Esko Nikkari wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Esko Nikkari
(Esko Vilhelm Nikkari)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Lapua
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Esko Nikkari - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.11.1938 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Esko Nikkari 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Esko Nikkari
datum narození 23.11.1938
(herec, instagram)

Esko Nikkari - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Kaksipäisen kotkan varjossa
(2005) - Isiä ja hirviöitä
(2003) - Vieraalla maalla
(2003) - Sibelius
(2002) - Leikin varjolla
(2002) - Jussi Gaala 2002
(2002) - Umur
(2002) - Muž bez minulosti
(2001) - Esko Nikkari - köyhän miehen Brando
(2001) - Rentun ruusu
(2001) - Ponterosa
(2001) - Ilon juhla
(2000) - Pieni pyhiinvaellus
(2000) - Lakeuden kutsu
(2000) - Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
(2000) - Autobus sebevrahů
(1999) - Rikos ja rakkaus
(1999) - Kulkuri ja joutsen
(1999) - Juha
(1998) - Team Ahma (TV seriál)
(1998) - Kuningasjätkä
(1998) - Big Bang (TV seriál)
(1997) - Ikuinen viesti
(1997) - Tichá vesnice
(1997) - Sagojoga minister
(1997) - Pekko ja unissakävelijä
(1997) - Liljankukka (TV seriál)
(1996) - Tie naisen sydämeen
(1996) - Pekko ja muukalainen
(1996) - Mraky odtáhly
(1996) - Maigret ve Finsku
(1995) - Pilkkijä
(1995) - Pekko ja massahurmaaja
(1995) - Kotikatu (TV seriál)
(1995) - Kivenpyörittäjän kylä
(1995) - Hyvä veli (TV seriál)
(1995) - Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
(1994) - Pekko ja poika
(1994) - Love Story (TV seriál)
(1994) - Kaikki pelissä
(1994) - Aapo
(1993) - Pekko aikamiespojan poikamiesaika
(1993) - Idan jengi (TV seriál)
(1993) - Hunajan maku (TV seriál)
(1992) - Veturimiehet heiluttaa
(1992) - Vääpeli Körmy ja etelän hetelmät
(1992) - Papukaijamies
(1992) - Karavaani
(1991) - Rinnat
(1991) - Panostaja
(1991) - Maigret (TV seriál)
(1991) - Häkkilinnut (TV seriál)
(1990) - Rampe & Naukkis - Kaikkien aikojen superpari
(1990) - Lentsu (TV seriál)
(1990) - Irti maasta
(1990) - Děvče ze sirkárny
(1989) - Zimní válka
(1989) - Talvisota (TV seriál)
(1989) - Špinavé ruce
(1989) - Cha Cha Cha
(1989) - Dildo
(1989) - Antti
(1988) - Annan ja Vasilin rakkaus
(1988) - Pohjanmaa
(1988) - Me kaksi
(1988) - Ihmiselon ihanuus ja kurjuus
(1988) - Ariel
(1987) - Tilinteko
(1987) - Nonstop
(1987) - Macbeth
(1987) - Jäähyväiset presidentille
(1987) - Hamlet podniká
(1986) - Kenen kaapissa seisot
(1986) - Kaurismäki-ilmiö
(1986) - Stíny v ráji
(1986) - Seinähullut naapurit (TV seriál)
(1986) - Paperienkelit
(1986) - Päätepysäkki
(1986) - Maailman paras
(1986) - Lumikit - Eli kohtauksia naisen elämästä
(1986) - Biko
(1985) - Painija
(1985) - Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
(1985) - Hei kliffaa hei!
(1985) - Čas žížal
(1984) - Yöjuttu: Merkitty
(1984) - Opération O.P.E.N. (TV seriál)
(1984) - Niskavuori
(1984) - Klaani - tarina Sammakoitten suvusta
(1984) - Kivisydän (TV seriál)
(1983) - Zločin a trest
(1983) - Viikonloppuna vapaata
(1983) - Naimisissa, naimisista, naimisiin (TV seriál)
(1983) - Koomikko
(1982) - Vyvrhelové
(1982) - Poste restante
(1982) - Kahdeksan peiliä
(1981) - Syöksykierre
(1981) - Kauhea murhamies Lalli
(1980) - Viimeinen raja
(1980) - Tosimiehiä (TV seriál)
(1980) - Rippipuvut
(1980) - Lompakko
(1979) - Teatterituokio: Kadonnut muuttokuorma
(1979) - Rakas peto (TV seriál)
(1979) - Herätkää ja riemuitkaa!
(1978) - Sketsi-teatteri
(1978) - Vonkalat (TV seriál)
(1978) - Tunturisusi
(1978) - Oman onnensa seppä (TV seriál)
(1978) - Kalastaja ja hänen eukkonsa
(1978) - Elämäsi parhain aika
(1978) - Auringon lapset
(1977) - Ukkovarvas
(1977) - Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
(1976) - Agricolan linja
(1974) - Omat koirat purivat
(1974) - Karvat
(1972) - Osm smrtelných ran (TV seriál)
(1970) - Kaksipa pientä poikaa
(1961) - Levyraati

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.11.1938 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Esko Nikkari 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Esko Nikkari - herec

se narodil 23.11.1938 ve městě Lapua
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Esko Nikkari

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Esko Nikkari
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
0°32’
 
LunaLuna:
Střelec
17°32’
 
MerkurMerkur:
Střelec
22°08’
 
VenušeVenuše:
Štír
25°20’
R
MarsMars:
Váhy
18°24’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
24°24’
 
SaturnSaturn:
Beran
11°38’
R
UranUran:
Býk
15°12’
R
NeptunNeptun:
Panna
23°02’
 
PlutoPluto:
Lev
1°25’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
16°55’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
26°51’
 
CheirónCheirón:
Rak
9°14’
R
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »