Eduard Bindas wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eduard Bindas

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Strážske
Země:
Věk:
† 86 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Eduard Bindas - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.1.1926 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eduard Bindas 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Eduard Bindas
datum narození 3.1.1926
(herec, instagram)

Eduard Bindas - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Mesto tieňov (TV seriál)
(2007) - Takí sme boli
(2006) - Ábelův černý pes
(1996) - Zábavný televízny archív
(1996) - Modrá ruža
(1993) - Handrigula
(1989) - Roky prelomu (TV seriál)
(1989) - Reverend
(1989) - Nočný spev
(1989) - Neistá sezóna
(1989) - Barón
(1988) - Zlatá panna zo zlatého vajca
(1988) - Ja to vybavím
(1988) - Angličtina
(1987) - Stará cihelna (TV seriál)
(1987) - Rozprávienka vtáča zlaté
(1986) - Vynález
(1986) - Pro forma
(1985) - Raz, dva, tri
(1985) - Poklad
(1985) - Piesočná potvorka (TV seriál)
(1985) - Kto odhodil?
(1985) - Kráľovná noci v kamennom mori
(1985) - Bankinghouse Khuwich and comp.
(1984) - Škriatok Kuzma
(1984) - Súťaž o milión
(1984) - Plná náruč vzduchu
(1984) - Keď jubilant plače
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Zajac na diaľnici
(1983) - Upratovanie
(1983) - Šanca
(1983) - Pozadie
(1983) - Pozadí
(1983) - Palculienka
(1982) - Živý sen
(1981) - Stratená melódia (TV seriál)
(1981) - Stalo sa pozajtra (TV seriál)
(1981) - Nápadníci
(1981) - Autoservis
(1980) - Posledný súd Michelangela Buonarrotiho
(1980) - Macbeth (divadelní záznam)
(1980) - Druhovia
(1980) - Človek nikdy nevie
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1980) - Aký požičaj, taký vráť
(1979) - Olejkár
(1979) - Kresadlo
(1979) - Bitka o Van Gogha
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV seriál)
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1978) - Nie
(1978) - Koníček Hrbáčik
(1978) - Gábor Vlkolinský
(1978) - Ežo Vlkolinský
(1977) - Zlatá réva
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV seriál)
(1977) - Pyrrhovo víťazstvo
(1977) - Druhá láska
(1977) - Črty zo života (TV seriál)
(1977) - Červený muškát
(1977) - Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali
(1976) - Zlatá runa
(1976) - Svadobný dar
(1976) - Stroskotanie Danubia
(1976) - Pozor, ide Jozefína!
(1976) - Neporaziteľná Vilma (TV seriál)
(1976) - Miesto v dome (TV seriál)
(1976) - Kongres v Neapole
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Červené víno
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Život na úteku
(1975) - Vzbura v ulici Sycamore
(1975) - Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV seriál)
(1975) - Simultánka s Aľjochinom
(1975) - Pomsta
(1975) - Ešte sa nevraciam
(1975) - Bunda
(1975) - Banícke rozprávky (TV seriál)
(1974) - Oslava
(1974) - Netopier
(1974) - Nešťastník
(1974) - Medvedia tlapa
(1974) - Džbán plný ambrózie
(1974) - Buddenbrookovci
(1973) - Vášeň vidieckeho herca
(1973) - Statky - zmätky
(1973) - Slávna chvíla tichého života
(1973) - Prípad krásnej nerestnice
(1973) - Kamaráti
(1972) - Žiarlivosť
(1972) - Janko Búrka doma
(1972) - Dobrodružstvá Budzogáňa, zbojníckeho kapitána (TV seriál)
(1972) - Ďaleko je do neba
(1972) - Človek na moste
(1972) - Červené víno
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)
(1971) - Sedem múdrych majstrov (TV seriál)
(1971) - Čarodejný nápoj
(1970) - Zločin slečny Bacilpýšky
(1970) - Vrahom je Fox
(1970) - Kráľ sa zabáva
(1969) - Tma
(1969) - Prípad jasnovidca Hanussena
(1969) - Príbehy z lepšej spoločnosti (TV seriál)
(1968) - Traja svedkovia
(1966) - Silvester na Dunaji
(1966) - Škandál v Melodias banke
(1966) - Panna zázračnica
(1966) - Majster kat
(1964) - Všetko naopak (divadelní záznam)
(1964) - Sám vojak v poli
(1962) - Jánošík I., II.
(1960) - Malá manekýnka
(1959) - Kapitán Dabač
(1958) - V hodine dvanástej

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.1.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eduard Bindas 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eduard Bindas - herec

se narodil 3.1.1926 ve městě Strážske
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eduard Bindas

Dnes se narodili
Spojené státy Eddie Murphy
(*1961) herec, scénárista, režisér, zpěvák

Spojené státy Alec Baldwin
(*1958) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Marlon Brando
(*1924) herec

Spojené státy Doris Day
(*1922) herečka

Spojené státy Jennie Garth
(*1972) herečka


Eduard Bindas
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
12°22’
 
LunaLuna:
Panna
0°16’
 
MerkurMerkur:
Střelec
20°03’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
22°14’
 
MarsMars:
Střelec
4°26’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
29°24’
 
SaturnSaturn:
Štír
23°02’
 
UranUran:
Ryby
22°01’
 
NeptunNeptun:
Lev
24°25’
R
PlutoPluto:
Rak
13°41’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
26°10’
R
Černá LunaLilith:
Lev
12°29’
 
CheirónCheirón:
Beran
23°45’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Nigérie Hugo Weaving
(*1960) herec

Spojené státy Robert Downey Jr.
(*1965) herec, zpěvák

Spojené státy Anthony Perkins
(*1932) herec, zpěvák

Česká republika Zdenka Procházková
(*1926) herečka, konferenciérka

Austrálie Heath Ledger
(*1979) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Johannes Brahms
(*1833 - 1897) německý hudební skladatel

Spojené státy Jesse James
(*1847 - 1882) zločinec, lupič, vrah

Německo Kurt Weill
(*1900 - 1950) skladatel

Spojené státy Ferde Grofé
(*1892 - 1972) skladatel, aranžér, pianista

Velká Británie Graham Greene
(*1904 - 1991) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »