Esko Salminen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Esko Salminen
(Esko Kullervo Salminen)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Helsinky
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
herec

Esko Salminen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.10.1940 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Esko Salminen 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Esko Salminen
datum narození 12.10.1940
(herec, instagram)

Esko Salminen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Jussi Gaala 2015
(2015) - Punainen kolmio (TV seriál)
(2014) - Nyt uutta Suomessa! - Suomalaisen mainonnan historia (TV seriál)
(2014) - Nahoru dolů
(2014) - Hyväntekijä
(2013) - Kuninkaittemme jäljillä (TV seriál)
(2013) - Láska, soudruhu
(2012) - Totálně našrot
(2012) - Tenkrát na severu
(2011) - Kultainen Venla
(2011) - Näin tehtiin Varasto
(2011) - Veljekset
(2011) - Varasto
(2010) - Itsenäisyyspäivän vastaanotto
(2010) - Vesku
(2010) - Rudolf Koivu - Satua koko elämä?
(2010) - Esko Salminen - läsnä
(2010) - Arvostetulla alueella
(2008) - Helsinki, ikuisesti
(2008) - Suuri performanssi
(2007) - Mansikkapaikka
(2007) - Viihteen 50 (TV seriál)
(2007) - Taivaan tulet (TV seriál)
(2006) - Jussi Gaala 2006
(2006) - Unna a Nuuk
(2005) - Varpuset
(2005) - Moje matka
(2004) - Arto Nyberg
(2003) - Isät, pahat ja pojat
(2003) - Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina
(2003) - Sata sanaa (TV seriál)
(2003) - Minun uskoni (TV seriál)
(2003) - Litjan lähdöt ja loitsut
(2003) - Tahaton tuhlaajapoika
(2003) - Isä
(2002) - Kymmenen riivinrautaa
(2000) - Raid (TV seriál)
(2000) - Parhaat vuodet (TV seriál)
(1999) - Rakkaudella, Maire
(1999) - Angela ja ajan tuulet (TV seriál)
(1998) - Karmapa - dvě cesty božství
(1998) - Vuoden viimeinen kesä
(1998) - Armon aika
(1998) - Ansa ja Oiva (TV seriál)
(1997) - Nurkkapöytä Kämpissä
(1997) - Blondi tuli taloon - Sattui kerran kesällä (TV seriál)
(1996) - Ihmeidentekijät (TV seriál)
(1995) - Ruuvimies
(1995) - Päivällinen ruohikolla
(1995) - Astrid
(1994) - Uuno Turhapuron veli
(1994) - Kaikki pelissä
(1994) - Blondi tuli taloon (TV seriál)
(1994) - Aapo
(1993) - Haastattelijana Mirja Pyykkö
(1993) - Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
(1993) - Marraskuun harmaa valo
(1993) - Hranice smrti
(1992) - Tuhlaajapoika
(1991) - Vääpeli Körmy ja vetenalaiset vehkeet
(1990) - Axel
(1989) - Zimní válka
(1989) - Talvisota (TV seriál)
(1989) - Cha Cha Cha
(1988) - Yötyö
(1988) - Pohjanmaa
(1988) - Laittomuuden aika
(1988) - Ariel
(1987) - Tiikerihai
(1987) - Siriuksen vieraat
(1987) - Hamlet podniká
(1986) - Valkoinen kääpiö
(1986) - Harmagedon - Erään maailman loppu
(1985) - Musta tuntuu (TV seriál)
(1985) - Kepissä on kaksi päätä
(1984) - Kolme salaisuutta
(1984) - Niskavuori
(1984) - Kevään ensimmäinen saalis
(1983) - Kuolema savolaiseen tapaan (TV seriál)
(1983) - Apinan vuosi
(1982) - Rauta-ajan raportti
(1982) - Vlčí léto laponského mlynáře
(1982) - Linnani on kotini (TV seriál)
(1982) - Kuningas jolla ei ollut sydäntä
(1982) - Kolme sisarta
(1982) - Joulukuun lunta
(1982) - Doba železná (TV seriál)
(1981) - Margaritana
(1981) - Pedon merkki
(1981) - Armahda meitä
(1980) - Prologi
(1980) - Neklidný plamen
(1980) - Miesten koulu
(1980) - Marraskuun kuvia
(1979) - Henkka on hiekkaa -show
(1979) - Seitsemän veljestä
(1978) - Turku
(1978) - Runoilija ja muusa
(1976) - Seitsemän veljestä (divadelní záznam)
(1976) - Iso viulu - kaks' sataa
(1974) - Finlandisation
(1973) - Kukunor
(1972) - Rautapää Kaarle
(1971) - Sateenkaaren tällä puolen
(1971) - Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
(1970) - Speedy Gonzales - noin 7 veljeksen poika
(1970) - Saaren vangit
(1969) - Oikeamieliset
(1968) - Venetsian kauppias
(1968) - Vain neljä kertaa
(1967) - Tikapuut
(1967) - Pähkähullu Suomi
(1967) - Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
(1967) - Köysi
(1967) - Aura ja tähdet
(1967) - Agamemnon
(1966) - Me krokotiilit
(1966) - Kuten haluatte
(1966) - Elävät kuvat
(1966) - Talonpojan perintö
(1966) - Rakkaus alkaa aamuyöstä
(1966) - Johan nyt on markkinat!
(1966) - Egyptiläinen kuvapatsas
(1965) - Teatterituokio: Valkoiset hampaat
(1965) - Kuten nainen
(1965) - Isien koulu
(1965) - Asemahotelli (TV seriál)
(1964) - Juokse kuin varas
(1963) - Viehättävä vaimoni
(1963) - Jengi
(1963) - Hän on Sysmästä
(1962) - Tähdet kertovat, komisario Palmu
(1962) - Pikku pyhimys
(1962) - Mariana Pineda
(1962) - Kuu on vaarallinen
(1961) - Tyttö ja hattu
(1961) - Toivelauluja
(1961) - Tähtisumua
(1961) - Minkkiturkki
(1961) - Kultainen vasikka
(1961) - Kolme poikaa, yksi tyttö
(1961) - Kauppamatkustajan kuolema
(1961) - Kaasua, komisario Palmu!
(1960) - Skandaali tyttökoulussa
(1960) - Pekka ja Pätkä neekereinä
(1960) - Opettajatar seikkailee
(1960) - Omyl komisaře Palmua
(1960) - Kaks' tavallista Lahtista
(1959) - Pekka ja Pätkä mestarimaalareina
(1958) - Sven Tuuva
(1958) - Charleyn täti
(1949) - Katupeilin takana

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.10.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Esko Salminen 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Esko Salminen - herec

se narodil 12.10.1940 ve městě Helsinky
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Esko Salminen

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Esko Salminen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
19°00’
 
LunaLuna:
Ryby
7°20’
 
MerkurMerkur:
Štír
12°08’
 
VenušeVenuše:
Panna
6°22’
 
MarsMars:
Váhy
4°27’
 
JupiterJupiter:
Býk
13°23’
R
SaturnSaturn:
Býk
13°01’
R
UranUran:
Býk
25°28’
R
NeptunNeptun:
Panna
26°07’
 
PlutoPluto:
Lev
4°13’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
10°26’
R
Černá LunaLilith:
Beran
13°40’
 
CheirónCheirón:
Lev
0°42’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »