Eric Mabius wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eric Mabius
(Eric Harry Timothy Mabius)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Harrisburg
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
herec

Eric Mabius - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.4.1971 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eric Mabius 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Eric Mabius
datum narození 22.4.1971
(herec, instagram)

Eric Mabius - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Signed, Sealed, Delivered: Truth Be Told
(2015) - Signed, Sealed, Delivered: The Impossible Dream
(2015) - Signed, Sealed, Delivered: From Paris with Love
(2014) - Signed, Sealed, Delivered (TV seriál)
(2013) - Signed, Sealed, Delivered.
(2013) - Reading Writing & Romance
(2012) - Skandál (TV seriál)
(2012) - Resident Evil: Odveta
(2012) - Jak se zamilovat (v osmi lekcích)
(2012) - Chicago Fire (TV seriál)
(2012) - Cena peněz
(2011) - Where the Road Meets the Sun
(2010) - Vyděděnci (TV seriál)
(2009) - The L Word: Special
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Speechless
(2007) - Nature of the Beast
(2006) - The Megan Mullally Show
(2006) - Svatba na spadnutí
(2006) - Satanův měsíc
(2006) - Ošklivka Betty (TV seriál)
(2005) - Venice Underground
(2005) - Na půl cesty
(2005) - Agentura bez rizika (TV seriál)
(2004) - Resident Evil: Apokalypsa
(2004) - Láska je Láska (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - O.C. (TV seriál)
(2003) - Just Like You Imagined
(2003) - Job
(2003) - The Extreme Team
(2002) - Tančírna Podzimní úplněk
(2002) - Resident Evil
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Fastlane (TV seriál)
(2001) - Zkouška věrnosti
(2001) - Na texaské hranici
(2000) - Wirey Spindell
(2000) - Vrána 3: Návrat
(1999) - Velmi nebezpečné známosti
(1999) - Popular (TV seriál)
(1999) - The Minus Man
(1999) - Get Real (TV seriál)
(1999) - Čtyři do trojky
(1998) - Okolo ohně
(1998) - Myth America
(1997) - The View
(1997) - Lawn Dogs
(1997) - A Gun for Jennifer
(1997) - Black Circle Boys
(1996) - Střelila jsem Andyho Warhola
(1996) - On Seventh Avenue
(1996) - Ohnivé žně
(1996) - Milénium (TV seriál)
(1995) - Welcome to the Dollhouse
(1995) - Dobrodružství Augusta Kinga
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.4.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eric Mabius 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eric Mabius - herec

se narodil 22.4.1971 ve městě Harrisburg, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eric Mabius

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Eric Mabius
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
1°42’
 
LunaLuna:
Ryby
24°19’
 
MerkurMerkur:
Beran
27°28’
R
VenušeVenuše:
Ryby
28°36’
 
MarsMars:
Kozoroh
23°55’
 
JupiterJupiter:
Střelec
5°05’
R
SaturnSaturn:
Býk
22°44’
 
UranUran:
Váhy
10°40’
R
NeptunNeptun:
Střelec
2°29’
R
PlutoPluto:
Panna
27°30’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
20°03’
R
Černá LunaLilith:
Panna
25°37’
 
CheirónCheirón:
Beran
11°04’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »