Ed Begley wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ed Begley
(Edward James Begley)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
† 69 let
Úmrtí:
28.4.1970 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Ed Begley - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
25.3.1901 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ed Begley 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Ed Begley
datum narození 25.3.1901
(herec, instagram)

Ed Begley - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - James Dean: Forever Young
(1970) - Road to Salina
(1970) - Horor v Dunwichi
(1969) - Della
(1969) - The Silent Gun
(1969) - Secrets of the Pirates' Inn
(1969) - The Monitors
(1968) - Wild in the Streets
(1968) - A Time to Sing
(1968) - Pověste je výš
(1968) - Firecreek
(1967) - Warning Shot
(1967) - The Violent Enemy
(1967) - The Invaders (TV seriál)
(1967) - Mozek za miliardu dolarů
(1967) - Do Not Fold, Staple, Spindle, or Mutilate
(1966) - The Oscar
(1966) - The Fastest Draw
(1965) - Inherit the Wind
(1964) - The Unsinkable Molly Brown
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1962) - Sladký pták mládí
(1961) - The New Breed (TV seriál)
(1961) - The Green Helmet
(1961) - Cain's Hundred (TV seriál)
(1960) - Insight (TV seriál)
(1959) - Odds Against Tomorrow
(1957) - Dvanáct rozhněvaných mužů
(1956) - Patterns
(1954) - Justice (TV seriál)
(1953) - Harvest
(1952) - What Price Glory
(1952) - U nás ve Springfieldu (TV seriál)
(1952) - The Turning Point
(1952) - Osamělá hvězda
(1952) - Leave It to Larry (TV seriál)
(1952) - Deadline - U.S.A.
(1952) - Boots Malone
(1951) - You're in the Navy Now
(1951) - The Lady from Texas
(1951) - On Dangerous Ground
(1950) - Wyoming Mail
(1950) - Stars in My Crown
(1950) - Saddle Tramp
(1950) - Dark City
(1950) - Convicted
(1950) - Backfire
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
(1949) - Tulsa
(1949) - The Great Gatsby
(1949) - It Happens Every Spring
(1948) - The Street with No Name
(1948) - Sitting Pretty
(1948) - Promiňte, omyl
(1948) - Deep Waters
(1947) - The Roosevelt Story
(1947) - The Web
(1947) - Tělem a duší
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)
(1947) - Bumerang
(1946) - Lights Out (TV seriál)
Ed Begley - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.3.1901 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ed Begley 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ed Begley - herec

se narodil 25.3.1901 ve městě Hartford, Connecticut, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ed Begley

Dnes se narodili
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Ed Begley
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
4°09’
 
LunaLuna:
Blíženci
12°38’
 
MerkurMerkur:
Ryby
9°01’
 
VenušeVenuše:
Ryby
24°43’
 
MarsMars:
Lev
23°40’
R
JupiterJupiter:
Kozoroh
11°03’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
15°34’
 
UranUran:
Střelec
16°53’
R
NeptunNeptun:
Blíženci
26°31’
 
PlutoPluto:
Blíženci
15°47’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
25°24’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
24°27’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
5°10’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Garner
(*1928 - 2014) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920 - 2006) herec

Německo královna Luisa Pruská
(*1776 - 1810) pruská královna, manželka Fridricha Viléma III.

Česká republika Václav Sloup
(*1936 - 2014) herec

Spojené státy Garry Marshall
(*1934 - 2016) režisér, scénárista, herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »