Edward Bernds wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Edward Bernds

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
† 94 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, herec

Edward Bernds - Horoskop, Scenáristická filmografie

Datum narození:
12.7.1905 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Edward Bernds 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Edward Bernds
datum narození 12.7.1905
(režisér, herec, instagram)

Edward Bernds - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Edward Bernds - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1962) - The Three Stooges Meet Hercules
(1962) - The Three Stooges in Orbit
(1961) - Valley of the Dragons
(1960) - Stop! Look! and Laugh!
(1959) - Return of the Fly
(1959) - Alaska Passage
(1958) - Space Master X-7
(1958) - Queen of Outer Space
(1958) - Quantrill's Raiders
(1958) - Joy Ride
(1958) - High School Hellcats
(1958) - Escape From Red Rock
(1957) - The Storm Rider
(1957) - Reform School Girl
(1957) - Colt .45 (TV seriál)
(1956) - World Without End
(1956) - Navy Wife
(1956) - Calling Homicide
(1955) - Spy Chasers
(1955) - Dig That Uranium
(1955) - Bowery to Bagdad
(1954) - Jungle Gents
(1954) - The Bowery Boys Meet the Monsters
(1953) - White Lightning
(1953) - Private Eyes
(1953) - Loose in London
(1953) - Hot News
(1953) - Clipped Wings
(1952) - Listen, Judge
(1952) - Heebie Gee-Gees
(1952) - Harem Girl
(1952) - Gents in a Jam
(1951) - The Tooth Will Out
(1951) - Three Arabian Nuts
(1951) - The Champs Step Out
(1951) - Merry Mavericks
(1951) - The Champ Steps Out
(1951) - Gold Raiders
(1951) - Gasoline Alley
(1951) - Corky of Gasoline Alley
(1950) - Two Roaming Champs
(1950) - Studio Stoops
(1950) - A Snitch in Time
(1950) - Punchy Cowpunchers
(1950) - His Baiting Beauty
(1950) - Dopey Dicks
(1950) - Blondie's Hero
(1950) - Beware of Blondie
(1949) - Who Done It?
(1949) - Waiting in the Lurch
(1949) - Vagabond Loafers
(1949) - Radio Riot
(1949) - Microspook
(1949) - Let Down Your Aerial
(1949) - He's in Again
(1949) - Fuelin' Around
(1949) - Feudin' Rhythm
(1949) - Blondie's Big Deal
(1949) - Blondie Hits the Jackpot
(1948) - Two Nuts in a Rut
(1948) - Squareheads of the Round Table
(1948) - The Sheepish Wolf
(1948) - Pardon My Clutch
(1948) - Mummy's Dummies
(1948) - Mummies Dummies
(1948) - The Hot Scots
(1948) - Flat Feat
(1948) - Eight-Ball Andy
(1948) - Crime on Their Hands
(1948) - Blondie's Secret
(1948) - Billie Gets Her Man
(1947) - Wife to Spare
(1947) - Wedlock Deadlock
(1947) - Wedding Belle
(1947) - Scooper Dooper
(1947) - Radio Romeo
(1947) - Out West
(1947) - Meet Mr. Mischief
(1947) - Hot Heir
(1947) - Hectic Honeymoon
(1947) - Fright Night
(1947) - Brideless Groom
(1947) - Bride and Gloom
(1946) - When the Wife's Away
(1946) - The Three Troubledoers
(1946) - Three Little Pirates
(1946) - Society Mugs
(1946) - Slappily Married
(1946) - Pardon My Terror
(1946) - Mr. Noisy
(1946) - Monkey Businessmen
(1946) - Hot Water
(1946) - Honeymoon Blues
(1946) - Get Along Little Zombie
(1946) - Andy Plays Hookey
(1946) - A Bird in the Head
(1945) - Pistol Packin' Nitwits
(1945) - Micro-Phonies

Edward Bernds - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.7.1905 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Edward Bernds 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Edward Bernds - režisér, herec

se narodil 12.7.1905 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Edward Bernds

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Edward Bernds
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
19°26’
 
LunaLuna:
Štír
26°00’
 
MerkurMerkur:
Lev
8°12’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
3°54’
 
MarsMars:
Štír
12°13’
 
JupiterJupiter:
Býk
28°27’
 
SaturnSaturn:
Ryby
2°14’
R
UranUran:
Kozoroh
1°31’
R
NeptunNeptun:
Rak
8°20’
 
PlutoPluto:
Blíženci
21°52’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
2°16’
R
Černá LunaLilith:
Beran
19°08’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
4°49’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »