Erick Avari wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Erick Avari
(Nariman Eruch Avari)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Dárdžiling
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herec

Erick Avari - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.4.1952 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Erick Avari 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Erick Avari
datum narození 13.4.1952
(herec, instagram)

Erick Avari - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Offer and Compromise
(2015) - Krize (TV seriál)
(2014) - I Am You
(2014) - Tým Škorpion (TV seriál)
(2014) - Chasing Eagle Rock
(2014) - Hieroglyph
(2013) - It's Not You, It's Me
(2013) - A Haunting At Silver Falls
(2012) - Major Crimes (TV seriál)
(2012) - California Winter
(2011) - Where the Road Meets the Sun
(2011) - Three Veils
(2011) - Dispatch
(2010) - Lidský terč (TV seriál)
(2010) - Famílie (TV seriál)
(2009) - Policajt ze sámošky
(2009) - Párty na klíč (TV seriál)
(2009) - Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
(2009) - Hačikó - příběh psa
(2009) - Fault Line
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2009) - Anatomie lži (TV seriál)
(2008) - The Madness of Jane
(2008) - InAlienable
(2008) - AmericanEast
(2007) - Temná hmota
(2007) - Status: Nežádoucí (TV seriál)
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2007) - The Rich Inner Life of Penelope Cloud
(2007) - Postal
(2007) - Choose Connor
(2007) - Flight of the Living Dead: Outbreak on a Plane
(2006) - Hrdinové (TV seriál)
(2006) - Flynn Carsen 2: Návrat do dolů krále Šalamouna
(2005) - The L.A. Riot Spectacular
(2004) - Inmates of the Heart
(2003) - Searching for Haizmann
(2003) - O.C. (TV seriál)
(2003) - Dragnet (TV seriál)
(2003) - Daredevil
(2002) - Three Days of Rain
(2002) - Sám doma 4
(2002) - Rituál
(2002) - Pán převleků
(2002) - Mr. Deeds - Náhodný milionář
(2002) - Incest
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2001) - Skleněný dům
(2001) - Planeta opic
(2001) - On Wings of Fire
(1999) - Vikingové
(1999) - Mumie
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1997) - Bláznivé manévry
(1996) - Tváří ke své minulosti
(1996) - Jak zachránit prezidenta
(1996) - Den nezávislosti
(1996) - Bone Chillers (TV seriál)
(1996) - Alf versus U.S. Army
(1995) - Aladdin on Ice
(1994) - Nepijte vodu
(1994) - Hvězdná brána
(1994) - Barva noci
(1993) - Švindl
(1993) - Strážce moře (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Seznam smrti
(1993) - Poslíček
(1993) - Oběti lásky: Příběh Lolity z Long Islandu
(1993) - Ideální milenka
(1992) - Treacherous Crossing
(1992) - Mrazivá vášeň
(1992) - California Man
(1989) - True Blue
(1989) - Pekelná manželka
(1988) - Bestie
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1984) - Nothing Lasts Forever
(1962) - Kančendženga

Erick Avari - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.4.1952 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Erick Avari 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Erick Avari - herec

se narodil 13.4.1952 ve městě Dárdžiling
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Erick Avari

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Erick Avari
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
23°29’
 
LunaLuna:
Střelec
2°48’
 
MerkurMerkur:
Beran
10°00’
R
VenušeVenuše:
Beran
4°20’
 
MarsMars:
Štír
16°11’
R
JupiterJupiter:
Beran
26°18’
 
SaturnSaturn:
Váhy
10°42’
R
UranUran:
Rak
10°12’
 
NeptunNeptun:
Váhy
20°15’
R
PlutoPluto:
Lev
19°09’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
27°58’
R
Černá LunaLilith:
Lev
1°47’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
12°27’
 
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
0xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) herec, zpěvák

Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) lékař, psychiatr

Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) herec

Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001) tvůrce vizuálních efektů

Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »