Ethan Embry wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ethan Embry
(Ethan Philian Randall)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Huntington Beach, Kalifornie
Země:
Věk:
40 let
Povolání:
herec

Ethan Embry - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
13.6.1978 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ethan Embry 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ethan Embry
datum narození 13.6.1978
(herec, instagram)

Ethan Embry - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Dweller
(2015) - The Devil's Candy
(2015) - Sneaky Pete (TV seriál)
(2015) - Grace and Frankie (TV seriál)
(2015) - Echoes of War
(2015) - Convergence
(2015) - Bereave
(2014) - The Guest
(2014) - Late Phases
(2013) - The House Across the Street
(2013) - In Security
(2013) - Cheap Thrills
(2012) - Imaginary Friend
(2012) - Dorothy and the Witches of Oz
(2011) - Thunderballs
(2011) - Kauzy podle Kate (TV seriál)
(2011) - Čarodějky ze země Oz (TV seriál)
(2011) - Boj o dědictví
(2011) - Bylo, nebylo (TV seriál)
(2010) - The Kane Files: Life of Trial
(2010) - Živí mrtví (TV seriál)
(2009) - V těle boubelky (TV seriál)
(2008) - Podstata strachu (TV seriál)
(2008) - Player 5150
(2008) - Oko dravce
(2008) - Heart of a Dragon
(2007) - Motel smrti
(2006) - Kidney Thieves
(2006) - Escape
(2006) - Brotherhood (TV seriál)
(2005) - Svatební víkend
(2005) - Pizza
(2005) - Mistři hrůzy (TV seriál)
(2004) - Život v Liberty Street
(2004) - Zahulíme, uvidíme
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2004) - Celesta ve městě
(2003) - Spiderman (TV seriál)
(2003) - Proud času
(2003) - Manfast
(2003) - Chladnokrevně
(2003) - Dragnet (TV seriál)
(2002) - Oni přicházejí
(2002) - Holka na roztrhání
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Who Is A.B.?
(2001) - Tanec v domě
(2001) - Rennie's Landing
(2001) - Male Order
(2000) - Nezávislý
(2000) - FreakyLinks (TV seriál)
(1999) - Work with Me (TV seriál)
(1998) - Zapadákov
(1998) - Proroctví
(1998) - Poslední mejdan
(1998) - Podezřelé chování
(1998) - Montana
(1998) - How to Make the Cruelest Month
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1997) - Bláznivá dovolená v Las Vegas
(1996) - To je náš hit!
(1996) - Bílá smršť
(1995) - Na plný pecky
(1995) - Evolver
(1994) - Season of Change
(1993) - Sami v poušti
(1991) - Šťastné a veselé
(1991) - Špatné chování
(1991) - Chraň si svůj život
(1991) - Dutch aneb Bláznivá cesta
(1990) - Drug Wars: The Camarena Story
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
Ethan Embry - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1975) Sunny Mabrey - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1978) Katharine Towne

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.6.1978 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ethan Embry 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ethan Embry - herec

se narodil 13.6.1978 ve městě Huntington Beach, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ethan Embry

Dnes se narodili
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Ethan Embry
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
22°07’
 
LunaLuna:
Panna
16°59’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
20°52’
 
VenušeVenuše:
Rak
26°44’
 
MarsMars:
Lev
29°39’
 
JupiterJupiter:
Rak
11°48’
 
SaturnSaturn:
Lev
25°40’
 
UranUran:
Štír
12°54’
R
NeptunNeptun:
Střelec
16°48’
R
PlutoPluto:
Váhy
13°55’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
1°53’
R
Černá LunaLilith:
Rak
16°26’
 
CheirónCheirón:
Býk
8°09’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Peter Falk
(*1927 - 2011) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932 - 1996) herec, dabér

Spojené státy Aaron Spelling
(*1923 - 2006) herec, zpěvák, tanečník

Irsko Maureen O'Sullivan
(*1911 - 1998) herečka

Spojené státy Richard Matheson
(*1926 - 2013) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »