Emma Väänänen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Emma Väänänen
(Emma Maria Väänänen)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Mikkeli
Země:
Věk:
† 62 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Emma Väänänen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.12.1907 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Emma Väänänen 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Emma Väänänen
datum narození 22.12.1907
(herečka, instagram)

Emma Väänänen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Hella W
(1969) - Kotini on linnani
(1969) - Koneitten murskaajat
(1968) - Valpurin yö
(1968) - Nukkekoti
(1968) - Juuret
(1967) - Tri Knock eli lääketieteen riemuvoitto
(1967) - Tikapuut
(1967) - Särkyneiden sydänten talo
(1967) - Rikos ja rangaistus (TV seriál)
(1967) - Piirakat
(1967) - Mies joka ei voi nukkua
(1967) - Don Juan tulee sodasta
(1966) - Ylilääkäri
(1966) - Viikon kahdeksas päivä
(1966) - Peli-ilta
(1966) - Autojen hautausmaa
(1965) - Tohvelisankarin rouva
(1965) - Ruohojen harppu
(1965) - Ruma Elsa
(1965) - Purasen häät
(1965) - Pedon kuva
(1965) - Läpikäytävä
(1965) - Lähimmäinen
(1965) - Huone vuokrattavana
(1965) - Erik XIV
(1964) - Yhdeksännellä hetkellä
(1964) - Veljen varjo
(1964) - Syrjähyppy
(1964) - Mikumärdissä on kesä
(1964) - Meidän herramme muurahaisia
(1964) - Ei koskaan pilanpäin
(1964) - Anna Christie
(1963) - Untuvainen
(1963) - Pokkasakki
(1963) - Pappi
(1963) - Me Tammelat (TV seriál)
(1963) - Marie Octobre
(1963) - Maan parhaat
(1963) - Kovan onnen lapsia
(1963) - Kenraaliluutnantti T.J.A. Heikkilän seikkailuja (TV seriál)
(1963) - Joululegenda
(1963) - Joku teistä
(1962) - Rasvapallo
(1962) - Pikku pyhimys
(1962) - Näkymätön käsi
(1962) - Mariana Pineda
(1962) - Luottamuksella
(1962) - Juurakon Hulda
(1962) - Ihanneaviomies
(1961) - Tuomio
(1961) - Minkä minulle voitte
(1961) - Kun lesket lempivät
(1961) - Kultainen portti
(1959) - Taas tapaamme Suomisen perheen
(1959) - Äiti tietää rakkaudesta
(1958) - Niskavuoren naiset
(1956) - Riihalan valtias
(1956) - Elokuu
(1955) - Minä ja mieheni morsian
(1955) - Kukonlaulusta kukonlauluun
(1954) - Pekka ja Pätkä lumimiehen jäljillä
(1954) - Näkemiin Helena
(1954) - Hilman päivät
(1953) - Naapurikansat tutustuvat
(1953) - Jälkeen syntiinlankeemuksen
(1953) - Huhtikuu tulee
(1952) - Suomalaistyttöjä Tukholmassa
(1952) - Silmät hämärässä
(1952) - Omena putoaa
(1952) - Niskavuoren Heta
(1952) - Kulkurin tyttö
(1952) - Kaikkien naisten monni
(1951) - Ylijäämänainen
(1951) - Huolien teillä
(1951) - Gabriel, tule takaisin
(1950) - Tanssi yli hautojen
(1948) - Kilroy sen teki
(1948) - Ihmiset suviyössä
(1948) - Haaviston Leeni
(1947) - Maaret - tunturien tyttö
(1947) - Kultamitalivaimo
(1947) - Koskenkylän laulu
(1947) - Hedelmätön puu
(1946) - Viikon tyttö
(1946) - "Minä elän"
(1946) - Loviisa, Niskavuoren nuori emäntä
(1946) - Levoton veri
(1946) - Kultainen kynttilänjalka
(1945) - Vuokrasulhanen
(1945) - Valkoisen neilikan velho
(1944) - Kartanon naiset
(1943) - Syntynyt terve tyttö
(1943) - Proměněné srdce
(1943) - Miehen kunnia
(1942) - Yli rajan
(1942) - Synnin puumerkki
(1942) - Neljä naista
(1941) - Suomisen perhe
(1941) - Ryhmy ja Romppainen
(1941) - Kulkurin valssi
(1941) - Antreas ja syntinen Jolanda

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.12.1907 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Emma Väänänen 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Emma Väänänen - herečka

se narodila 22.12.1907 ve městě Mikkeli
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Emma Väänänen

Dnes se narodili
Čína Jet Li
(*1963) herec, mistr bojových umění

Česká republika Klára Issová
(*1979) herečka, dabérka

Egypt Rudolf Hess
(*1894) německý nacistický politik

Spojené státy Channing Tatum
(*1980) herec, tanečník

Itálie Giorgio Moroder
(*1940) zpěvák, skladatel


Emma Väänänen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
29°29’
 
LunaLuna:
Rak
29°25’
 
MerkurMerkur:
Střelec
16°41’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
23°56’
 
MarsMars:
Ryby
16°10’
 
JupiterJupiter:
Lev
12°51’
R
SaturnSaturn:
Ryby
21°20’
 
UranUran:
Kozoroh
12°02’
 
NeptunNeptun:
Rak
13°52’
R
PlutoPluto:
Blíženci
23°40’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
14°58’
R
Černá LunaLilith:
Rak
28°40’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
14°57’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Dáda Patrasová
(*1956) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Lenka Vlasáková
(*1972) herečka

Česká republika Ivan Vyskočil
(*1929) spisovatel, dramatik a herec

Česká republika Leoš Mareš
(*1976) moderátor, herec, zpěvák

Spojené státy Frank Abagnale
(*1948) podvodník, podnikatel a konzultant zachycený v příběhu - Chyť mě, když to dokážeš


Výročí úmrtí dnes mají
Norsko Bjørnstjerne Bjørnson
(*1832 - 1910) norský kriticko-realistický prozaik

Jižní Korea Masutacu Ójama
(*1923 - 1994) karatista, zakladatel Kyokushin karate

Japonsko Morihei Uešiba
(*1883 - 1969) zakladatel bojového umění Aikido

Spojené státy Jonathan Demme
(*1944 - 2017) režisér, herec

Německo Michael Bohnen
(*1887 - 1965) operní pěvec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »