Ed Harris wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ed Harris
(Edward Allen Harris)

Pohlaví:
Muž
Narození:
28.11. 1950 - 05:32h
Místo:
Englewood Cliffs, New Jersey
Země:
Věk:
66 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Ed Harris - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
28.11.1950 - 05:32  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
28.11.1950 - 10:32  
US, Englewood Cliffs:
40°54' s.š., 73°58' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ed Harris 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Ed Harris
datum narození 28.11.1950
(herec, režisér, instagram)

Ed Harris - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Untitled Darren Aronofsky Project
(2017) - The One Percent (TV seriál)
(2017) - Geostorm
(2016) - Westworld (TV seriál)
(2016) - In Dubious Battle
(2015) - The Roosevelts: An Intimate History (TV seriál)
(2015) - Noční běžec
(2015) - The Adderall Diaries
(2014) - Letadla 2: Hasiči a záchranáři
(2014) - Frontera
(2014) - Cymbeline
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Sweetwater
(2013) - Pot a krev
(2013) - Pohled na lásku
(2013) - Phantom
(2013) - Ledová archa
(2013) - Gravitace
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Prezidentské volby
(2012) - Muž na hraně
(2011) - That's What I Am
(2011) - Ďáblova ruka
(2010) - Virginia
(2010) - Útěk ze Sibiře
(2010) - Once Fallen
(2009) - Sundance Directors Lab (TV seriál)
(2008) - Dead On: The Life and Cinema of George A. Romero
(2008) - Kouzlo domova
(2008) - Appaloosa
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Al Pacino - pocta za celoživotní dílo
(2007) - Zametač stop
(2007) - Lovci pokladů: Kniha tajemství
(2007) - Gone, Baby, Gone
(2006) - Ve stínu Beethovena
(2006) - Two Tickets to Paradise
(2005) - Mantle
(2005) - Budd Boetticher: A Man Can Do That
(2005) - Zánik Empire Falls
(2005) - Návrat
(2005) - Dějiny násilí
(2004) - Tavis Smiley
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Volcanoes of the Deep Sea
(2003) - T-20 Years and Counting
(2003) - Realizing 'The Right Stuff'
(2003) - Radio
(2003) - Lidská skvrna
(2003) - Inkognito
(2002) - Nářek sněžného lva
(2002) - Pouhý sen
(2002) - Hodiny
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - Inside 'Enemy at the Gates'
(2001) - Film-Fest DVD: Issue 6 - Moviemaking in the New Millenium
(2001) - Enemy at the Gates: Through the Crosshairs
(2001) - Ukradni, co můžeš!
(2001) - Nepřítel před branami
(2001) - Čistá duše
(2000) - Režiséři: Clint Eastwood
(2000) - Super kšeft
(2000) - Pollock
(2000) - Čekání na smrt
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Jackson Pollock: Love and Death on Long Island
(1999) - Třetí zázrak
(1998) - Sam Shepard: Stalking Himself
(1998) - Junket Whore
(1998) - Truman Show
(1998) - Druhá nebo první
(1997) - Sean Connery Close Up
(1997) - Sean Connery, an Intimate Portrait
(1997) - Big Guns Talk: The Story of the Western
(1997) - Absolutní moc
(1996) - The American Film Institute Salute to Clint Eastwood
(1996) - Ztracený Měsíc: Triumf Apolla 13
(1996) - Divoká banda: Filmové album
(1996) - Skála
(1996) - Oko za oko
(1996) - Jezdci purpurových stepí
(1995) - Vražedné alibi
(1995) - Nixon
(1995) - Apollo 13
(1994) - Baseball (TV seriál)
(1994) - Svědectví (TV seriál)
(1994) - Prostě úžasná
(1994) - Čínský měsíc
(1993) - Obchodník s hrůzou
(1993) - Firma
(1992) - Konkurenti
(1992) - Kandidátka na první dámu
(1991) - Paris Trout
(1990) - Stav milosti
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - Propast
(1989) - Dýka
(1988) - Jak zabít kněze
(1987) - Walker
(1987) - Poslední nevinný
(1985) - Sladké sny
(1985) - Krycí jméno: Smaragd
(1985) - Alamo Bay
(1984) - Odpolední směna
(1984) - Místa v srdci
(1984) - A Flash of Green
(1983) - Správná posádka
(1983) - Pod palbou
(1982) - Creepshow
(1981) - Rytíři
(1981) - Dream On!
(1980) - Hraniční čára
(1980) - The Aliens Are Coming
(1979) - The Seekers
(1978) - V kómatu
(1977) - The Amazing Howard Hughes

Ed Harris - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ed Harris - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Ed Harris - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1950) Amy Madigan - manželka

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.11.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ed Harris 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ed Harris - herec, režisér

se narodil 28.11.1950 ve městě Englewood Cliffs, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ed Harris

Dnes se narodili
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Ed Harris
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
5°37’
1
 
LunaLuna:
Rak
17°07’
8
 
MerkurMerkur:
Střelec
20°15’
2
 
VenušeVenuše:
Střelec
9°11’
1
 
MarsMars:
Kozoroh
16°51’
2
 
JupiterJupiter:
Vodnář
29°36’
4
 
SaturnSaturn:
Váhy
0°37’
10
 
UranUran:
Rak
8°42’
8
R
NeptunNeptun:
Váhy
18°44’
11
 
PlutoPluto:
Lev
19°51’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
24°33’
4
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
5°41’
7
 
CheirónCheirón:
Střelec
22°20’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
6°15’
5
Domy:
Štír
17°46’
Býk
17°46’
2:
Střelec
17°35’
8:
Blíženci
17°35’
3:
Kozoroh
22°19’
9:
Rak
22°19’
Vodnář
28°38’
Lev
28°38’
5:
Beran
0°45’
Váhy
0°45’
6:
Beran
26°41’
Váhy
26°41’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
8°12’
11
Slun./Luna:
Panna
26°22’
10


Zítra slaví narozeniny
Francie Isabelle Adjani
(*1955) herečka

Spojené státy Tobey Maguire
(*1975) herec

Česká republika Jan Hřebejk
(*1967) režisér, scénárista, herec

Bulharsko Monika Načeva
(*1966) herečka, zpěvačka, šansoniérka, členka Divadla Sklep

Česká republika Jarmila Šuláková
(*1929) moravská folklórní zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Kája Saudek
(*1935 - 2015) malíř, kreslíř, dvojče-bratr Jana Saudka

Nizozemsko Gerrit Rietveld
(*1888 - 1964) architekt De Stijl

Ukrajina Vlasta Fabianová
(*1912 - 1991) herečka

Spojené státy John Jacob VI Astor
(*1912 - 1992) obchodník

Spojené státy Howard Baker
(*1925 - 2014) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »