Štír
28°25’
 
UranUran:
Lev
1°19’
R
NeptunNeptun:
Štír
0°03’
 
PlutoPluto:
Lev
28°26’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
16°20’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
2°22’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
3°29’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924 - 2011) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Egon Bondy
(*1930 - 2007) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu

Velká Británie D. G. Rossetti
(*1828 - 1882) anglický malíř a básník italského původu

Spojené státy Frank Lloyd Wright
(*1867 - 1959) jeden z nejvýznamnějších amerických architektů

Česká republika Jiří Ornest
(*1946 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »