Edvin Laine wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Edvin Laine
(Edvin Armas Bovellán)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Iisalmi
Země:
Věk:
† 84 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, scénárista, herec

Edvin Laine - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
13.7.1905 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Edvin Laine 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Edvin Laine
datum narození 13.7.1905
(režisér, scénárista, herec, instagram)

Edvin Laine - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Edvin Laine - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Jussi Gaala 2015
(2014) - Nyt uutta Suomessa! - Suomalaisen mainonnan historia (TV seriál)
(2006) - Edvin Laine
(2003) - Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina
(2000) - Kulttuuriruutu: Tuntematon on aina tapaus
(1989) - Paljain jaloin
(1989) - Läpi harmaan kiven
(1989) - Seitsemän veljestä (TV seriál)
(1989) - Akallinen mies (TV seriál)
(1987) - Lapsuuteni Suomi (TV seriál)
(1986) - Akallinen mies
(1983) - Akaton mies (TV seriál)
(1983) - Akaton mies
(1982) - Presidentti (TV seriál)
(1968) - Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto
(1967) - Jatkoaika
(1967) - Teatterituokio: Viktorian Ristin ritari
(1967) - Elokuva jalostavasta rakkaudesta
(1966) - Muistelmia suomalaisen elokuvan varhaisvuosilta
(1965) - Puhemylly
(1964) - Teatterituokio: Merry Paysonin suuri tilaisuus
(1963) - Rakas lurjus
(1961) - Tunnetteko Linnunradan?
(1960) - Myöhästynyt hääyö
(1959) - Itsenäisyyspäivän juhlallisuudet 1959
(1958) - Sven Tuuva
(1957) - Risti ja liekki
(1957) - Niskavuori taistelee
(1957) - Musta rakkaus
(1955) - Rakas lurjus
(1955) - Pastori Jussilainen
(1954) - Hilman päivät
(1953) - Jälkeen syntiinlankeemuksen
(1952) - Yhden yön hinta
(1951) - Vihaan sinua - rakas
(1948) - Onnen-Pekka
(1947) - Naiskohtaloita
(1946) - Kultainen kynttilänjalka
(1945) - Valkoisen neilikan velho
(1945) - Ristikon varjossa
(1945) - Nokea ja kultaa
(1945) - Linnaisten vihreä kamari
(1945) - Anna Liisa
(1944) - Sylvi
(1943) - Yrjänän emännän synti
(1943) - Suomisen taiteilijat
(1943) - Proměněné srdce
(1943) - Keinumorsian
(1942) - Rantasuon raatajat
(1942) - August järjestää kaiken
(1940) - Oi, kallis Suomenmaa
(1939) - Sedm bratří
(1938) - Laivan kannella
(1931) - Sano se suomeksi

Edvin Laine - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.7.1905 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Edvin Laine 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Edvin Laine - režisér, scénárista, herec

se narodil 13.7.1905 ve městě Iisalmi
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Edvin Laine

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Edvin Laine
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
20°23’
 
LunaLuna:
Střelec
10°07’
 
MerkurMerkur:
Lev
9°54’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
4°54’
 
MarsMars:
Štír
12°31’
 
JupiterJupiter:
Býk
28°38’
 
SaturnSaturn:
Ryby
2°11’
R
UranUran:
Kozoroh
1°29’
R
NeptunNeptun:
Rak
8°22’
 
PlutoPluto:
Blíženci
21°53’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
2°12’
R
Černá LunaLilith:
Beran
19°14’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
4°46’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »