Eric Balfour wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eric Balfour
(Eric Salter Balfour)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
41 let
Povolání:
herec, režisér

Eric Balfour - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.4.1977 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eric Balfour 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Eric Balfour
datum narození 24.4.1977
(herec, režisér, instagram)

Eric Balfour - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Unhinged
(2016) - Little Dead Rotting Hood
(2015) - Tao of Surfing
(2015) - Paradi$e
(2015) - Manson Girls
(2014) - Backcountry
(2012) - The Eric Andre Show
(2012) - Syfy 20th Anniversary Special
(2012) - Jesus Hates Zombies
(2012) - Christine (TV seriál)
(2011) - Cormanův svět
(2011) - Legenda o Pekelné bráně
(2011) - Cell 213
(2010) - Skyline
(2010) - Městečko Haven (TV seriál)
(2010) - Do Not Disturb
(2010) - Dinoshark
(2010) - Beatdown
(2009) - Valemont (TV seriál)
(2009) - Samec
(2009) - Jezdci Apokalypsy
(2009) - Hrozba z temnot
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Michael Madsen's Video Diary (Hell Ride)
(2008) - What We Take from Each Other
(2008) - Spirit
(2008) - Polda z Marsu (TV seriál)
(2008) - Pekelná jízda
(2007) - Down the Barrel
(2007) - Protect and Serve
(2006) - Usvědčeni (TV seriál)
(2006) - Starší syn
(2005) - American Express Jam Sessions (koncert)
(2005) - Zná ji jako svý boty
(2005) - Sex, láska a tajemství (TV seriál)
(2005) - Lie with Me
(2004) - Chainsaw Redux: Making a Massacre
(2004) - Tvář teroru
(2004) - RX
(2004) - Hawaii (TV seriál)
(2004) - Fearless
(2003) - Napálené celebrity
(2003) - Vysloužilí lvi
(2003) - Veritas (TV seriál)
(2003) - Texaský masakr motorovou pilou
(2003) - O.C. (TV seriál)
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Zlatíčka pro každého
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Vlčák Rain
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2000) - Po čem ženy touží
(1999) - Obrázkové album
(1998) - Poslední mejdan
(1997) - Trojská válka
(1997) - Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
(1996) - Shattered Image
(1996) - Nikdo nic neřekl
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Krevní pouto: Smrt v rodině
(1993) - Danger Theatre (TV seriál)
(1992) - Arresting Behavior (TV seriál)
(1984) - Kids Incorporated

Eric Balfour - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.4.1977 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eric Balfour 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eric Balfour - herec, režisér

se narodil 24.4.1977 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eric Balfour

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Eric Balfour
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
4°11’
 
LunaLuna:
Rak
10°16’
 
MerkurMerkur:
Býk
13°37’
R
VenušeVenuše:
Beran
8°24’
R
MarsMars:
Ryby
27°33’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
4°19’
 
SaturnSaturn:
Lev
10°06’
 
UranUran:
Štír
10°00’
R
NeptunNeptun:
Střelec
15°47’
R
PlutoPluto:
Váhy
12°13’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
23°52’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
0°02’
 
CheirónCheirón:
Býk
1°36’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »