Eddie Quillan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eddie Quillan
(Edward Quillan)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
† 83 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Eddie Quillan - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
31.3.1907 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eddie Quillan 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Eddie Quillan
datum narození 31.3.1907
(herec, instagram)

Eddie Quillan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1991) - The South Bank Show: Stan Laurel - The Last Laugh
(1985) - Hell Town
(1985) - Hell Town (TV seriál)
(1980) - Neberte Rusům tajné dokumenty
(1979) - A Special Gift
(1979) - The Darker Side of Terror
(1977) - Šílený býk
(1975) - The Strongest Man in the World
(1974) - Kelly zvaný Samopal
(1974) - Hitchhike!
(1973) - She Lives!
(1972) - The Judge and Jake Wyler
(1972) - Columbo: Past
(1971) - How to Frame a Figg
(1969) - Hello, Dolly!
(1969) - Angel in My Pocket
(1968) - The Wicked Dreams of Paula Schultz
(1968) - The Shakiest Gun in the West
(1968) - Julia (TV seriál)
(1968) - Did You Hear the One About the Traveling Saleslady?
(1967) - Osm na útěku
(1966) - The Ghost and Mr. Chicken
(1966) - Frankie a Johnny
(1965) - Zebra in the Kitchen
(1965) - The Bounty Killer
(1964) - Valentine's Day (TV seriál)
(1964) - Elvis: Viva Las Vegas
(1964) - Advance to the Rear
(1963) - Tátovy nápady
(1963) - Summer Magic
(1963) - Promises! Promises!
(1963) - Později, miláčku!
(1963) - Pojď si zařádit
(1963) - Gunfight at Comanche Creek
(1962) - Who's Got the Action?
(1956) - Jungle Safari
(1956) - Come on Seven
(1955) - Nobody's Home
(1955) - His Pest Friend
(1955) - He Took a Powder
(1954) - Doggie in the Bedroom
(1954) - Brigadoon
(1953) - He Popped His Pistol
(1952) - Strop, Look and Listen
(1952) - Heebie Gee-Gees
(1952) - A Fool and His Honey
(1951) - He Flew the Shrew
(1951) - Fun on the Run
(1950) - Sideshow
(1950) - House About It
(1949) - Let Down Your Aerial
(1948) - Parlor, Bedroom and Wrath
(1948) - Crabbin' in the Cabin
(1948) - A-Hunting They Did Go
(1946) - A Guy Could Change
(1945) - Song of the Sarong
(1945) - Sensation Hunters
(1945) - Jungle Raiders
(1945) - Jungle Queen
(1944) - Twilight on the Prairie
(1944) - This Is the Life
(1944) - The Mystery of the Riverboat
(1944) - Slightly Terrific
(1944) - Mystery of the River Boat
(1944) - Moonlight and Cactus
(1944) - The Impostor
(1944) - Hi, Good Lookin'!
(1944) - Dixie Jamboree
(1944) - Dark Mountain
(1943) - Melody Parade
(1943) - It Ain't Hay
(1943) - Hi'ya, Sailor
(1943) - Here Comes Kelly
(1943) - Follow the Band
(1943) - Alaska Highway
(1942) - Priorities on Parade
(1942) - Kid Glove Killer
(1941) - Meet the Stars #8: Stars Past and Present
(1941) - Where Did You Get That Girl?
(1941) - Too Many Blondes
(1941) - Six Lessons from Madame La Zonga
(1941) - Kráska z Nového Orleánsu
(1941) - Flying Blind
(1940) - Margie
(1940) - La Conga Nights
(1940) - Hrozny hněvu
(1940) - Dark Streets of Cairo
(1940) - Dancing on a Dime
(1939) - Young Mr. Lincoln
(1939) - Vysoko v horách
(1939) - The Flying Irishman
(1939) - Made for Each Other
(1939) - Hawaiian Nights
(1939) - The Family Next Door
(1938) - Swing, Sister, Swing
(1937) - Ve víru velkoměsta
(1937) - London by Night
(1936) - The Mandarin Mystery
(1936) - The Gentleman from Louisiana
(1936) - Byl jsem lynčován
(1935) - Vzpoura na lodi Bounty
(1934) - Hollywood Party
(1934) - Gridiron Flash
(1933) - Strictly Personal
(1933) - Broadway to Hollywood
(1932) - Girl Crazy
(1931) - Vitaphone No. 2574: A Little Bit of Everything
(1931) - The Tip-Off
(1931) - The Big Shot
(1931) - Sweepstakes
(1931) - Stout Hearts and Willing Hands
(1930) - The Voice of Hollywood No. 6
(1930) - Screen Snapshots Series 9, No. 11
(1930) - Night Work
(1930) - Big Money
(1929) - Hollywood Snapshots #11
(1929) - Romance mládí
(1929) - Noisy Neighbors
(1929) - Geraldine
(1929) - Bezbožná dívka
(1928) - Show Folks
(1927) - The Golf Nut
(1927) - The Bull Fighter
(1927) - Red Hot Bullets
(1927) - Love in a Police Station
(1927) - The College Kiddo
(1927) - Catalina, Here I Come
(1927) - Ain't Nature Grand
(1926) - Should Husbands Marry?
(1926) - The Perils of Petersboro
(1926) - A Love Sundae
(1926) - Kitty from Killarney
(1926) - Alice Be Good
Eddie Quillan - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.3.1907 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eddie Quillan 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eddie Quillan - herec

se narodil 31.3.1907 ve městě Filadelfie, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eddie Quillan

Dnes se narodili
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Eddie Quillan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
9°37’
 
LunaLuna:
Štír
1°26’
 
MerkurMerkur:
Ryby
18°41’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
28°10’
 
MarsMars:
Střelec
29°23’
 
JupiterJupiter:
Rak
2°46’
 
SaturnSaturn:
Ryby
20°21’
 
UranUran:
Kozoroh
12°35’
 
NeptunNeptun:
Rak
9°51’
 
PlutoPluto:
Blíženci
21°50’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
29°03’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
29°12’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
16°45’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Zuzana Navarová
(*1959 - 2004) zpěvačka, skladatelka, textařka

Česká republika Karel IV.
(*1316 - 1378) 11. český král, císař Svaté říše římské

Česká republika Ivan Rajmont
(*1945 - 2015) režisér, divadelní pedagog

Francie Tristan Bernard
(*1866 - 1947) dramatik, spisovatel

Velká Británie Robert Graves
(*1895 - 1985) básník, romanopisec, kritik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »