Elton John wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Elton John
(Reginald Kenneth Dwight)

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.3. 1947 - 02:00h
Místo:
Pinner, Anglie
Země:
Věk:
72 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvák, klavírista, hudební skladatel

Elton John - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (DD)
Datum narození a čas (místní čas):
25.3.1947 - 02:00  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
25.3.1947 - 01:00  
GB, Pinner:
51°36' s.š., 0°23' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Elton John 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Elton John
datum narození 25.3.1947
(zpěvák, klavírista, hudební skladatel, instagram)

Elton John - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Soundbreaking - Stories from the Cutting Edge of Recorded Music (TV seriál)
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2015) - American Epic (TV seriál)
(2015) - All Things Must Pass
(2014) - Brian Wilson & Various Artists - God Only Knows (hudební videoklip)
(2014) - Super Duper Alice Cooper
(2014) - Kids-R
(2014) - The Kate Bush Story: Running Up That Hill
(2014) - Fall Out Boy: The Young Blood Chronicles
(2014) - Elton John v Las Vegas (koncert)
(2014) - Billy Elliot Muzikál
(2013) - Lady Gaga & the Muppets' Holiday Spectacular
(2013) - Elton John: Live (koncert)
(2012) - The Queen's Diamond Jubilee: BBC Concert at Buckingham Palace (koncert)
(2012) - $ellebrity
(2012) - David Geffen: Král Hollywoodu
(2012) - David Bowie & the Story of Ziggy Stardust
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - Troubadours
(2011) - The Union
(2011) - The Love We Make
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Daybreak
(2010) - LennonNYC
(2010) - Elton John a Leon Russell 2010 (koncert)
(2009) - The 63rd Annual Tony Awards
(2009) - 50 años de (TV seriál)
(2009) - Starsuckers
(2009) - Bruno
(2008) - Pamela - žiju si, jak chci
(2007) - Memòries de la tele
(2007) - Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
(2007) - Concert for Diana (koncert)
(2006) - Le Foot, c'est de l'art
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - Tommy and Quadrophenia Live: The Who (koncert)
(2005) - Live 8 (koncert)
(2005) - Elton John: The Red Piano
(2005) - All We Are Saying
(2004) - The X Factor
(2004) - Musikprogrammet - programmet om musik (TV seriál)
(2004) - George Michael : a different story
(2004) - George Harrison: The Dark Horse Years 1976-1992
(2004) - Genius - Pocta Ray Charlesovi
(2004) - The Evolution of Eminem
(2003) - World Idol
(2003) - Vítejte doma!
(2003) - Show Sharon Osbourneové
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Pandemic: Facing AIDS
(2002) - Blue ft. Elton John - Sorry Seems to Be the Hardest Word (hudební videoklip)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - American Idol
(2002) - Party at the Palace: The Queen's Concerts, Buckingham Palace (koncert)
(2002) - Naqoyqatsi
(2001) - Star Academy
(2001) - Rockin New Year's Eve 2002
(2001) - Hysteria 3
(2001) - An Evening of Stars: A Celebration of Educational Excellence
(2001) - Elton John: Greatest Hits (koncert)
(2001) - Being Mick
(2001) - An All-Star Tribute to Brian Wilson
(2001) - Bořek stavitel: Nezapomenutelné Vánoce
(2000) - FanClub
(2000) - Stars and Bras
(2000) - Eldorádo
(1999) - Comic Relief: The Record Breaker
(1999) - ABC 2000: The Millennium
(1998) - Twentieth Century Blues: The Songs of Noël Coward (koncert)
(1998) - Spice Girls: British Invasion, Unauthorized & Spicy
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1997) - An Audience with Elton John
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1997) - All-Star Concert for Montserrat (koncert)
(1997) - Spice World
(1997) - Městečko South Park (TV seriál)
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Elton John - Love Songs (hudební videoklip)
(1996) - Bilderbuch Deutschland (TV seriál)
(1995) - Champions of the World
(1994) - The Making of 'The Lion King'
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Aretha Franklin: Duets
(1993) - America Comes to Graceland
(1993) - The Who's Tommy, the Amazing Journey
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1992) - The Whoopi Goldberg Show
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - The Freddie Mercury Tribute: Concert for AIDS Awareness (koncert)
(1991) - DAS!
(1991) - Two Rooms: A Tribute to Elton John & Bernie Taupin (koncert)
(1991) - Queen: The Days of Our Lives
(1990) - Live at Knebworth
(1989) - BingoLotto
(1989) - The Who Live, Featuring the Rock Opera Tommy (koncert)
(1989) - Unplugged (TV seriál)
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - The Ryan White Story
(1988) - George Harrison: When We Was Fab (hudební videoklip)
(1988) - The Prince's Trust Rock Gala (koncert)
(1988) - Totally Minnie
(1987) - Stand by Me: Aids Day Benefit
(1987) - The Magic Years, Vol. 3
(1987) - The Magic Years, Vol. 2
(1987) - The Magic Years, Vol. 1
(1987) - The Return of Bruno
(1986) - The Prince's Trust Rock Gala: 10th Birthday (koncert)
(1985) - Larry King Live
(1985) - Live Aid (koncert)
(1984) - Album Flash (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Olivia Newton-John: Hollywood Nights
(1980) - Children in Need
(1980) - Eric Clapton and His Rolling Hotel
(1979) - To Russia... With Elton
(1979) - The Music for UNICEF Concert: A Gift of Song (koncert)
(1976) - Plattenküche (TV seriál)
(1976) - The Muppet Show (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Cher
(1975) - Night Lunch
(1975) - Tommy
(1972) - Born to Boogie
(1971) - The Two Ronnies
(1970) - Aquarius
(1969) - The Andy Williams Show
(1968) - The Morecambe & Wise Show
(1964) - Top of the Pops
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1954) - Disneyland (TV seriál)

Elton John - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Elton John - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1949) John Reid

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.3.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Elton John 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Elton John - zpěvák, klavírista, hudební skladatel

se narodil 25.3.1947 ve městě Pinner, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Elton John

Dnes se narodili
Spojené státy Grace Kelly
(*1929) herečka, monacká kněžna

Česká republika Jiří Pecha
(*1944) herec

Spojené státy Anne Hathaway
(*1982) herečka, scénáristka

Česká republika Ester Krumbachová
(*1923) režisérka, dramatička, spisovatelka, scenáristka, výtvarnice, scénografka a kostýmní návrhářka

Kanada Ryan Gosling
(*1980) herec, zpěvák


Elton John
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
3°32’
3
 
LunaLuna:
Býk
3°10’
4
 
MerkurMerkur:
Ryby
9°32’
2
 
VenušeVenuše:
Vodnář
23°03’
2
 
MarsMars:
Ryby
16°00’
3
 
JupiterJupiter:
Štír
27°23’
11
R
SaturnSaturn:
Lev
2°02’
8
R
UranUran:
Blíženci
18°05’
7
 
NeptunNeptun:
Váhy
9°36’
9
R
PlutoPluto:
Lev
11°10’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
5°44’
6
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
5°53’
1
 
CheirónCheirón:
Štír
7°46’
10
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
16°03’
11
Domy:
Střelec
15°41’
Blíženci
15°41’
2:
Kozoroh
24°50’
8:
Rak
24°50’
3:
Ryby
11°50’
9:
Panna
11°50’
Beran
17°38’
Váhy
17°38’
5:
Býk
11°55’
Štír
11°55’
6:
Blíženci
0°02’
Střelec
0°02’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
16°40’
11
Slun./Luna:
Beran
18°21’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy William Holden
(*1918 - 1981) herec

Spojené státy Stan Lee
(*1922 - 2018) herec, scénárista, vydavatel

Spojené státy Joseph Cannon
(*1836 - 1926) právník, politik

Itálie Giuseppe Casari
(*1922 - 2013) fotbalista

Itálie Umberto Giordano
(*1867 - 1948) italský



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »