Erika Eleniak wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Erika Eleniak
(Erika Maya Eleniak)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Glendale, Kalifornie
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
herečka

Erika Eleniak - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
29.9.1969 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Erika Eleniak 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Erika Eleniak
datum narození 29.9.1969
(herečka, instagram)

Erika Eleniak - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Meant to Be
(2012) - Changing Hands Feature
(2012) - Holiday Spin
(2010) - Changing Hands
(2009) - Imps*
(2006) - Germany’s Next Topmodel - by Heidi Klum
(2006) - Absolutní nula
(2005) - Osudné shledání
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Smrtící lekce
(2004) - Dracula 3000
(2004) - Dokonalá paměť
(2004) - Caught in the Headlights
(2003) - Únos mé sestry
(2002) - Live at the Shrine! John Williams and the World Premiere of 'E.T.: The Extra Terrestrial': The 20th Anniversary
(2002) - Zločiny podle Mary Higgins Clark: Budu pořád s tebou
(2002) - Skleněná past
(2002) - Shakedown
(2002) - Second to Die
(2002) - Betrayal
(2001) - Baywatch: The E! True Hollywood Story
(2001) - Ve sněžné pasti
(2001) - Vegas, City of Dreams
(2000) - Artists of Hell's Kitchen
(2000) - Protivník
(1999) - Celebrities
(1999) - Poslední plavba
(1999) - Neviditelná smrt
(1999) - Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku
(1998) - Playmate Profile Video Collection Featuring Miss July 1998, 1995, 1992, 1989
(1998) - Babes of Baywatch
(1998) - V zajetí
(1998) - Návrat elitního agenta
(1998) - Jedné horké letní noci
(1998) - Charades
(1998) - Fantasy Island (TV seriál)
(1997) - 87. revír: Vlna veder
(1997) - Brooklyn South (TV seriál)
(1996) - Povídky ze záhrobí: Upíří nevěstinec
(1995) - Výbušná lovestory
(1995) - Girl in the Cadillac
(1994) - Námořní policie
(1993) - Burani z Beverly Hills
(1992) - Přepadení v Pacifiku
(1992) - Pobřežní hlídka: Řeka, odkud není návratu
(1992) - Baywatch Summerfest Special
(1990) - Playboy Video Playmate Calendar 1991
(1990) - Daughter of the Streets
(1989) - Pobřežní hlídka: Panika na Malibu Beach
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1988) - Sliz
(1988) - Broken Angel
(1987) - Schůzka naslepo
(1987) - Plný dům (TV seriál)
(1984) - Charles in Charge (TV seriál)
(1983) - Still the Beaver (TV seriál)
(1982) - Circus of the Stars #7
(1982) - Silver Spoons (TV seriál)
(1982) - E.T. - Mimozemšťan
Erika Eleniak - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.9.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Erika Eleniak 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Erika Eleniak - herečka

se narodila 29.9.1969 ve městě Glendale, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Erika Eleniak

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Erika Eleniak
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
6°09’
 
LunaLuna:
Býk
21°30’
 
MerkurMerkur:
Váhy
5°56’
R
VenušeVenuše:
Panna
7°44’
 
MarsMars:
Kozoroh
5°10’
 
JupiterJupiter:
Váhy
14°09’
 
SaturnSaturn:
Býk
7°39’
R
UranUran:
Váhy
4°31’
 
NeptunNeptun:
Štír
26°40’
 
PlutoPluto:
Panna
25°21’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
20°14’
R
Černá LunaLilith:
Rak
22°20’
 
CheirónCheirón:
Beran
4°31’
R
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
6xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »