Ellen Burstyn wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ellen Burstyn
(Edna Rae Gillooly)

Pohlaví:
Žena
Narození:
7.12. 1932 - 04:00h
Místo:
Detroit, Michigan
Země:
Věk:
85 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Ellen Burstyn - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
7.12.1932 - 04:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
7.12.1932 - 09:00  
US, Detroit:
44°25' s.š., 84°7' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ellen Burstyn 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Ellen Burstyn
datum narození 7.12.1932
(herečka, instagram)

Ellen Burstyn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Wake
(2017) - Diamond in the Dust
(2016) - Wiener-Dog
(2016) - Custody
(2015) - Věčně mladá
(2015) - About Scout
(2014) - And the Oscar Goes To...
(2014) - Volání
(2014) - Velký draft
(2014) - River of Fundament
(2014) - Petals on the Wind
(2014) - La Voie de l'ennemi
(2014) - Interstellar
(2014) - Flowers in the Attic
(2013) - Marilyn: Birth of an Icon
(2013) - Wish You Well
(2013) - Domek z karet (TV seriál)
(2012) - Love, Marilyn
(2012) - Politická hra (TV seriál)
(2012) - Kóma
(2011) - Someday This Pain Will Be Useful to You
(2011) - Další šťastný den
(2010) - Hlavní třída
(2009) - 61. Emmy Awards
(2009) - PoliWood
(2009) - The Mighty Macs
(2009) - Possible Side Effects
(2009) - Králíček Sameťáček aneb Jak hračky ožívají
(2009) - Greta
(2008) - Ztráta diamantové slzy
(2008) - Zralá láska
(2008) - W.
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Tvář anděla
(2007) - Oprah Winfrey Presents: Mitch Albom's For One More Day
(2006) - Stardust: The Bette Davis Story
(2006) - 30 dní
(2006) - Velká láska (TV seriál)
(2006) - Rituál
(2006) - Fontána
(2006) - The Elephant King
(2006) - The Book of Daniel (TV seriál)
(2005) - Hubert Selby Jr: It/ll Be Better Tomorrow
(2005) - Naši otcové
(2004) - Pět starých známých
(2004) - The Madam's Family: The Truth About the Canal Street Brothel
(2003) - A Decade Under the Influence
(2003) - Bezstarostní jezdci, zuřící býci
(2003) - Štětcem osudu
(2002) - Podivná tajemství
(2002) - Distance
(2002) - Červený drak
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - Poslední šance
(2001) - Dodsonův svět
(2000) - Temná zákoutí
(2000) - Takový je život (TV seriál)
(2000) - Requiem za sen
(2000) - Malá mořská víla
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Walking Across Egypt
(1999) - Poslední naděje
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - The Fear of God: The Making of the Exorcist
(1998) - Život ve lži
(1998) - Z vlastní vůle (TV seriál)
(1998) - You Can Thank Me Later
(1998) - Podoby lásky
(1997) - Mary Jane Colter: The Desert View
(1997) - Lhář
(1997) - A Deadly Vision
(1997) - Blesk
(1996) - Timepiece
(1996) - Spitfire Grill
(1996) - Náš syn, naše pouto
(1996) - Cross the Line
(1995) - Útěk ze zajetí
(1995) - Strážce mého bratra
(1995) - Nikdo není sám
(1995) - Dívčí klub
(1995) - Co si ušít do výbavy
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Bravo Profiles (TV seriál)
(1994) - Trick of the Eye
(1994) - Propuštění
(1994) - Když muž miluje ženu
(1994) - Getting Gotti
(1994) - The Color of Evening
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Shattered Trust: The Shari Karney Story
(1993) - Když mi odejdeš
(1992) - When It Was a Game 2
(1992) - Earth and the American Dream
(1992) - Taking Back My Life: The Nancy Ziegenmeyer Story
(1991) - Proč Havel?
(1991) - Picture This: The Times of Peter Bogdanovich in Archer City, Texas
(1991) - Miracle on 44th Street: A Portrait of the Actors Studio
(1991) - Zemřít mladý
(1991) - Velký ostrov
(1991) - Paní Lambertová si vzpomíná na lásku
(1990) - Když si na mě vzpomeneš
(1988) - Hello Actors Studio
(1988) - Hanna's War
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - Dear America: Letters Home from Vietnam
(1987) - Samé lži
(1987) - Look Away
(1986) - Něco společného
(1986) - Msta
(1986) - The Ellen Burstyn Show (TV seriál)
(1985) - Surviving
(1985) - Dvakrát za život
(1985) - Beze stopy
(1984) - In Our Hands
(1984) - Velvyslanec
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - I Love Liberty
(1981) - Sois belle et tais-toi
(1981) - Acting: Lee Strasberg and the Actors Studio
(1981) - The People vs. Jean Harris
(1981) - Mlčení severu
(1980) - Vzkříšení
(1978) - Příští rok ve stejnou dobu
(1978) - Grito de mujer
(1977) - Prozřetelnost
(1974) - Thursday's Game
(1974) - Harry a Tonto
(1974) - Alice už tu nebydlí
(1973) - Vymítač ďábla
(1972) - Král z Marvin Gardens
(1971) - Poslední představení
(1970) - Obratník Raka
(1970) - Alex in Wonderland
(1969) - Pit Stop
(1966) - Iron Horse (TV seriál)
(1964) - Sbohem, Charlie
(1964) - For Those Who Think Young
(1963) - The Doctors (TV seriál)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.12.1932 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ellen Burstyn 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ellen Burstyn - herečka

se narodila 7.12.1932 ve městě Detroit, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ellen Burstyn

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Ellen Burstyn
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
15°04’
2
 
LunaLuna:
Beran
12°47’
6
 
MerkurMerkur:
Střelec
8°48’
2
R
VenušeVenuše:
Štír
12°44’
1
 
MarsMars:
Panna
10°22’
11
 
JupiterJupiter:
Panna
21°42’
11
 
SaturnSaturn:
Vodnář
1°27’
3
 
UranUran:
Beran
19°38’
6
R
NeptunNeptun:
Panna
10°10’
11
 
PlutoPluto:
Rak
23°04’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
12°12’
5
R
Černá LunaLilith:
Býk
24°19’
7
 
CheirónCheirón:
Býk
25°08’
7
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
0°19’
9
Domy:
Váhy
28°02’
Beran
28°02’
2:
Štír
25°49’
8:
Býk
25°49’
3:
Střelec
28°33’
9:
Blíženci
28°33’
Vodnář
4°27’
Lev
4°27’
5:
Ryby
7°58’
Panna
7°58’
6:
Beran
5°46’
Váhy
5°46’
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
16°15’
11
Slun./Luna:
Vodnář
13°55’
4


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »