Edward Arnold wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Edward Arnold

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 66 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Edward Arnold - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.2.1890 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Edward Arnold 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Edward Arnold
datum narození 18.2.1890
(herec, instagram)

Edward Arnold - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1994) - Entertaining the Troops
(1956) - Velvyslancova dcera
(1956) - Miami Expose
(1956) - The Houston Story
(1954) - A Star Is Born World Premiere
(1954) - Living It Up
(1954) - Edward Arnold Theater (TV seriál)
(1953) - Man of Conflict
(1953) - City That Never Sleeps
(1952) - Belles on Their Toes
(1951) - Dear Brat
(1950) - Screen Actors
(1950) - The Yellow Cab Man
(1950) - The Skipper Surprised His Wife
(1950) - Annie Get Your Gun
(1949) - Take Me Out to the Ball Game
(1949) - John Loves Mary
(1949) - Dear Wife
(1949) - Big Jack
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Wallflower
(1948) - Three Daring Daughters
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1948) - Command Decision
(1948) - Big City
(1947) - Trhovci
(1947) - The Mighty McGurk
(1947) - My Brother Talks to Horses
(1947) - Dear Ruth
(1946) - Three Wise Fools
(1946) - No Leave, No Love
(1946) - Janie Gets Married
(1945) - Ziegfeldův kabaret
(1945) - Week-End at the Waldorf
(1945) - Main Street After Dark
(1945) - The Hidden Eye
(1944) - Standing Room Only
(1944) - Mrs. Parkington
(1944) - Kismet
(1944) - Janie
(1943) - The Youngest Profession
(1942) - The War Against Mrs. Hadley
(1942) - Inflation
(1942) - Eyes in the Night
(1941) - Unholy Partners
(1941) - To je John Doe
(1941) - The Penalty
(1941) - The Lady from Cheyenne
(1941) - Nothing But the Truth
(1941) - Johnny Eager
(1941) - The Devil and Daniel Webster
(1941) - Design for Scandal
(1940) - The Earl of Chicago
(1940) - Lillian Russell
(1940) - Johnny Apollo
(1939) - Slightly Honorable
(1939) - Rivalové
(1939) - Pan Smith přichází
(1939) - Man About Town
(1939) - Land of Liberty
(1939) - Idiot's Delight
(1938) - Vždyť jsme jen jednou na světě
(1938) - The Crowd Roars
(1937) - The Toast of New York
(1937) - John Meade's Woman
(1937) - Její milionář
(1937) - Blossoms on Broadway
(1936) - Velký Ziegfeld
(1936) - Sutter's Gold
(1936) - Meet Nero Wolfe
(1936) - Děvče z baru
(1935) - The Glass Key
(1935) - Remember Last Night?
(1935) - Kardinál Richelieu
(1935) - Diamond Jim
(1935) - Crime and Punishment
(1935) - Biography of a Bachelor Girl
(1934) - Wednesday's Child
(1934) - Unknown Blonde
(1934) - Thirty Day Princess
(1934) - Sadie McKee
(1934) - The President Vanishes
(1934) - Million Dollar Ransom
(1934) - Madame Spy
(1934) - Hide-Out
(1933) - Whistling in the Dark
(1933) - The White Sister
(1933) - Secret of the Blue Room
(1933) - Římské aféry
(1933) - The Life of Jimmy Dolan
(1933) - Lawyer Man
(1933) - Kachní polévka
(1933) - Jennie Gerhardt
(1933) - I'm No Angel
(1933) - Her Bodyguard
(1933) - The Barbarian
(1932) - Three on a Match
(1932) - Rasputin and the Empress
(1932) - Okay, America!
(1932) - Murder in the Pullman
(1932) - Jsem uprchlý galejník
(1932) - Free to Talk
(1932) - Afraid to Talk
(1924) - Ten, jehož políčkují
(1920) - The Cost
(1919) - Phil-for-Short
(1919) - A Broadway Saint
(1917) - The Slacker's Heart
(1916) - Vultures of Society
(1916) - The White Alley
(1916) - The Strange Case of Mary Page
(1916) - The Return of Eve
(1916) - The Primitive Strain
(1916) - The Misleading Lady
(1916) - The Despoiler
(1916) - A Traitor to Art

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.


Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.2.1890 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Edward Arnold 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Edward Arnold - herec

se narodil 18.2.1890 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Edward Arnold

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Edward Arnold
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
29°49’
 
LunaLuna:
Vodnář
16°44’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
3°46’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
29°49’
 
MarsMars:
Štír
25°15’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
28°58’
 
SaturnSaturn:
Panna
0°33’
R
UranUran:
Váhy
26°33’
R
NeptunNeptun:
Blíženci
1°46’
 
PlutoPluto:
Blíženci
4°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
29°58’
R
Černá LunaLilith:
Rak
22°51’
 
CheirónCheirón:
Rak
16°42’
R
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
2xZeměZemě
10xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »