Eman Fiala wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eman Fiala

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér, skladatel, hudebník

Eman Fiala - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.4.1899 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eman Fiala 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Eman Fiala
datum narození 15.4.1899
(herec, režisér, skladatel, hudebník, instagram)

Eman Fiala - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1966) - Ženu ani květinou neuhodíš
(1966) - U telefonu Martin
(1966) - Kacafírek
(1965) - Volejte Martina
(1964) - Zapomenutý čert
(1964) - Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta
(1964) - Limonádový Joe aneb Koňská opera
(1964) - Dobrodružství s nahým klukem
(1963) - Romance štědrovečerní
(1963) - Mezi námi zloději
(1963) - Hlídač dynamitu
(1963) - Handlíři
(1962) - Život bez kytary
(1962) - Žena pro hrdinu
(1962) - Zámek pro Barborku
(1962) - Oranžový měsíc
(1962) - Dva z onoho světa
(1962) - Anička jde do školy
(1961) - Zasloužilý umělec Eman Fiala
(1961) - Lidé za kamerou
(1961) - Pohádka o staré tramvaji
(1961) - Malý Bobeš
(1961) - Ledové moře volá
(1961) - Kotrmelec
(1961) - Hledá se táta!
(1961) - Florián
(1960) - Zlé pondělí
(1960) - Valčík pro milión
(1960) - U nás v Mechově
(1960) - Šlamastyka s Měsícem
(1960) - Srpnová neděle
(1960) - Policejní hodina
(1960) - Pochodně
(1960) - Ledoví muži
(1960) - Kouzelný den
(1960) - Chlap jak hora
(1960) - Hlídač dynamitu
(1959) - 105% alibi
(1959) - Pět z milionu
(1959) - O medvědu Ondřejovi
(1959) - Medvěd a strašidla
(1959) - Dařbuján a Pandrhola
(1958) - Ruka ruku neumyje
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1958) - Kasaři
(1958) - Hvězda jede na jih
(1958) - Hry a sny
(1958) - Hořká láska
(1958) - Hlavní výhra
(1957) - To byla noc
(1957) - Škola otců
(1957) - Poslušně hlásím
(1957) - Florenc 13,30
(1956) - Události dne
(1956) - Synové hor
(1956) - Roztržka
(1956) - Přišel na návštěvu
(1956) - Labakan
(1956) - Hrátky s čertem
(1956) - Hotel Pokrok
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
(1955) - Obušku, z pytle ven!
(1955) - Něco se tu změnilo
(1955) - Muž v povětří
(1955) - Kam s ním?
(1955) - Hudba z Marsu
(1955) - Blázni mezi námi
(1954) - Nejlepší člověk
(1954) - Jak dědek Faltus potkal anděla
(1954) - Cirkus bude!
(1954) - Byl jednou jeden král...
(1953) - Večery s Jindřichem Plachtou
(1953) - Měsíc nad řekou
(1953) - Krejčovská povídka
(1952) - Usměvavá zem
(1952) - Plavecký mariáš
(1952) - Nad námi svítá
(1952) - Mladá léta
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1952) - Divotvorný klobouk
(1951) - Nejlepší tip
(1951) - Štika v rybníce
(1951) - Mikoláš Aleš
(1950) - Zvony z rákosu
(1950) - Vstanou noví bojovníci
(1950) - Temno
(1950) - Slepice a kostelník
(1950) - Racek má zpoždění
(1950) - Posel úsvitu
(1950) - Pára nad hrncem
(1950) - Karhanova parta
(1950) - Bylo to v máji
(1949) - Žízeň
(1949) - Vzbouření na vsi
(1949) - Revoluční rok 1848
(1949) - Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
(1948) - O ševci Matoušovi
(1948) - Léto
(1947) - Tři kamarádi
(1947) - Poslední mohykán
(1947) - Polibek ze stadionu
(1947) - Parohy
(1947) - Nikdo nic neví
(1947) - Muzikant
(1947) - Až se vrátíš...
(1946) - Právě začínáme
(1946) - Nezbedný bakalář
(1946) - Lavina
(1946) - Hrdinové mlčí
(1945) - Z růže kvítek
(1945) - Řeka čaruje
(1945) - Rozina sebranec
(1944) - Počestné paní pardubické
(1944) - Paklíč
(1943) - Žíznivé mládí
(1943) - Bláhový sen
(1942) - Valentin Dobrotivý
(1942) - Přijdu hned
(1942) - Městečko na dlani
(1942) - Karel a já
(1942) - Host do domu
(1942) - Barbora Hlavsová
(1941) - Z českých mlýnů
(1941) - Těžký život dobrodruha
(1941) - Rukavička
(1941) - Hotel Modrá hvězda
(1940) - Vy neznáte Alberta?
(1940) - Pro kamaráda
(1940) - Poslední Podskalák
(1940) - Pelikán má alibi
(1940) - Muzikantská Liduška
(1940) - Minulost Jany Kosinové
(1940) - Maskovaná milenka
(1940) - Druhá směna
(1939) - V pokušení
(1939) - U svatého Matěje
(1939) - Paní Kačka zasahuje...
(1939) - Kdybych byl tátou
(1939) - Hvězda z poslední štace
(1939) - Dobře situovaný pán
(1939) - Dívka v modrém
(1939) - Děvče z předměstí anebo Všecko příjde najevo
(1938) - Stříbrná oblaka
(1938) - Slávko nedej se!
(1938) - Pod jednou střechou
(1938) - Panenka
(1938) - Lucerna
(1938) - Ideál septimy
(1938) - Ducháček to zařídí
(1938) - Cestou křížovou
(1937) - Otec Kondelík a ženich Vejvara
(1937) - Lízin let do nebe
(1937) - Lidé pod horami
(1937) - Klatovští dragouni
(1937) - Karel Hynek Mácha
(1937) - Jarčin profesor
(1937) - Filosofská historie
(1937) - Batalion
(1937) - Armádní dvojčata
(1937) - Advokátka Věra
(1936) - Trhani
(1936) - Švadlenka
(1936) - Naše XI.
(1936) - Komediantská princezna
(1935) - První políbení
(1935) - Hrdina jedné noci
(1934) - Pozdní máj
(1934) - Hrdinný kapitán Korkorán
(1933) - Revizor
(1933) - Pobočník Jeho Výsosti (německá verze)
(1933) - Pobočník Jeho Výsosti
(1933) - Dům na předměstí
(1933) - Dobrý tramp Bernášek
(1932) - Sňatková kancelář
(1932) - Malostranští mušketýři
(1932) - Lelíček ve službách Sherlocka Holmesa
(1932) - Děvčátko, neříkej ne!
(1931) - Třetí rota
(1931) - To neznáte Hadimršku (německá verze)
(1931) - To neznáte Hadimršku
(1931) - Skalní ševci
(1931) - Psohlavci
(1931) - On a jeho sestra (německá verze)
(1931) - On a jeho sestra
(1931) - Muži v offsidu
(1931) - Loupežník
(1931) - Dobrý voják Švejk
(1931) - Aféra plukovníka Redla
(1930) - Opeřené stíny
(1930) - Fidlovačka
(1930) - Černé oči, proč pláčete...?
(1930) - C. a k. polní maršálek
(1929) - Takový je život
(1929) - Neviňátka
(1929) - Chudá holka
(1929) - Džungle velkoměsta
(1928) - Páter Vojtěch
(1928) - Modrý démant

Eman Fiala - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Eman Fiala - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....


Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.4.1899 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eman Fiala 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eman Fiala - herec, režisér, skladatel, hudebník

se narodil 15.4.1899 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eman Fiala

Dnes se narodili
Spojené státy Lillian Gish
(*1896) herečka

Velká Británie Roger Moore
(*1927) herec

Rakousko Karel Plicka
(*1894) národní umělec, fotograf, hudebník, režisér, kameraman, spoluzakladatel AMU v Praze

Spojené státy Usher
(*1978) herec, zpěvák, skladatel, model, choreograf, tanečník

Spojené státy Dwight D. Eisenhower
(*1890) generál, 34. prezident USA


Eman Fiala
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
25°17’
 
LunaLuna:
Blíženci
28°26’
 
MerkurMerkur:
Beran
19°53’
R
VenušeVenuše:
Ryby
16°26’
 
MarsMars:
Lev
0°01’
 
JupiterJupiter:
Štír
6°38’
R
SaturnSaturn:
Střelec
23°32’
R
UranUran:
Střelec
7°33’
R
NeptunNeptun:
Blíženci
22°29’
 
PlutoPluto:
Blíženci
14°07’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
2°57’
R
Černá LunaLilith:
Lev
5°15’
 
CheirónCheirón:
Střelec
12°38’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Linda Rybová
(*1975) herečka

Česká republika Petr Jablonský
(*1979) herec, moderátor, bavič, imitátor

Rusko Michail Jurjevič Lermontov
(*1814) dramatik, ruský spisovatel, klasik ruského romantismu

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844) filosof, klasický filolog

Francie Michel Foucault
(*1926) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bing Crosby
(*1903 - 1977) herec, zpěvák

Austrálie Errol Flynn
(*1909 - 1959) herec

Spojené státy Leonard Bernstein
(*1918 - 1990) herec, skladatel, scénárista

Česká republika Gabriela Wilhelmová
(*1942 - 2002) herečka

Česká republika Bedřich Zelenka
(*1921 - 2011) herec, scénárista, dramaturg, humorista, satirik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »