Edmund Lowe wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Edmund Lowe
(Edmund Dantes Lowe)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
San José, Kalifornie
Země:
Věk:
† 81 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Edmund Lowe - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
3.3.1890 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Edmund Lowe 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Edmund Lowe
datum narození 3.3.1890
(herec, instagram)

Edmund Lowe - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1964) - The Big Parade of Comedy
(1960) - Heller in Pink Tights
(1959) - Plunderers of Painted Flats
(1958) - The Last Hurrah
(1957) - The Wings of Eagles
(1956) - Cesta kolem světa za 80 dní
(1951) - Front Page Detective (TV seriál)
(1949) - Intruder in the Dust
(1948) - Good Sam
(1945) - The Strange Mr. Gregory
(1945) - The Enchanted Forest
(1945) - Dillinger
(1944) - Oh, What a Night
(1944) - Girl in the Case
(1943) - Murder in Times Square
(1943) - Dangerous Blondes
(1942) - Soaring Stars
(1942) - Klondike Fury
(1942) - Call Out the Marines
(1941) - Meet the Stars #6: Stars at Play
(1941) - Flying Cadets
(1941) - Double Date
(1940) - Wolf of New York
(1940) - Men Against the Sky
(1940) - I Love You Again
(1940) - Honeymoon Deferred
(1940) - The Crooked Road
(1939) - The Witness Vanishes
(1939) - Our Neighbors - The Carters
(1938) - Secrets of a Nurse
(1938) - Newsboys' Home
(1938) - Hollywood Handicap
(1937) - Under Cover of Night
(1937) - The Squeaker
(1937) - Every Day's a Holiday
(1937) - Espionage
(1936) - The Girl on the Front Page
(1936) - The Garden Murder Case
(1936) - Sun-Kissed Stars at Palm Springs
(1936) - Seven Sinners
(1936) - Mad Holiday
(1935) - Screen Snapshots, Series 14, No. 1
(1935) - Under Pressure
(1935) - Thunder in the Night
(1935) - The Great Impersonation
(1935) - The Great Hotel Murder
(1935) - Mister Dynamite
(1935) - King Solomon of Broadway
(1935) - Kavalíři mořských hlubin
(1935) - Grand Exit
(1935) - La Fiesta de Santa Barbara
(1935) - Black Sheep
(1934) - No More Women
(1934) - Gift of Gab
(1934) - Bombay Mail
(1933) - Hollywood on Parade No. B-5
(1933) - Večeře o osmé
(1933) - Let's Fall in Love
(1933) - I Love That Man
(1933) - Hot Pepper
(1933) - Her Bodyguard
(1932) - The Devil Is Driving
(1932) - Misleading Lady
(1932) - Chandu the Magician
(1932) - Guilty as Hell
(1932) - Attorney for the Defense
(1931) - Women of All Nations
(1931) - Uloupené šperky
(1931) - Transatlantic
(1931) - The Spider
(1931) - The Cisco Kid
(1931) - Don't Bet on Women
(1930) - Screen Snapshots Series 9, No. 20
(1930) - The Bad One
(1930) - Scotland Yard
(1930) - Part Time Wife
(1930) - Men On Call
(1930) - Karneval umělců
(1930) - Good Intentions
(1930) - Born Reckless
(1929) - Thru Different Eyes
(1929) - This Thing Called Love
(1929) - The Painted Angel
(1929) - Making the Grade
(1929) - Happy Days
(1929) - The Cock-Eyed World
(1928) - Outcast
(1928) - In Old Arizona
(1928) - Happiness Ahead
(1928) - Dressed to Kill
(1927) - The Wizard
(1927) - Publicity Madness
(1927) - One Increasing Purpose
(1927) - Is Zat So?
(1926) - What Price Glory
(1926) - Siberia
(1926) - The Palace of Pleasure
(1926) - Black Paradise
(1925) - The Winding Stair
(1925) - The Champion of Lost Causes
(1925) - Soul Mates
(1925) - Ports of Call
(1925) - Marriage in Transit
(1925) - The Kiss Barrier
(1925) - Greater Than a Crown
(1925) - The Fool
(1925) - East of Suez
(1925) - East Lynne
(1924) - Nellie, the Beautiful Cloak Model
(1924) - Honor Among Men
(1924) - The Brass Bowl
(1924) - Barbara Frietchie
(1923) - Wife in Name Only
(1923) - The White Flower
(1923) - The Silent Command
(1923) - In the Palace of the King
(1922) - Peacock Alley
(1922) - Marie Antoinette - Das Leben einer Königin
(1922) - Living Lies
(1921) - My Lady's Latchkey
(1921) - The Devil
(1920) - A Woman's Business
(1920) - The Woman Gives
(1920) - Someone in the House
(1920) - Madonnas and Men
(1920) - Johann Baptiste Lingg
(1919) - Someone Must Pay
(1919) - Eyes of Youth
(1918) - Vive la France!
(1918) - The Reason Why
(1917) - The Spreading Dawn
(1915) - The Wild Olive
Edmund Lowe - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1896) Lilyan Tashman - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1900) William Haines
(*1899) Ramon Novarro

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.


Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.3.1890 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Edmund Lowe 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Edmund Lowe - herec

se narodil 3.3.1890 ve městě San José, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Edmund Lowe

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Edmund Lowe
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
12°53’
 
LunaLuna:
Lev
6°16’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
17°08’
 
VenušeVenuše:
Ryby
16°05’
 
MarsMars:
Střelec
0°56’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
1°43’
 
SaturnSaturn:
Lev
29°30’
R
UranUran:
Váhy
26°15’
R
NeptunNeptun:
Blíženci
1°52’
 
PlutoPluto:
Blíženci
4°59’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
29°16’
R
Černá LunaLilith:
Rak
24°17’
 
CheirónCheirón:
Rak
16°15’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »