Eric Bogosian wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eric Bogosian

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Stoneham, Massachusetts
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herec

Eric Bogosian - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.4.1953 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eric Bogosian 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Eric Bogosian
datum narození 24.4.1953
(herec, instagram)

Eric Bogosian - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Get Down (TV seriál)
(2014) - Listen Up Philip
(2012) - Jak prosté (TV seriál)
(2010) - MindFlux
(2010) - F--K
(2010) - Don't Go in the Woods
(2009) - Dobrá manželka (TV seriál)
(2008) - Guest of Cindy Sherman
(2008) - Cadillac Records
(2007) - Brother Theodore
(2006) - Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál)
(2005) - Heights
(2004) - Pánem svého koutku
(2004) - Blade: Trinity
(2003) - Khachaturian
(2003) - Wonderland Masakr
(2003) - Untitled New York Pilot
(2003) - Charlieho andílci: Na plný pecky
(2002) - The Directors: Oliver Stone
(2002) - Igby
(2002) - Ararat
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Wake Up and Smell the Coffee
(2001) - Rána do srdce
(2001) - Blondýnka
(2000) - In the Weeds
(2000) - Fáma
(1998) - Kasaři
(1998) - Jasná lež
(1997) - Vraždy po internetu
(1997) - Pozor na Harryho
(1996) - Zkouška ohněm
(1996) - Beavis a Butt-head dobývají Ameriku
(1995) - Přepadení 2: Temné území
(1995) - Dolores Claiborneová
(1994) - Comic Relief VI
(1994) - It's Just a Ride
(1994) - Hon na čarodějnice
(1993) - The Princess and the Cobbler
(1993) - Nahý v New Yorku
(1992) - Oliver Stone
(1991) - Sex, Drugs, Rock & Roll
(1990) - Last Flight Out
(1989) - Decade
(1989) - Suffering Bastards
(1988) - Vojenský soud se vzbouřenci z lodi Caine
(1988) - Noční talk show
(1987) - Vandemonium Plus
(1987) - Chasing the Dragon
(1987) - Arena Brains
(1986) - Funhouse
(1986) - New Wave Comedy
(1986) - Crime Story
(1985) - Pěna zabiják
(1984) - Special Effects
(1984) - Alive From Off Center (TV seriál)
(1983) - Born in Flames

Eric Bogosian - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Eric Bogosian - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Mall

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.4.1953 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eric Bogosian 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eric Bogosian - herec

se narodil 24.4.1953 ve městě Stoneham, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eric Bogosian

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Eric Bogosian
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
4°00’
 
LunaLuna:
Panna
11°51’
 
MerkurMerkur:
Beran
8°19’
 
VenušeVenuše:
Beran
16°59’
R
MarsMars:
Býk
25°15’
 
JupiterJupiter:
Býk
26°30’
 
SaturnSaturn:
Váhy
23°11’
R
UranUran:
Rak
14°54’
 
NeptunNeptun:
Váhy
22°12’
R
PlutoPluto:
Lev
20°48’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
8°04’
R
Černá LunaLilith:
Panna
13°28’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
21°01’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »