E. W. Emo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

E. W. Emo
(Emerich Josef Wojtek)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Grafenwörth
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér

E. W. Emo (Emerich Walter Emo) - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
11.6.1898 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(E. W. Emo 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
E. W. Emo
datum narození 11.6.1898
(režisér, instagram)

E. W. Emo - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1958) - Wenn die Bombe platzt
(1957) - Ober zahlen
(1956) - K. und k. Feldmarschall
(1956) - Husarenmanoever
(1953) - Wirbel um Irene
(1953) - Fräulein Casanova
(1953) - Damenwahl
(1952) - Schäm' dich, Brigitte!
(1951) - Hilfe, ich bin unsichtbar
(1950) - Der Theodor im Fußballtor
(1950) - Jetzt schlägt's 13
(1950) - Es liegt was in der Luft
(1949) - Um eine Nasenlänge
(1949) - Nichts als Zufälle
(1949) - Es lebe das Leben
(1948) - Kleine Melodie aus Wien
(1948) - Alles Lüge
(1944) - Přátelé
(1943) - Zwei glückliche Menschen
(1943) - Wien 1910
(1943) - Schwarz auf weiß
(1943) - Reisebekanntschaft
(1941) - Liebe ist zollfrei
(1940) - Moje dcera žije ve Vídni
(1940) - Der Liebe Augustin
(1939) - Nesmrtelný valčík
(1939) - Anton, der Letzte
(1938) - Šťastný smolař
(1938) - Der Optimist
(1937) - Die verschwundene Frau
(1937) - Ústřicová Lily
(1937) - Unentschuldigte Stunde
(1937) - Muž, o kterém se mluví
(1937) - Hudba pro tebe
(1937) - Die glücklichste Ehe der Welt
(1936) - Wer zuletzt küßt...
(1936) - Pošetilý nápad
(1936) - Královna loutek
(1936) - Fiakerlied
(1936) - Drei Mäderl um Schubert
(1935) - Petersburger Nächte
(1935) - Nebe na zemi
(1935) - Familie Schimek
(1935) - Endstation
(1935) - Der Vogelhändler
(1935) - Cirkus Saran
(1934) - Jungfrau gegen Mönch
(1934) - Der Herr ohne Wohnung
(1934) - Gern hab' ich die Frau'n geküßt
(1934) - Dvojník
(1933) - Zuzana ve vaně
(1933) - ...und wer küßt mich?
(1933) - La ragazza dal livido azzurro
(1933) - Kleines Mädel - großes Glück
(1932) - Una notte con te
(1932) - Kvarteto lásky
(1932) - Haló slečno omyl!
(1932) - Der Frauendiplomat
(1932) - Das Testament des Cornelius Gulden
(1932) - Cercasi modella
(1931) - Der Unbekannte Gast
(1931) - Mejor es reir, Lo
(1931) - Ich heirate meinen Mann
(1931) - Der Storch streikt
(1930) - Heute nacht - eventuell
(1930) - Der Hampelmann
(1929) - Zwischen vierzehn und siebzehn - Sexualnot der Jugend
(1929) - Was kostet Liebe?
(1929) - Spelunke
(1929) - Im Prater blühen wieder die Bäume
(1928) - Polnische Wirtschaft
(1928) - Flitterwochen

E. W. Emo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...


Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.6.1898 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

E. W. Emo 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

E. W. Emo - režisér

se narodil 11.6.1898 ve městě Grafenwörth
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - E. W. Emo

Dnes se narodili
Kanada Donald Sutherland
(*1935) herec

Spojené státy James Cagney
(*1899) herec

Česká republika Heda Čechová
(*1928) hlasatelka, poslankyně, matka Vladimíra Čecha ml.

Německo Angela Merkel
(*1954) politička, kancléřka

Velká Británie Camilla vévodkyně z Cornwallu
(*1947) Její královská Výsost vévodkyně z Cornwallu


E. W. Emo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
20°31’
 
LunaLuna:
Ryby
23°33’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
0°55’
 
VenušeVenuše:
Rak
19°34’
 
MarsMars:
Býk
3°02’
 
JupiterJupiter:
Váhy
0°40’
 
SaturnSaturn:
Střelec
8°06’
R
UranUran:
Střelec
0°44’
R
NeptunNeptun:
Blíženci
22°10’
 
PlutoPluto:
Blíženci
14°21’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
19°15’
R
Černá LunaLilith:
Rak
1°07’
 
CheirónCheirón:
Štír
24°28’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Menzel
(*1901 - 1975) novinář, překladatel a spisovatel dětských knih, otec Jiřího Menzela

Rusko car Mikuláš II. Alexandrovič
(*1868 - 1918) poslední ruský car

Německo Alexandra Fjodorovna Hessenská
(*1872 - 1918) princezna hesenská, sňatkem poslední ruská carevna

Rusko Velkokněžna Anastázie Nikolajevna Ruská
(*1901 - 1918) nejmladší dcera posledního panovníka Ruského impéria, cara Mikuláše II.

Rusko Velkokněžna Taťána Nikolajevna
(*1897 - 1918) Velkokněžna ruská



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »