Ed Lauter wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ed Lauter
(Edward Matthew Lauter II)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Long Beach, New York
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Ed Lauter - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
30.10.1938 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ed Lauter 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ed Lauter
datum narození 30.10.1938
(herec, instagram)

Ed Lauter - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Blind Pass
(2014) - Děs po setmění
(2014) - Becker's Farm
(2014) - The Beautiful Ones
(2012) - Casting By
(2012) - Zpátky ve hře
(2012) - The Fitzgerald Family Christmas
(2011) - The Artist
(2011) - Shameless (TV seriál)
(2011) - Nora Roberts: Vražedná nevinnost
(2010) - Taken by Force
(2010) - The Frankenstein Syndrome
(2009) - V očekávání zázraku
(2009) - Godspeed
(2008) - Chocolate News
(2008) - Something's Wrong in Kansas
(2008) - Podvody a lži
(2008) - Operation Shock and Awe... some
(2008) - Camille
(2007) - 23
(2007) - A Modern Twain Story: The Prince and the Pauper
(2006) - Ztracený
(2006) - Solace
(2006) - Muž proti muži
(2006) - Love Hollywood Style
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2005) - Zabít Saddáma
(2005) - Venice Underground
(2005) - Trestná lavice
(2005) - Krvavá odplata
(2005) - Kancl (TV seriál)
(2005) - Into the Fire
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2004) - Umění loupit
(2004) - Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace
(2004) - Grandpa's Place
(2003) - Únos mé sestry
(2003) - Seabiscuit
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Nikdo se nic nedozví
(2003) - Gentleman B.
(2002) - Go for Broke
(2001) - Sbohem, má lásko
(2001) - Knight Club
(2001) - Bulšit
(2000) - Třináct dní
(2000) - Python
(2000) - Exploze
(2000) - Civility
(1999) - Out in Fifty
(1998) - Jasná lež
(1998) - Dolar za mrtvého
(1997) - Žoldák
(1997) - Vysoká hra
(1997) - Under Wraps
(1997) - Married to a Stranger
(1997) - Childhood Sweetheart?
(1997) - Allie & Me
(1996) - V zajatí štrkáčov
(1996) - Společenství spravedlných
(1996) - Ravenhawk
(1996) - For Which He Stands
(1996) - Coyote Summer
(1996) - Boss
(1995) - Letci z Tuskegee
(1995) - Leaving Las Vegas
(1995) - Girl in the Cadillac
(1995) - Digitální muž
(1995) - Breach of Trust
(1994) - Secret Sins of the Father
(1994) - Přepadení na východě
(1994) - Porota
(1993) - The Return of Ironside
(1993) - Pravdivá romance
(1993) - Poisoned by Love: The Kern County Murders
(1993) - Nejvyšší spravedlnost
(1993) - Nebezpečné vyšetřování
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Teror v L.A.
(1992) - Školní vázanky
(1992) - Calendar Girl, Cop, Killer? The Bambi Bembenek Story
(1991) - Zlaté časy (TV seriál)
(1991) - Rocketeer
(1990) - Moje modré nebe
(1989) - Tlusťoch a Chlapeček
(1989) - Noci v Tennessee
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Jdi do toho!
(1988) - Goodbye, Miss 4th of July
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Pomsta šprtů 2: Šprti v ráji
(1986) - 3:15
(1986) - Yuri Nosenko, KGB
(1986) - Youngblood
(1986) - Útěk v řetězech
(1986) - The Thanksgiving Promise
(1986) - Špinavá dohoda
(1986) - Poslední dny generála Pattona
(1986) - Firefighter
(1985) - Skutečný genius
(1985) - Přání smrti 3
(1985) - Holky se chtějí bavit taky
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - The Three Wishes of Billy Grier
(1984) - The Seduction of Gina
(1984) - Nickel Mountain
(1984) - Lassiter
(1984) - Dead Wrong: The John Evans Story
(1984) - Co jsem našel, to je moje
(1984) - Aféra Cartier
(1983) - Manimal
(1983) - Hardcastle a McCormick (TV seriál)
(1983) - Eureka
(1983) - Cujo, vzteklý pes
(1983) - The Big Score
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - Rooster
(1982) - Pod dohledem
(1982) - Jezdec v čase
(1981) - Na život a na smrt
(1981) - Amatér
(1980) - Loose Shoes
(1980) - Guyana Tragedy: The Story of Jim Jones
(1980) - The Boy Who Drank Too Much
(1980) - Alcatraz: The Whole Shocking Story
(1979) - Undercover with the KKK
(1979) - Míle do Jericha
(1979) - Love's Savage Fury
(1978) - Kouzlo
(1978) - How the West Was Won (TV seriál)
(1978) - Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
(1978) - The Clone Master
(1977) - The Chicken Chronicles
(1977) - Bílý bizon
(1976) - Rodinné spiknutí
(1976) - King Kong
(1975) - A Shadow in the Streets
(1975) - Satan's Triangle
(1975) - Last Hours Before Morning
(1975) - Francouzská spojka 2
(1975) - Breakheartský průsmyk
(1974) - Půlnoční muž
(1974) - Nejtěžší yard
(1974) - The Migrants
(1974) - The Godchild
(1973) - Poslední americký hrdina
(1973) - Lolly-Madonna XXX
(1973) - Executive Action
(1973) - Class of '63
(1972) - Novodobí centurioni
(1972) - Msta
(1972) - Mizerná banda
(1972) - Jízda sedmi statečných
(1972) - Hickey & Boggs
(1972) - Dirty Little Billy

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.10.1938 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ed Lauter 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ed Lauter - herec

se narodil 30.10.1938 ve městě Long Beach, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ed Lauter

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Ed Lauter
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
6°24’
 
LunaLuna:
Kozoroh
27°27’
 
MerkurMerkur:
Štír
18°50’
 
VenušeVenuše:
Střelec
4°56’
 
MarsMars:
Váhy
3°18’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
22°36’
 
SaturnSaturn:
Beran
12°56’
R
UranUran:
Býk
16°11’
R
NeptunNeptun:
Panna
22°27’
 
PlutoPluto:
Lev
1°30’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
18°11’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
24°10’
 
CheirónCheirón:
Rak
9°58’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »