Erkki Saarela wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Erkki Saarela
(Erkki Juhani Saarela)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Helsinky
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec

Erkki Saarela - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.10.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Erkki Saarela 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Erkki Saarela
datum narození 24.10.1946
(herec, instagram)

Erkki Saarela - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Myllyrinne Company
(2011) - Tarkastaja
(2011) - Kotirauha
(2009) - Lauantaiviihde
(2007) - Talolliset.fi
(2007) - Kaikki kunnossa (TV seriál)
(2003) - Onko Che mun isä?
(2001) - Musta sukka (TV seriál)
(2000) - Dirlandaa (TV seriál)
(1999) - Tunteen palo (TV seriál)
(1999) - Muodollisesti pätevä (TV seriál)
(1999) - Dirlandaa
(1999) - Anna muisto
(1998) - Uutisvuoto
(1998) - Pappia kyydissä (TV seriál)
(1998) - Isänmaan toivot (TV seriál)
(1997) - Nurkkapöytä Kämpissä
(1996) - Mahdottoman tavallinen Jorma Laine (TV seriál)
(1996) - Joulukalenteri (TV seriál)
(1995) - Samppanjaa ja vaahtokarkkeja (TV seriál)
(1995) - Kosketa minua
(1995) - Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
(1994) - Viimeinen ilta
(1993) - Unelmat elämän pätkiä - Kadonnutta elokuvaa etsimässä
(1993) - Hobitit (TV seriál)
(1992) - Huomenna on paremmin (TV seriál)
(1991) - Uppo-Nalle
(1991) - Tiina (TV seriál)
(1991) - Pakanamaan kartta (TV seriál)
(1990) - Olinkin jo lähdössä
(1990) - Kellarikaarti (TV seriál)
(1990) - Axel
(1990) - Annabel Lee
(1989) - Kalliolle kukkulalle
(1989) - Anni tahtoo äidin
(1988) - Petos
(1988) - Jumalia ei uhmata
(1988) - Isku vasten kasvoja
(1987) - Mielisuosio (TV seriál)
(1987) - Kaikki ihanat naiseni (TV seriál)
(1987) - Joulukalenteri (TV seriál)
(1986) - Riisuminen
(1986) - Linna
(1985) - Soitinmenot
(1985) - Viimeiset rotannahat
(1985) - Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
(1984) - Rakkauselokuva
(1984) - Pallo hallussa (divadelní záznam)
(1984) - Aikalainen
(1983) - Koettakaa vedellä, vastasi palopäällikkö (TV seriál)
(1982) - Wille Weijari Wirtanen
(1982) - Kuningas jolla ei ollut sydäntä
(1982) - Kaarlon kalossit
(1981) - Hukkaputki
(1981) - Sijan tiijän kussa synnyin...
(1981) - Pölhölä
(1981) - Muutto
(1981) - Kauhea murhamies Lalli
(1979) - Teatterituokio: Kadonnut muuttokuorma
(1979) - Seitsemän veljestä
(1979) - Matti Väkevä
(1978) - Lauluja elämästä
(1978) - Vonkalat (TV seriál)
(1978) - Runoilija ja muusa
(1978) - Nuorallatanssijan kuolema eli kuinka Pete Q sai siivet (divadelní záznam)
(1978) - Karannut hevonen
(1978) - Itsenäinen runo
(1977) - Runebergin rouva
(1977) - Kullervo
(1976) - Kultainen vasikka
(1975) - Tervahanhi
(1975) - Piispa Henrik ja Lalli
(1974) - Solveigin laulu (TV seriál)
(1973) - Mun mummoni muni mammani
(1973) - Jegor Bulitsov
(1970) - Julisteiden liimaajat
(1969) - Oikeusjuttu
(1969) - Kotini on linnani

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.10.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Erkki Saarela 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Erkki Saarela - herec

se narodil 24.10.1946 ve městě Helsinky
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Erkki Saarela

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Erkki Saarela
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
0°28’
 
LunaLuna:
Váhy
25°00’
 
MerkurMerkur:
Štír
23°06’
 
VenušeVenuše:
Střelec
2°13’
 
MarsMars:
Štír
20°33’
 
JupiterJupiter:
Štír
6°10’
 
SaturnSaturn:
Lev
8°12’
 
UranUran:
Blíženci
21°29’
R
NeptunNeptun:
Váhy
9°10’
 
PlutoPluto:
Lev
13°15’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
13°46’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
19°05’
 
CheirónCheirón:
Váhy
27°36’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »