Edie Falco wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Edie Falco
(Edith Falco)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herečka

Edie Falco - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
5.7.1963 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Edie Falco 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Edie Falco
datum narození 5.7.1963
(herečka, instagram)

Edie Falco - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Comedian
(2016) - Megan Leavey
(2016) - Horace and Pete (TV seriál)
(2015) - Zlatý Glóbus 2015
(2015) - The Women's List
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - The Hollywood Reporter Roundtables
(2013) - Gods Behaving Badly
(2011) - 63. Emmy Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - The 65th Annual Tony Awards
(2011) - Amerika na pokračování (TV seriál)
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - Tři zahrady za domem
(2009) - The 63rd Annual Tony Awards
(2009) - My Dog: An Unconditional Love Story
(2009) - Sestřička Jackie (TV seriál)
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - ShowBusiness: The Road to Broadway
(2007) - Konečně spolu
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - Ve stínu pravdy
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2005) - Začít úplně jinak
(2005) - The Quiet
(2004) - The 56th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Sex ve městě - Loučení
(2003) - The 55th Annual Primetime Emmy Awards
(2003) - Tribeca Film Festival Presents
(2003) - Fargo
(2002) - Sluneční země
(2001) - The 53rd Annual Primetime Emmy Awards
(2001) - John Lennon: Come Together (koncert)
(2001) - Jenifer
(2000) - Overnight Sensation
(2000) - Death of a Dog
(1999) - Independent Lens (TV seriál)
(1999) - Stringer
(1999) - Rodina Sopránů (TV seriál)
(1999) - Náhodné setkání
(1999) - Judy Berlin
(1998) - Dražší než rubíny
(1997) - Blind Light
(1997) - Země policajtů
(1997) - Trouble on the Corner
(1997) - Soukromé neřesti
(1997) - Oz (TV seriál)
(1997) - Hurricane
(1997) - Hořící peklo
(1997) - Cost of Living
(1996) - Pohřeb
(1996) - Layin' Low
(1996) - Klauni
(1996) - Childhood's End
(1996) - Breathing Room
(1995) - Závislost
(1995) - Backfire!
(1994) - Výstřely na Broadwayi
(1993) - Trhlina
(1992) - Zákony přitažlivosti
(1992) - Time Expired
(1992) - I Was on Mars
(1990) - Vzájemná důvěra
(1989) - The Unbelievable Truth
(1989) - Sidewalk Stories
(1987) - Sweet Lorraine
(1981) - Entertainment Tonight
Edie Falco - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.7.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Edie Falco 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Edie Falco - herečka

se narodila 5.7.1963 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Edie Falco

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Edie Falco
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
12°45’
 
LunaLuna:
Střelec
26°20’
 
MerkurMerkur:
Rak
2°48’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
27°35’
 
MarsMars:
Panna
17°17’
 
JupiterJupiter:
Beran
17°32’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
22°18’
R
UranUran:
Panna
2°31’
 
NeptunNeptun:
Štír
12°59’
R
PlutoPluto:
Panna
10°02’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
20°51’
R
Černá LunaLilith:
Štír
8°31’
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°46’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »