Ella Nollová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ella Nollová
(Eliska Jeníková)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 70 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Ella Nollová - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.7.1889 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ella Nollová 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ella Nollová
datum narození 7.7.1889
(herečka, instagram)

Ella Nollová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1951) - Cesta ke štěstí
(1950) - Zvony z rákosu
(1950) - Přiznání
(1950) - Past
(1950) - Bylo to v máji
(1949) - Vzbouření na vsi
(1949) - Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
(1949) - Němá barikáda
(1948) - Návrat domů
(1947) - Polibek ze stadionu
(1947) - Parohy
(1947) - Nikola Šuhaj
(1947) - Muzikant
(1947) - Housle a sen
(1947) - Čapkovy povídky
(1946) - 13. revír
(1946) - Průlom
(1945) - Řeka čaruje
(1944) - Prstýnek
(1943) - Šťastnou cestu
(1943) - Experiment
(1943) - Čtrnáctý u stolu
(1942) - Městečko na dlani
(1942) - Barbora Hlavsová
(1941) - Roztomilý člověk
(1941) - Pantáta Bezoušek
(1941) - Hotel Modrá hvězda
(1940) - Vy neznáte Alberta?
(1940) - To byl český muzikant
(1940) - Prosím, pane profesore!
(1940) - Poznej svého muže
(1940) - Muzikantská Liduška
(1940) - Baron Prášil
(1939) - Ženy u benzinu
(1939) - Veselá bída
(1939) - Venoušek a Stázička
(1939) - Umlčené rty
(1939) - Ulice zpívá
(1939) - Tulák Macoun
(1939) - Teď zas my
(1939) - Svátek věřitelů
(1939) - Paní Morálka kráčí městem
(1939) - Královna stříbrných hor
(1939) - Humoreska
(1939) - Eva tropí hlouposti
(1939) - Děvče z předměstí anebo Všecko příjde najevo
(1939) - Cesta do hlubin študákovy duše
(1938) - Vzhůru nohama
(1938) - Svět kde se žebrá
(1938) - Stříbrná oblaka
(1938) - Soud boží
(1938) - Slávko nedej se!
(1938) - Pod jednou střechou
(1938) - Její pastorkyně
(1938) - Ideál septimy
(1938) - Děti na zakázku
(1938) - Cikánská láska
(1938) - Cestou křížovou
(1938) - Bílá vrána
(1937) - Žena pod křížem
(1937) - Žena na rozcestí
(1937) - Vdovička spadlá s nebe
(1937) - Rozvod paní Evy
(1937) - Panenství
(1937) - Lízin let do nebe
(1937) - Lidé na kře
(1937) - Kříž u potoka
(1937) - Krb bez ohně
(1937) - Jarčin profesor
(1937) - Děvče za výkladem
(1937) - Batalion
(1937) - Armádní dvojčata
(1936) - Tři muži ve sněhu
(1936) - Sextánka
(1936) - Páter Vojtěch
(1936) - Manželství na úvěr
(1936) - Irčin románek
(1936) - Děti velké lásky
(1935) - Viktorka
(1935) - První políbení
(1935) - Pozdní láska
(1935) - Maryša
(1935) - Jedenácté přikázání
(1935) - Cácorka
(1935) - Bezdětná
(1934) - Zlatá Kateřina
(1934) - Za ranních červánků
(1934) - Tatranská romance
(1934) - Pokušení paní Antonie
(1934) - Matka Kráčmerka
(1934) - Dokud máš maminku
(1933) - Vůně domova
(1933) - Vražda v Ostrovní ulici
(1933) - U snědeného krámu
(1933) - S vyloučením veřejnosti
(1933) - Svítání
(1933) - Revizor
(1933) - Dobrý tramp Bernášek
(1932) - Anton Špelec, ostrostřelec
(1931) - Muži v offsidu
(1930) - Osudy dobrého vojáka Švejka
(1930) - Fidlovačka
(1929) - Z českých mlýnů
(1929) - Chudá holka
(1929) - Hanba
(1928) - Z lásky
(1927) - Dům ztraceného štěstí
(1926) - Dobrý voják Švejk

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...


Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.7.1889 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ella Nollová 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ella Nollová - herečka

se narodila 7.7.1889 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ella Nollová

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Ella Nollová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
15°29’
 
LunaLuna:
Štír
1°23’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
25°51’
 
VenušeVenuše:
Býk
29°53’
 
MarsMars:
Rak
9°57’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
1°47’
R
SaturnSaturn:
Lev
18°54’
 
UranUran:
Váhy
17°55’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
3°35’
 
PlutoPluto:
Blíženci
6°19’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
11°56’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
27°48’
 
CheirónCheirón:
Rak
13°55’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »