Emma Thompson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Emma Thompson

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
London
Země:
Věk:
60 let
Povolání:
herečka, scénáristka

Emma Thompson - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (X)
Datum narození:
15.4.1959 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Emma Thompson 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Emma Thompson
datum narození 15.4.1959
(herečka, scénáristka, instagram)

Emma Thompson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Yeh Din Ka Kissa
(2017) - Kráska a zvíře
(2016) - Alone in Berlin
(2015) - The Legend of Barney Thomson
(2015) - Dokonalý šéf
(2015) - A Walk in the Woods
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - The EE BAFTA Film Awards 2014
(2014) - Lennon or McCartney
(2014) - Muži, ženy a děti
(2014) - Effie Gray
(2013) - The Hollywood Reporter Roundtables
(2013) - Zachraňte pana Bankse
(2013) - Nádherné bytosti
(2013) - Manželská rána
(2012) - The Resurrection of Victor Jara
(2012) - Rebelka
(2012) - Playhouse uvádí (TV seriál)
(2012) - Muži v černém 3
(2011) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
(2010) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Mike Nichols
(2010) - Fry and Laurie Reunited
(2010) - The Song of Lunch
(2010) - Kouzelná chůva a Velký třesk
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Škola života
(2009) - Piráti na vlnách
(2008) - Poslední čas na lásku
(2008) - Návrat na Brideshead
(2007) - Xposé
(2007) - The Hidden Secrets of Harry Potter
(2007) - Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
(2007) - Já, legenda
(2007) - Harry Potter a Fénixův řád
(2006) - Horší to už nebude
(2005) - Kouzelná chůva Nanny McPhee
(2004) - Harry Potter a vězeň z Azkabanu
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Prokletá Argentina
(2003) - Láska nebeská
(2003) - Andělé v Americe (TV seriál)
(2002) - Planeta pokladů
(2001) - We Know Where You Live
(2001) - The 53rd Annual Primetime Emmy Awards
(2001) - Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'
(2001) - Vtip
(2000) - GPTV
(2000) - Možná, miláčku
(1998) - Junket Whore
(1998) - Judas Kiss
(1998) - Barvy moci
(1997) - Zimní host
(1997) - Bláznivá nemocnice
(1995) - Rozum a cit
(1995) - Plameny lásky
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Můj táta hrdina
(1994) - Modrý chlapec
(1994) - Junior
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Ve jménu otce
(1993) - Soumrak dne
(1993) - Mnoho povyku pro nic
(1992) - Gomorron
(1992) - Rodinné sídlo
(1992) - Petrovi přátelé
(1991) - Znovu po smrti
(1991) - Impromptu
(1990) - The Winslow Boy
(1989) - The Tall Guy
(1989) - Look Back in Anger
(1989) - Knuckle
(1989) - Jindřich V.
(1989) - A Night of Comic Relief 2
(1988) - Thompson (TV seriál)
(1987) - Tutti Frutti (TV seriál)
(1987) - Fortunes of War (TV seriál)
(1985) - Larry King Live
(1985) - Theatre Night (TV seriál)
(1985) - Assaulted Nuts (TV seriál)
(1983) - The Crystal Cube
(1983) - Alfresco (TV seriál)
(1982) - There's Nothing to Worry About! (TV seriál)
(1982) - Mladí v partě (TV seriál)
(1982) - Cambridge Footlights Revue

Emma Thompson - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Emma Thompson - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1966) Greg Wise - manžel
(*1960) Kenneth Branagh - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1959) Hugh Laurie

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.4.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Emma Thompson 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Emma Thompson - herečka, scénáristka

se narodila 15.4.1959 ve městě London, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Emma Thompson

Dnes se narodili
Čína Jet Li
(*1963) herec, mistr bojových umění

Česká republika Klára Issová
(*1979) herečka, dabérka

Egypt Rudolf Hess
(*1894) německý nacistický politik

Spojené státy Channing Tatum
(*1980) herec, tanečník

Itálie Giorgio Moroder
(*1940) zpěvák, skladatel


Emma Thompson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
24°46’
 
LunaLuna:
Rak
15°23’
 
MerkurMerkur:
Beran
1°08’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
0°44’
 
MarsMars:
Rak
2°51’
 
JupiterJupiter:
Střelec
0°50’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
7°03’
 
UranUran:
Lev
12°13’
R
NeptunNeptun:
Štír
5°53’
R
PlutoPluto:
Panna
1°51’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
12°31’
R
Černá LunaLilith:
Býk
16°33’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
26°33’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Dáda Patrasová
(*1956) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Lenka Vlasáková
(*1972) herečka

Česká republika Ivan Vyskočil
(*1929) spisovatel, dramatik a herec

Česká republika Leoš Mareš
(*1976) moderátor, herec, zpěvák

Spojené státy Frank Abagnale
(*1948) podvodník, podnikatel a konzultant zachycený v příběhu - Chyť mě, když to dokážeš


Výročí úmrtí dnes mají
Norsko Bjørnstjerne Bjørnson
(*1832 - 1910) norský kriticko-realistický prozaik

Jižní Korea Masutacu Ójama
(*1923 - 1994) karatista, zakladatel Kyokushin karate

Japonsko Morihei Uešiba
(*1883 - 1969) zakladatel bojového umění Aikido

Spojené státy Jonathan Demme
(*1944 - 2017) režisér, herec

Německo Michael Bohnen
(*1887 - 1965) operní pěvec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »