Emil Dlesk wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Emil Dlesk

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Plzeň
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Emil Dlesk - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.5.1894 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Emil Dlesk 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Emil Dlesk
datum narození 17.5.1894
(herec, instagram)

Emil Dlesk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1958) - Kasaři
(1957) - Bomba
(1955) - Z mého života
(1955) - Kam s ním?
(1953) - Kavárna na hlavní třídě
(1953) - Jestřáb kontra Hrdlička
(1952) - Plavecký mariáš
(1951) - Cesta ke štěstí
(1950) - Zvony z rákosu
(1950) - Temno
(1950) - Karhanova parta
(1949) - Dva ohně
(1949) - Dnes o půl jedenácté
(1948) - Železný dědek
(1948) - Kariéra
(1948) - Dvaasedmdesátka
(1938) - Zborov
(1938) - Pozor, straší!
(1938) - Cestou křížovou
(1938) - Cech panen kutnohorských
(1937) - Srdce na kolejích
(1937) - Poslíček lásky
(1937) - Krb bez ohně
(1937) - Klatovští dragouni
(1937) - Karel Hynek Mácha
(1937) - Jarčin profesor
(1937) - Důvod k rozvodu
(1937) - Děvčata, nedejte se!
(1937) - Bílá nemoc
(1937) - Advokátka Věra
(1936) - Vzdušné torpédo 48
(1936) - Vojnarka
(1936) - Trhani
(1936) - Srdce v soumraku
(1936) - Píseň drožkáře
(1936) - Lojzička
(1936) - Irčin románek
(1936) - Divoch
(1934) - Tři kroky od těla
(1934) - Polská krev
(1934) - Mazlíček
(1932) - Zlaté ptáče
(1932) - Tisíc za jednu noc
(1932) - Písničkář
(1932) - Píseň o velké lásce
(1932) - Pepina Rejholcová
(1932) - Lelíček ve službách Sherlocka Holmesa
(1932) - Funebrák
(1932) - Děvčátko, neříkej ne!
(1932) - Anton Špelec, ostrostřelec
(1931) - Pudr a benzin
(1931) - Psohlavci
(1931) - Poslední bohém
(1931) - Muži v offsidu
(1931) - Kariéra Pavla Čamrdy
(1931) - Dobrý voják Švejk
(1930) - Fidlovačka
(1930) - C. a k. polní maršálek (německá verze)
(1930) - C. a k. polní maršálek
(1929) - Svatý Václav
(1929) - Pancéřové auto
(1929) - Boží mlýny
(1929) - Adjunkt Vrba
(1924) - Píseň života

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...


Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.5.1894 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Emil Dlesk 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Emil Dlesk - herec

se narodil 17.5.1894 ve městě Plzeň
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Emil Dlesk

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Emil Dlesk
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
26°31’
 
LunaLuna:
Štír
1°06’
 
MerkurMerkur:
Býk
22°40’
 
VenušeVenuše:
Beran
11°32’
 
MarsMars:
Ryby
5°14’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
9°41’
 
SaturnSaturn:
Váhy
19°22’
R
UranUran:
Štír
12°45’
R
NeptunNeptun:
Blíženci
12°36’
 
PlutoPluto:
Blíženci
9°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
7°56’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
15°32’
 
CheirónCheirón:
Panna
14°38’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »