Errol Flynn wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Errol Flynn
(Errol Leslie Thomson Flynn)

Pohlaví:
Muž
Narození:
20.6. 1909 - 02:25h
Místo:
Hobart, Tasmanie, Tasmánie
Země:
Věk:
† 50 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
14.10.1959 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Errol Flynn - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Doane (A)
Datum narození a čas (místní čas):
20.6.1909 - 02:25  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
19.6.1909 - 16:25  
AU, Hobart, Tasmanie:
42°53' j.š., 147°19' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Errol Flynn 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Errol Flynn
datum narození 20.6.1909
(herec, instagram)

Errol Flynn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - 1939: Hollywood's Greatest Year
(2007) - Tasmanian Devil: The Fast and Furious Life of Errol Flynn
(2007) - Abbott a Costello
(2005) - The Adventures of Errol Flynn
(2002) - Ten kluk bude točit
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1969) - The Extraordinary Seaman
(1965) - Hollywood My Home Town
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1959) - The Truth About Fidel Castro Revolution
(1959) - Cuban Story
(1959) - Cuban Rebel Girls
(1958) - Too Much, Too Soon
(1958) - The Roots of Heaven
(1957) - The Sun Also Rises
(1957) - The Big Boodle
(1957) - Istanbul
(1956) - The Errol Flynn Theatre (TV seriál)
(1955) - The Warriors
(1955) - King's Rhapsody
(1954) - Il Maestro di Don Giovanni
(1954) - Lilacs in the Spring
(1953) - William Tell
(1953) - The Master of Ballantrae
(1952) - Deep Sea Fishing
(1952) - Cruise of the Zaca
(1952) - Mara Maru
(1952) - Against All Flags
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - Hello God
(1951) - Adventures of Captain Fabian
(1950) - Rocky Mountain
(1950) - Montana
(1950) - Kim
(1949) - That Forsyte Woman
(1949) - Rabbit Hood
(1949) - Nádherný pocit
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Some of the Best
(1948) - Silver River
(1948) - Always Together
(1948) - Adventures of Don Juan
(1947) - Escape Me Never
(1947) - Dáma ze Šanghaje
(1947) - Cry Wolf
(1946) - Never Say Goodbye
(1945) - San Antonio
(1945) - Operace Burma
(1945) - Frontier Days
(1944) - Uncertain Glory
(1943) - Show Business at War
(1943) - Thank Your Lucky Stars
(1943) - Northern Pursuit
(1943) - Hranice temnoty
(1942) - Osudová cesta
(1942) - Gentleman Jim
(1941) - Sedmá kavalérie
(1941) - Hloubkový bombardér
(1941) - Footsteps in the Dark
(1940) - Virginia City
(1940) - Pán sedmi moří
(1940) - Cesta do Santa Fe
(1939) - Soukromý život Alžběty a Essexe
(1939) - Dodge City
(1938) - Screen Snapshots Series 18, No. 1
(1938) - For Auld Lang Syne
(1938) - The Sisters
(1938) - The Dawn Patrol
(1938) - Four's a Crowd
(1938) - Dobrodružství Robina Hooda
(1938) - Breakdowns of 1938
(1937) - The Prince and the Pauper
(1937) - The Perfect Specimen
(1937) - Green Light
(1937) - Another Dawn
(1936) - Screen Snapshots Series 16, No. 3
(1936) - Screen Snapshots Series 16, No. 1
(1936) - Útok lehké kavalerie
(1935) - A Dream Comes True
(1935) - Pirate Party on Catalina Isle
(1935) - Murder at Monte Carlo
(1935) - Don't Bet on Blondes
(1935) - The Case of the Curious Bride
(1935) - Captain Blood
(1933) - In the Wake of the Bounty
(1933) - I Adore You

Errol Flynn - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Errol Flynn - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent v Beranu

Ascendent v Beranu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Beranu se ke světu staví rozhodně. Chce být činorodý a mít sílu k prosazení svých záměrů. Chce objevovat své vlastní schopnosti, nečeká na to, co přijde zvenčí.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.6.1909 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Errol Flynn 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Errol Flynn - herec

se narodil 20.6.1909 ve městě Hobart, Tasmanie, Tasmánie, Austrálie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Errol Flynn

Dnes se narodili
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Errol Flynn
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
27°42’
3
 
LunaLuna:
Rak
18°40’
3
 
MerkurMerkur:
Blíženci
20°43’
2
R
VenušeVenuše:
Rak
11°38’
3
 
MarsMars:
Ryby
14°43’
11
 
JupiterJupiter:
Panna
7°54’
5
 
SaturnSaturn:
Beran
21°25’
12
 
UranUran:
Kozoroh
19°58’
9
R
NeptunNeptun:
Rak
16°05’
3
 
PlutoPluto:
Blíženci
25°23’
3
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
16°06’
2
R
Černá LunaLilith:
Panna
29°31’
5
 
CheirónCheirón:
Vodnář
28°01’
10
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
2°54’
12
Domy:
Beran
23°52’
Váhy
23°52’
2:
Býk
21°26’
8:
Štír
21°26’
3:
Blíženci
23°32’
9:
Střelec
23°32’
Rak
28°41’
Kozoroh
28°41’
5:
Panna
2°12’
Ryby
2°12’
6:
Váhy
0°42’
Beran
0°42’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
11°17’
11
Slun./Luna:
Rak
8°11’
3


Zítra slaví narozeniny
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Lír
(*1923 - 1995) herec

Itálie papež Pius X.
(*1835 - 1914) 257. papež

Spojené státy William Humphrey
(*1924 - 1997) spisovatel

Itálie papež Pius VII.
(*1742 - 1823) 251. papež

Indie B. K. S. Iyengar
(*1918 - 2014) učitel jógy, zakladetel Iyengar jógy, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »