Emma Stone wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Emma Stone
(Emily Jean Stone)

Pohlaví:
Žena
Narození:
6.11. 1988 - 00:50h
Místo:
Scottsdale, Arizona
Země:
Věk:
31 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Emma Stone - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
6.11.1988 - 00:50  (MST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
6.11.1988 - 07:50  
US, Scottsdale:
33°30' s.š., 111°56' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Emma Stone 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Emma Stone
datum narození 6.11.1988
(herečka, instagram)

Emma Stone - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Favourite
(2017) - Croodsovi 2
(2016) - La La Land
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - The 21st Annual Screen Actors Guild Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2015
(2015) - Iracionální muž
(2015) - Aloha
(2014) - 2014 MTV Movie Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Hrdinové a padouši: Svět úžasného Spider-mana
(2014) - Kouzlo měsíčního svitu
(2014) - Birdman
(2014) - Amazing Spider-Man 2
(2013) - Mládeži nepřístupno
(2013) - Gangster Squad – Lovci mafie
(2013) - Croodsovi
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - 2012 MTV Movie Awards
(2012) - The 17th Annual Critics' Choice Movie Awards
(2012) - Stand Up to Cancer
(2012) - People's Choice Awards 2012
(2012) - Oscar's Red Carpet 2012
(2012) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012
(2012) - The 66th Annual Tony Awards
(2012) - Rite of Passage: The Amazing Spider-Man Reborn
(2012) - Amazing Spider-Man
(2011) - 2011 MTV Movie Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Teen Choice 2011
(2011) - The Big Picture (TV seriál)
(2011) - Kamarád taky rád
(2011) - Černobílý svět
(2011) - Bláznivá, zatracená láska
(2010) - MTV Video Music Awards 2010
(2010) - Conan
(2010) - Panna nebo orel
(2010) - Marmaduk
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Zombieland
(2009) - Papírový hrdina
(2009) - Bejvalek se nezbavíš
(2008) - Rocker
(2008) - Domácí mazlíček
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Superbad
(2007) - Drive (TV seriál)
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Lucky Louie (TV seriál)
(2005) - Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
(2005) - The New Partridge Family
(2005) - Medium (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2000) - Malcolm v nesnázích (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
Emma Stone - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.11.1988 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Emma Stone 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Emma Stone - herečka

se narodila 6.11.1988 ve městě Scottsdale, Arizona, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Emma Stone

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Emma Stone
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
14°07’
3
 
LunaLuna:
Váhy
7°19’
2
 
MerkurMerkur:
Váhy
29°32’
3
 
VenušeVenuše:
Váhy
8°53’
2
 
MarsMars:
Beran
0°24’
8
 
JupiterJupiter:
Blíženci
3°15’
10
R
SaturnSaturn:
Střelec
29°24’
5
 
UranUran:
Střelec
28°36’
5
 
NeptunNeptun:
Kozoroh
8°03’
5
 
PlutoPluto:
Štír
12°34’
3
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
10°44’
7
R
Černá LunaLilith:
Panna
19°33’
1
 
CheirónCheirón:
Rak
6°51’
11
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
4°15’
2
Domy:
Lev
27°27’
Vodnář
27°27’
2:
Panna
22°03’
8:
Ryby
22°03’
3:
Váhy
21°05’
9:
Beran
21°05’
Štír
23°41’
Býk
23°41’
5:
Střelec
27°07’
Blíženci
27°07’
6:
Kozoroh
28°41’
Rak
28°41’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
10°34’
11
Slun./Luna:
Váhy
25°43’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »