Eric Clapton wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eric Clapton
(Eric Patrick Clapton)

Pohlaví:
Muž
Narození:
30.3. 1945 - 20:45h
Místo:
Ripley, Anglie
Země:
Věk:
73 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvák, skladatel, kytarista

Eric Clapton - Horoskop, Vztahy, Skladatelská filmografie

Zdroj údajů:
Blackwell (DD)
Datum narození a čas (místní čas):
30.3.1945 - 20:45  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
30.3.1945 - 19:45  
GB, Ripley:
53°3' s.š., 1°24' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eric Clapton 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Eric Clapton
datum narození 30.3.1945
(zpěvák, skladatel, kytarista, instagram)

Eric Clapton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Soundbreaking - Stories from the Cutting Edge of Recorded Music (TV seriál)
(2015) - Back Beat (TV seriál)
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2015) - Eric Clapton: Live at the Royal Albert Hall (koncert)
(2013) - 12-12-12
(2013) - Pavarotti - hlas pro věčnost
(2013) - Eric Clapton's Crossroads Guitar Festival 2013
(2012) - 12-12-12: The Concert for Sandy Relief (koncert)
(2012) - Paul McCartney: Kisses On The Bottom (koncert)
(2012) - Beware of Mr. Baker
(2012) - BB King: The Life of Riley
(2011) - Toots and the Maytals Reggae Got Soul
(2011) - The Love We Make
(2011) - George Harrison: Living in the Material World
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - 25 let Rokenrolové síně slávy (koncert)
(2009) - Jeff Beck Performing This Week... Live at Ronnie Scotts (koncert)
(2008) - Sedm epoch rocku (TV seriál)
(2007) - Crossroads Guitar Festival (koncert)
(2006) - Mulatschag
(2006) - Classic Albums: Cream - Disraeli Gears
(2006) - Blind Faith: London Hyde Park 1969
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - To Tulsa and Back: On Tour with J.J. Cale
(2005) - Cream: Royal Albert Hall, London May 2-3-5-6 2005 (koncert)
(2004) - Zu & Co Live at Royal Albert Hall (koncert)
(2004) - The Rise of the Celebrity Class
(2004) - Pavarotti - The Last Tenor
(2004) - Musikprogrammet - programmet om musik (TV seriál)
(2004) - Crossroads Guitar Festival (koncert)
(2004) - The Very Best of Cher: The Video Hits Collection
(2003) - Tom Dowd & the Language of Music
(2003) - Concert for George (koncert)
(2002) - Party at the Palace: The Queen's Concerts, Buckingham Palace (koncert)
(2002) - Eric Clapton: One More Car, One More Rider - Live on Tour 2001 (koncert)
(2002) - Eric Clapton na rozcestí
(2002) - Eric Clapton!
(1999) - Telling the Story of Us
(1999) - Eric Clapton & Friends in Concert
(1999) - Clapton Chronicles: The Best of Eric Clapton
(1998) - Blues Brothers 2000
(1997) - Eric Clapton: Live in Hyde Park (koncert)
(1997) - All-Star Concert for Montserrat (koncert)
(1996) - The Rolling Stones Rock and Roll Circus (koncert)
(1996) - Joe Cocker: Have a Little Faith
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 6
(1995) - Eric Clapton: Nothing But the Blues: An 'In the Spotlight Special'
(1995) - Antologie Beatles (TV seriál)
(1994) - Cher, Chrissie Hynde & Neneh Cherry feat. Eric Clapton: Love Can Build a Bridge (hudební videoklip)
(1993) - Jools's Hootenanny
(1993) - Fresh Cream - Live
(1992) - Later with Jools Holland
(1992) - Unplugged: Eric Clapton (koncert)
(1992) - The Search for Robert Johnson
(1991) - Two Rooms: A Tribute to Elton John & Bernie Taupin (koncert)
(1991) - Eric Clapton: 24 Nights (koncert)
(1991) - Cream: Strange Brew
(1988) - The Prince's Trust Rock Gala (koncert)
(1988) - Nelson Mandela 70th Birthday Tribute (koncert)
(1987) - Chuck Berry: Ať žije Rock and Roll
(1986) - The Prince's Trust Rock Gala: 10th Birthday (koncert)
(1986) - Eric Clapton and Friends (koncert)
(1985) - Larry King Live
(1985) - Water
(1980) - Eric Clapton and His Rolling Hotel
(1978) - Poslední valčík (koncert)
(1975) - Tommy
(1973) - Jimi Hendrix
(1971) - The Old Grey Whistle Test
(1969) - John Lennon and the Plastic Ono Band - Sweet Toronto (koncert)
(1969) - Cream's Farewell Concert (koncert)
(1968) - All My Loving
(1968) - Det var en lørdag aften
(1965) - Beat-Club
(1963) - Ready, Steady, Go!
Eric Clapton - Knihy
Eric Clapton - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1944) Pattie Boyd - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1962) Sheryl Crow
(*1967) Charlotte Lewis (fáma)
(*1958) Sharon Stone
(*1970) Naomi Campbell (fáma)
(*1968) Patsy Kensit
(*1967) Carla Bruni
(*1947) Kate Fitzpatrick
(*1959) Paula Yates
(*1958) Lory Del Santo
(*1955) Rosanne Cash
(*1946) Marianne Faithfull
(*1943) Janis Joplin
(*1946) Cher

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.3.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eric Clapton 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eric Clapton - zpěvák, skladatel, kytarista

se narodil 30.3.1945 ve městě Ripley, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eric Clapton

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Eric Clapton
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
9°44’
6
 
LunaLuna:
Štír
2°26’
1
 
MerkurMerkur:
Beran
27°07’
7
 
VenušeVenuše:
Býk
2°59’
7
R
MarsMars:
Ryby
4°24’
4
 
JupiterJupiter:
Panna
20°24’
11
R
SaturnSaturn:
Rak
4°24’
9
 
UranUran:
Blíženci
9°53’
8
 
NeptunNeptun:
Váhy
4°56’
12
R
PlutoPluto:
Lev
8°00’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
14°05’
9
R
Černá LunaLilith:
Váhy
15°18’
12
 
CheirónCheirón:
Panna
29°28’
11
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
29°50’
5
Domy:
Váhy
22°32’
Beran
22°32’
2:
Štír
18°43’
8:
Býk
18°43’
3:
Střelec
21°49’
9:
Blíženci
21°49’
Vodnář
0°28’
Lev
0°28’
5:
Ryby
5°11’
Panna
5°11’
6:
Beran
2°06’
Váhy
2°06’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
11°30’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
21°05’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »