Elvis Presley wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Elvis Presley
(Elvis Aron Presley)

Pohlaví:
Muž
Narození:
8.1. 1935 - 04:35h
Místo:
Tupelo, Mississippi
Země:
Věk:
† 42 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
16.8.1977 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
zpěvák

Elvis Presley - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
8.1.1935 - 04:35  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
8.1.1935 - 10:35  
US, Tupelo:
34°15' s.š., 88°42' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Elvis Presley 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Elvis Presley
datum narození 8.1.1935
(zpěvák, instagram)

Elvis Presley - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Autopsy: The Last Hours Of (TV seriál)
(2012) - 10 věcí, které nevíte (TV seriál)
(2010) - Rock-Suomi (TV seriál)
(2009) - The Doors - When You're Strange
(2008) - Proboha!
(2007) - The Rockabilly Legends: They Called It Rockabilly Long Before It Was Called Rock 'n' Roll
(2005) - The World's Most Photographed (TV seriál)
(2005) - Frank Sinatra & Friends - Together On Stage (koncert)
(2005) - Elvis Presley: Posledních 24 hodin
(2005) - Elvis by the Presleys
(2004) - Populärmusik från Vittula
(2003) - The Best Hit USA
(2003) - Elvis Presley - Golden Years
(2002) - The Definitive Elvis: 25th Anniversary
(2002) - The Definitive Elvis: The Army Years
(2001) - Schlock! The Secret History of American Movies
(2001) - Příběh pop music (TV seriál)
(2001) - Good Rockin' Tonight
(1999) - Biography of the Millennium: 100 People - 1000 Years (TV seriál)
(1997) - Legenden (TV seriál)
(1996) - The Burger & the King: The Life & Cuisine of Elvis Presley
(1995) - Rock & Roll (TV seriál)
(1995) - Antologie Beatles (TV seriál)
(1994) - Divy minulosti (TV seriál)
(1992) - Death Scenes 2
(1991) - The Very Best of the Ed Sullivan Show 2
(1990) - Elvis Presley (TV seriál)
(1987) - Elvis Presley!
(1985) - Hallo Elvis
(1984) - Rock and Roll: The Early Days
(1984) - Elvis 85
(1984) - Elvis: One Night with You (koncert)
(1983) - Hollywood's Private Home Movies
(1983) - Cool Cats - Twenty-five Years of Rock 'N' Roll Style
(1983) - A Good Turn Daily
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Elvis: Takhle to je!
(1980) - Nashville Remembers Elvis on His Birthday
(1980) - Elvis Presley - Die frühen Jahre
(1977) - Elvis in Concert
(1973) - Elvis: Aloha from Hawaii - Rehearsal Concert (koncert)
(1973) - Elvis: Aloha from Hawaii
(1972) - Elvis na turné
(1970) - Elvis
(1969) - Kovboj
(1969) - Change of Habit
(1969) - Elvis: Trable s děvčaty
(1968) - Elvis Presley's '68 Comeback Special (koncert)
(1968) - Stay Away, Joe
(1968) - Live a Little, Love a Little
(1968) - Elvis: Speedway
(1967) - Mejdan
(1967) - Elvis: Double Trouble
(1967) - Easy Come, Easy Go
(1966) - Paradise, Hawaiian Style
(1966) - Frankie a Johnny
(1966) - Elvis: Spinout
(1965) - Tickle Me
(1965) - Girl Happy
(1965) - Elvis: Harum Scarum
(1964) - Kissin' Cousins
(1964) - Elvis: Viva Las Vegas
(1964) - Elvis Presley: Roustabout
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1963) - Stalo se na světové výstavě
(1963) - Elvis Presley: Fun in Acapulco
(1962) - Kid Galahad
(1962) - Jdi za svým snem
(1962) - Elvis Presley: Girls! Girls! Girls!
(1961) - Ztracená země
(1961) - Elvis Presley: Blue Hawaii
(1960) - Zářivá hvězda
(1960) - G.I. Blues
(1960) - Frank Sinatra's Welcome Home Party for Elvis Presley
(1958) - Bandstand (TV pořad)
(1958) - King Creole
(1957) - Elvis Presley: Too Much (hudební videoklip)
(1957) - Elvis Presley: (Let Me Be Your) Teddy Bear (hudební videoklip)
(1957) - Elvis Presley: Jailhouse Rock (hudební videoklip)
(1957) - Vězeňský rock
(1957) - Loving You
(1956) - Elvis Presley: Money Honey (hudební videoklip)
(1956) - Elvis Presley: Love Me Tender (hudební videoklip)
(1956) - Elvis Presley: I Want You, I Need You, I Love You (hudební videoklip)
(1956) - Elvis Presley: Hound Dog (hudební videoklip)
(1956) - Elvis Presley: Heartbreak Hotel (hudební videoklip)
(1956) - Elvis Presley: Don't Be Cruel (hudební videoklip)
(1956) - Elvis Presley: Blue Suede Shoes (hudební videoklip)
(1956) - Miluj mě něžně
(1955) - The Pied Piper of Cleveland: A Day in the Life of a Famous Disc Jockey
(1954) - Stage Show (TV seriál)
(1948) - Toast of the Town

Elvis Presley - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Elvis Presley - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Dřevo)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.1.1935 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Elvis Presley 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Elvis Presley - zpěvák

se narodil 8.1.1935 ve městě Tupelo, Mississippi, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Elvis Presley

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Elvis Presley
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
17°13’
2
 
LunaLuna:
Ryby
2°01’
3
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
22°18’
2
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
29°21’
2
 
MarsMars:
Váhy
12°49’
10
 
JupiterJupiter:
Štír
18°04’
11
 
SaturnSaturn:
Vodnář
25°44’
3
 
UranUran:
Beran
27°29’
5
 
NeptunNeptun:
Panna
14°26’
9
R
PlutoPluto:
Rak
25°08’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
1°51’
2
R
Černá LunaLilith:
Lev
19°13’
8
 
CheirónCheirón:
Blíženci
5°15’
6
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
27°34’
11
Domy:
Střelec
12°22’
Blíženci
12°22’
2:
Kozoroh
14°50’
8:
Rak
14°50’
3:
Vodnář
21°21’
9:
Lev
21°21’
Ryby
26°50’
Panna
26°50’
5:
Beran
26°39’
Váhy
26°39’
6:
Býk
21°00’
Štír
21°00’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
7xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
4°36’
11
Slun./Luna:
Vodnář
9°37’
2


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »