Elena Verdugo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Elena Verdugo
(Elena Angela Verdugo)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
92 let
Povolání:
herečka

Elena Verdugo - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.4.1926 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Elena Verdugo 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Elena Verdugo
datum narození 20.4.1926
(herečka, instagram)

Elena Verdugo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Pioneers of Television (TV seriál)
(2007) - Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál)
(2004) - The One, the Only, the Real Tarzan
(1999) - Nestvůra při měsíci! Nesmrtelný příběh vlčího muže
(1987) - Biography (TV seriál)
(1985) - Suburban Beat
(1984) - The Return of Marcus Welby, M.D.
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1983) - Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
(1979) - The Horror Show
(1978) - The Boss' Son
(1976) - Break the Bank
(1974) - Tattletales
(1974) - Dinah!
(1974) - Celebrity Sweepstakes
(1973) - The Alpha Caper
(1971) - Celebrity Bowling
(1971) - Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
(1969) - The Movie Game
(1969) - The Flim-Flam Man
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1969) - Angel in My Pocket
(1968) - How Sweet It Is!
(1967) - The Woody Woodbury Show (TV seriál)
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1966) - Iron Horse (TV seriál)
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - Mona McCluskey (TV seriál)
(1965) - Day of the Nightmare
(1964) - Many Happy Returns (TV seriál)
(1963) - The New Phil Silvers Show (TV seriál)
(1963) - Redigo (TV seriál)
(1963) - Petticoat Junction (TV seriál)
(1962) - Your First Impression
(1962) - The Merv Griffin Show
(1961) - The Mike Douglas Show
(1960) - Here's Hollywood
(1960) - About Faces
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Law of the Plainsman (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Steve Canyon (TV seriál)
(1957) - Panama Sal
(1956) - The Rosemary Clooney Show
(1956) - The Gale Storm Show (TV seriál)
(1955) - The Bob Cummings Show (TV seriál)
(1953) - The Marksman
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1952) - Stars in the Eye
(1952) - Thief of Damascus
(1952) - The Pathfinder
(1952) - Meet Millie (TV seriál)
(1952) - Jet Job
(1952) - Dangerous Assignment (TV seriál)
(1952) - Cavalcade of America (TV seriál)
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1951) - Gene Autry and The Mounties
(1950) - The Lost Volcano
(1950) - Snow Dog
(1950) - Cyrano de Bergerac
(1950) - Big Town (TV seriál)
(1949) - Tuna Clipper
(1949) - The Sky Dragon
(1949) - The Lost Tribe
(1949) - The Big Sombrero
(1948) - Shed No Tears
(1948) - El Dorado Pass
(1947) - Pantomime Quiz
(1947) - Song of Scheherazade
(1946) - Strange Voyage
(1946) - Little Giant
(1945) - The Frozen Ghost
(1944) - Rainbow Island
(1944) - Frankensteinův hrad
(1942) - To the Shores of Tripoli
(1942) - The Moon and Sixpence
(1941) - The Hard-Boiled Canary
(1941) - Krev a písek
(1941) - Belle Starr
(1940) - Down Argentine Way
(1931) - Cavalier of the West

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.4.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Elena Verdugo 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Elena Verdugo - herečka

se narodila 20.4.1926 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Elena Verdugo

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Elena Verdugo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
29°39’
 
LunaLuna:
Lev
5°23’
 
MerkurMerkur:
Beran
4°21’
 
VenušeVenuše:
Ryby
13°23’
 
MarsMars:
Vodnář
20°27’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
22°25’
 
SaturnSaturn:
Štír
24°28’
R
UranUran:
Ryby
27°19’
 
NeptunNeptun:
Lev
22°02’
R
PlutoPluto:
Rak
12°42’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
20°30’
R
Černá LunaLilith:
Lev
24°21’
 
CheirónCheirón:
Beran
27°58’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
0xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »