Eric Idle wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eric Idle

Pohlaví:
Muž
Narození:
29.3. 1943 - 13:20h
Místo:
South Shields, Anglie
Země:
Věk:
75 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, komik, člen skupiny Monty Python

Eric Idle - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Fisher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
29.3.1943 - 13:20  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
29.3.1943 - 12:20  
GB, South Shields:
55°0' s.š., 1°25' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eric Idle 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Eric Idle
datum narození 29.3.1943
(herec, komik, člen skupiny Monty Python, instagram)

Eric Idle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Absolutely Anything
(2014) - 50 Years of BBC2 Comedy
(2014) - Monty Python živě (převážně)
(2013) - The Meaning of Monty Python
(2013) - David Frost: Hello, Good Evening & Farewell
(2012) - Letní olympijské hry 2012 Londýn - Ceremoniál zakončení her
(2012) - Mr Blue Sky: The Story of Jeff Lynne & ELO
(2012) - What About Dick?
(2012) - The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
(2011) - George Harrison: Living in the Material World
(2010) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Mike Nichols
(2010) - Who Is Harry Nilsson (And Why Is Everybody Talkin' About Him?)
(2010) - Monty Python: Copak je to za Mesiáše... (divadelní záznam)
(2009) - Monty Python - málem pravda (TV seriál)
(2009) - Monty Python Almost the Truth Obligatory Making of Special
(2008) - We Are Most Amused
(2008) - The Seventh Python
(2008) - The Madness and Misadventures of Munchhausen
(2008) - Delgo
(2007) - The Secret Life of Brian
(2007) - The Comedy Map of Britain (TV seriál)
(2007) - Shrek Třetí
(2006) - The ONE Show
(2006) - The 50 Greatest Comedy Films
(2006) - To nejlepší podle Terryho Jonese
(2006) - To nejlepší podle Terryho Gilliama
(2006) - To nejlepší podle Michaela Palina
(2006) - To nejlepší podle Johna Cleese
(2006) - To nejlepší podle Grahama Chapmana
(2006) - To nejlepší podle Erica Idlea
(2005) - The Aristocrats
(2004) - George Harrison: The Dark Horse Years 1976-1992
(2004) - Zakletá Ella
(2004) - Louskáček a Myší král
(2003) - The Meaning of Making 'The Meaning of Life'
(2003) - Detektivové z Hollywoodu
(2003) - Bláznivá vánoční dovolená bratrance Edieho
(2002) - The Rutles 2: Can't Buy Me Lunch
(2002) - Billy Connolly: A BAFTA Tribute
(2002) - Pinocchio
(2002) - Hledání zbloudilé duše
(2002) - Eric Idle: Exploits Monty Python
(2001) - Monty Python Live
(2001) - House of Mouse (TV seriál)
(2000) - It's Only Rock 'n' Roll
(2000) - The Beatles Revolution
(2000) - 102 dalmatinů
(2000) - Top Ten Comedy Records
(2000) - I Don't Believe It! The One Foot in the Grave Story
(2000) - Brightness
(1999) - 30 Years of Monty Python: A Revelation
(1999) - South Park: Peklo na Zemi
(1999) - Pirates: 3D Show
(1999) - Mickey Mouse Works (TV seriál)
(1999) - Journey Into Your Imagination
(1999) - Hercules: Zero to Hero
(1999) - Drsňák Dudley
(1998) - Monty Python's Flying Circus: Live at Aspen
(1998) - Tajemství N.I.M.H. 2
(1998) - Rudolf
(1998) - Kouzelný meč - Cesta na Camelot
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1997) - Jak dobýt Hollywood...
(1996) - The Daily Show
(1996) - Žabákova dobrodružství
(1996) - Správná Susan (TV seriál)
(1995) - Honey, I Shrunk the Audience
(1995) - Casper
(1993) - It's the Monty Python Story
(1993) - Rozhádaní dědicové
(1992) - Máma a táta zachrání svět
(1991) - Něco tomu chybí
(1990) - To je ale teplo!
(1990) - Jeptišky na útěku
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Parrot Sketch Not Included: Twenty Years of Monty Python
(1989) - Nearly Departed (TV seriál)
(1989) - Kolem světa za 80 dní
(1988) - Dobrodružství Barona Prášila
(1987) - A Source of Innocent Merriment
(1987) - The Mikado
(1986) - Transformers: The Movie
(1985) - Bláznivá dovolená v Evropě
(1984) - The Secret Policeman's Private Parts (divadelní záznam)
(1983) - Group Madness
(1983) - Žlutovous
(1983) - Monty Pythonův smysl života
(1982) - Monty Python v Hollywoodu (divadelní záznam)
(1979) - Život Briana
(1978) - The Rutles
(1977) - To See Such Fun
(1975) - Side by Side
(1975) - Rutland Weekend Television (TV seriál)
(1975) - Monty Python a Svatý Grál
(1974) - Monty Python & the Holy Grail Location Report
(1972) - Monty Python: International Philosophy
(1971) - Monty Python's Fliegender Zirkus
(1971) - Euroshow 71
(1971) - A teď něco úplně jiného
(1969) - Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
(1967) - Do Not Adjust Your Set (TV seriál)
(1967) - At Last the 1948 Show (TV seriál)
(1966) - Alice in Wonderland

Eric Idle - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Eric Idle - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.3.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eric Idle 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eric Idle - herec, komik, člen skupiny Monty Python

se narodil 29.3.1943 ve městě South Shields, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eric Idle

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Eric Idle
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
7°56’
9
 
LunaLuna:
Kozoroh
13°40’
6
 
MerkurMerkur:
Beran
2°00’
9
 
VenušeVenuše:
Býk
9°12’
10
 
MarsMars:
Vodnář
15°43’
7
 
JupiterJupiter:
Rak
15°39’
12
 
SaturnSaturn:
Blíženci
7°54’
11
 
UranUran:
Blíženci
1°36’
11
 
NeptunNeptun:
Váhy
0°29’
3
R
PlutoPluto:
Lev
5°00’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
22°52’
2
R
Černá LunaLilith:
Rak
23°49’
12
 
CheirónCheirón:
Lev
23°29’
2
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
11°55’
10
Domy:
Lev
6°11’
Vodnář
6°11’
2:
Lev
21°30’
8:
Vodnář
21°30’
3:
Panna
11°39’
9:
Ryby
11°39’
Váhy
10°27’
Beran
10°27’
5:
Štír
21°19’
Býk
21°19’
6:
Kozoroh
4°36’
Rak
4°36’
Zastoupení živlů:
9xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
8°19’
11
Slun./Luna:
Vodnář
25°48’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »