Emma Roberts wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Emma Roberts
(Emma Rose Roberts)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Rhinebeck, New York
Země:
Věk:
27 let
Povolání:
herečka, zpěvačka

Emma Roberts - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
10.2.1991 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Emma Roberts 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Emma Roberts
datum narození 10.2.1991
(herečka, zpěvačka, instagram)

Emma Roberts - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Nerve
(2016) - Billionaire Boys Club
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - Teen Choice Awards 2015
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - Scream Queens (TV seriál)
(2015) - I Am Michael
(2015) - February
(2015) - Ashby
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Delirium
(2014) - American Horror Story: Freak Show (TV seriál)
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - Palo Alto
(2013) - Millerovi na tripu
(2013) - Empire State
(2013) - American Horror Story: Coven (TV seriál)
(2013) - Adult World
(2012) - Celeste a Jesse navždy
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - Vřískot 4
(2011) - Umění zapadnout
(2011) - The Girl with the Tramp Stamp Tattoo
(2010) - The Teen Choice Awards 2010
(2010) - Scream Awards 2010
(2010) - Conan
(2010) - 4.3.2.1
(2010) - Virginia
(2010) - Twelve
(2010) - Take Two with Phineas and Ferb (TV seriál)
(2010) - Něco jako komedie
(2010) - Na sv. Valentýna
(2010) - Dareka ga Watashi ni Kiss wo Shita
(2009) - The Teen Choice Awards 2009
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Lopez Tonight
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - A Home for Everyone: The Making of 'Hotel for Dogs'
(2009) - The Winning Season
(2009) - JONAS (TV seriál)
(2009) - Hotel pro psy
(2008) - The Bonnie Hunt Show
(2008) - Lymelife
(2008) - Divoška
(2007) - Xposé
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Chelsea Lately
(2007) - Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu
(2006) - Rachael Ray
(2006) - Made in Hollywood: Teen Edition
(2006) - MXŠ: Mimořádně extrémní špión
(2006) - Aquamarine
(2005) - The Teen Choice Awards 2005
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Made in Hollywood
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Neslavná (TV seriál)
(2004) - Drake a Josh (TV seriál)
(2003) - Vítejte doma!
(2003) - Napálené celebrity
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2002) - Grand Champion
(2001) - Trickboxx
(2001) - The Movie Loft
(2001) - Zlatíčka pro každého
(2001) - Kokain
(2001) - BigLove
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1994) - Extra
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1981) - Entertainment Tonight
(1952) - Today
Emma Roberts - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.2.1991 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Emma Roberts 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Emma Roberts - herečka, zpěvačka

se narodila 10.2.1991 ve městě Rhinebeck, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Emma Roberts

Dnes se narodili
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Emma Roberts
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
21°14’
 
LunaLuna:
Kozoroh
3°49’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
7°06’
 
VenušeVenuše:
Ryby
15°18’
 
MarsMars:
Blíženci
6°05’
 
JupiterJupiter:
Lev
6°56’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
0°25’
 
UranUran:
Kozoroh
12°00’
 
NeptunNeptun:
Kozoroh
15°34’
 
PlutoPluto:
Štír
20°20’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
26°59’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
21°44’
 
CheirónCheirón:
Rak
22°30’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Chris Penn
(*1965 - 2006) herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946 - 1989) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Velká Británie Winston Churchill
(*1874 - 1965) politik, premiér, voják

Švýcarsko Edwin Fisher
(*1886 - 1960) pianista, dirigent

Spojené státy L. Ron Hubbard
(*1911 - 1986) spisovatel sci-fi, zakladatel dianetiky a scientologie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »