Eddie Izzard wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eddie Izzard
(Edward John Izzard)

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.2. 1962 - 19:30h
Místo:
Aden
Země:
Věk:
56 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista

Eddie Izzard - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (A)
Datum narození a čas (místní čas):
7.2.1962 - 19:30  (AST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
7.2.1962 - 16:30  
YE, Aden:
12°45' s.š., 45°12' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eddie Izzard 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Eddie Izzard
datum narození 7.2.1962
(herec, scénárista, instagram)

Eddie Izzard - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - M
(2016) - The EE British Academy Film Awards 2016 (TV pořad)
(2016) - Staying Cool
(2015) - The Devil You Know (TV seriál)
(2015) - Rock Dog
(2015) - Powers (TV seriál)
(2015) - Day Out of Days
(2015) - Absolutely Anything
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Životní šance
(2014) - Monty Python živě (převážně)
(2014) - Castles in the Sky
(2013) - Eddie Izzard: Force Majeure Live
(2013) - Nevěřící
(2013) - Hannibal (TV seriál)
(2012) - What About Dick?
(2012) - The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
(2012) - Ostrov pokladů
(2012) - Mockingbird Lane
(2012) - Bullet in the Face (TV seriál)
(2011) - Eddie Izzard: Live at Madison Square Garden
(2011) - QI Genesis
(2011) - Ztracené Vánoce
(2011) - Auta 2
(2010) - The Green Room with Paul Provenza
(2010) - The Sweeney: The Life and Work of Jim Sweeney
(2010) - Zítra snad bude líp
(2010) - Huge
(2009) - Monty Python - málem pravda (TV seriál)
(2009) - Tara a její svět (TV seriál)
(2009) - Rage
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2009) - Eddie Izzard: Stripped (divadelní záznam)
(2009) - Eddie Izzard: Live from Wembley
(2009) - Den trifidů (TV seriál)
(2008) - Valkýra
(2008) - Igor
(2007) - 100 Greatest Stand-Ups
(2007) - The Comedy Map of Britain (TV seriál)
(2007) - Pan Včelka
(2007) - Kitchen
(2007) - Invaze buranů (TV seriál)
(2007) - Dannyho parťáci 3
(2007) - Across the Universe
(2006) - The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
(2006) - Moje superbejvalka
(2006) - Divočina
(2005) - Romance a cigarety
(2004) - Jack Dee Live at the Apollo
(2004) - The Big Fat Quiz of the Year
(2004) - 5 dětí a To
(2004) - Dannyho parťáci 2
(2004) - Blueberry
(2003) - QI
(2003) - 40 (TV seriál)
(2003) - Eddie Izzard: Sexie (divadelní záznam)
(2002) - Billy Connolly: A BAFTA Tribute
(2002) - RIP 2002
(2002) - Best Ever Bond
(2002) - Revengers Tragedy
(2002) - Eddie Izzard: Circle (divadelní záznam)
(2001) - We Know Where You Live
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - Stop! Kung Fu! (TV seriál)
(2001) - Lepší společnost
(2001) - Komando v sukních
(2000) - Ve stínu upíra
(2000) - Nikomu nevěř
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Here, There and Everywhere: a Concert for Linda (koncert)
(1999) - Mystery Men
(1999) - Kriminál
(1999) - Eddie Izzard: Dress to Kill (divadelní záznam)
(1998) - Monty Python's Flying Circus: Live at Aspen
(1998) - Sametová extáze
(1998) - Mstitelé
(1997) - The Unseen Frank Skinner TV Show
(1997) - The Jack Docherty Show
(1997) - Ruby (TV seriál)
(1997) - Lust for Glorious
(1997) - Inspector Derrick
(1997) - Eddie Izzard: Glorious (divadelní záznam)
(1996) - Where's Elvis This Week?
(1996) - The Daily Show
(1996) - Eddie Izzard: Definite Article (divadelní záznam)
(1996) - Bomba pro Greenwich
(1995) - Unbroadcastable Have I Got News for You
(1995) - VH1 Legends (TV seriál)
(1995) - Aristophanes: The Gods Are Laughing
(1994) - It's Just a Ride
(1994) - Open Fire
(1994) - Eddie Izzard: Unrepeatable (divadelní záznam)
(1993) - Eddie Izzard: Live at the Ambassadors
(1990) - Have I Got News for You
(1980) - Newsnight

Eddie Izzard - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.2.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eddie Izzard 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eddie Izzard - herec, scénárista

se narodil 7.2.1962 ve městě Aden
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eddie Izzard

Dnes se narodili
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Eddie Izzard
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
18°25’
6
 
LunaLuna:
Ryby
26°04’
7
 
MerkurMerkur:
Vodnář
13°42’
6
R
VenušeVenuše:
Vodnář
21°08’
6
 
MarsMars:
Vodnář
4°27’
5
 
JupiterJupiter:
Vodnář
19°15’
6
 
SaturnSaturn:
Vodnář
4°07’
5
 
UranUran:
Lev
28°55’
12
R
NeptunNeptun:
Štír
13°28’
3
 
PlutoPluto:
Panna
9°21’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
18°01’
12
R
Černá LunaLilith:
Panna
11°14’
1
 
CheirónCheirón:
Ryby
5°11’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
2°36’
11
Domy:
Panna
10°15’
Ryby
10°15’
2:
Váhy
10°13’
8:
Beran
10°13’
3:
Štír
11°16’
9:
Býk
11°16’
Střelec
11°32’
Blíženci
11°32’
5:
Kozoroh
10°53’
Rak
10°53’
6:
Vodnář
10°19’
Lev
10°19’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
9xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
25°54’
11
Slun./Luna:
Ryby
7°15’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Clark Gable
(*1901 - 1960) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Bob Smith
(*1879 - 1950) chirurg, Dr. Bob - spoluzakladatel AA (Anonymní Alkoholici)

Německo Carl von Linde
(*1842 - 1934) vynálezce

Velká Británie Alan Watts
(*1915 - 1973) anglický básník

Rakousko Camillo Sitte
(*1843 - 1903) urbanista, architekt, malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »