Eugen Jegorov wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eugen Jegorov

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 55 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, jazzový hudebník, saxofonista

Eugen Jegorov - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.10.1937 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eugen Jegorov 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Eugen Jegorov
datum narození 9.10.1937
(herec, jazzový hudebník, saxofonista, instagram)

Eugen Jegorov - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - Předčasná úmrtí: Chlap má umřít v botách
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1993) - Správná šestka (TV seriál)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Osvětová přednáška v Suché Vrbici
(1992) - Kocourkov
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1991) - Originální pražský synkopický orchestr
(1991) - Žebrácká opera
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1991) - Klauni a vlastenci
(1991) - Domácí představení
(1991) - Digitální čas
(1990) - O zapomnětlivém černokněžníkovi
(1990) - Nemocný bílý slon
(1990) - Křížová vazba
(1990) - Jonáš, Melicharová a pavilon
(1989) - Konec starých časů
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Cesta na jihozápad
(1989) - Blázni a děvčátka
(1988) - Sedm hladových
(1988) - Pan Tau
(1988) - Oslovská léta
(1988) - Na dvoře je kůň, šéfe
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1987) - Záhada zlatého servisu
(1987) - Večerní svítání
(1986) - Vánoční Růženka
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Krajina s nábytkem
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV seriál)
(1986) - Co takhle svatba, princi?
(1985) - Vesničko má středisková
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Havárie
(1984) - Lupa je tlustý sklo
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Cesta kolem mé hlavy
(1983) - Slavnosti sněženek
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1982) - Únos Moravanky
(1982) - Potrhlá Andula
(1982) - Pohádka o putování
(1981) - Velká sázka o malé pivo
(1981) - Řetěz
(1981) - Matěji, proč tě holky nechtějí?
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Útěky domů
(1980) - Luzie, der Schrecken der Straße (TV seriál)
(1980) - Dívka s mušlí
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Modrá planeta
(1979) - Kam nikdo nesmí
(1979) - Causa Králík
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1977) - Oddechový čas
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Na samotě u lesa
(1976) - Dům Na poříčí
(1975) - Zrcadlo pro Kristýnu
(1975) - Sarajevský atentát
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Kdo hledá zlaté dno
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1973) - Noc na Karlštejně
(1972) - Z pohádky do pohádky
(1972) - Svatba bez prstýnku
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - Pan Tau a cesta kolem světa
(1972) - Homolka a tobolka
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV seriál)
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1971) - Pět mužů a jedno srdce
(1971) - Klíč
(1971) - Dobrodružství na Labi
(1970) - Televarieté
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Nevěsta
(1970) - Lucie a zázraky
(1969) - Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc?
(1969) - Skřivánci na niti
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Hrozné děti
(1968) - Učitel a přítel zůstal veřejnosti neznám
(1967) - Když má svátek Dominika
(1966) - Mučedníci lásky
(1966) - Dáma na kolejích
(1964) - Kdyby tisíc klarinetů
(1963) - Zlaté kapradí
(1960) - Přežil jsem svou smrt

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.10.1937 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eugen Jegorov 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eugen Jegorov - herec, jazzový hudebník, saxofonista

se narodil 9.10.1937 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eugen Jegorov

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Eugen Jegorov
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
15°46’
 
LunaLuna:
Střelec
11°27’
 
MerkurMerkur:
Váhy
1°45’
 
VenušeVenuše:
Panna
17°27’
 
MarsMars:
Kozoroh
6°10’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
18°30’
 
SaturnSaturn:
Beran
0°36’
R
UranUran:
Býk
12°42’
R
NeptunNeptun:
Panna
19°41’
 
PlutoPluto:
Lev
0°01’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
8°38’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
11°15’
 
CheirónCheirón:
Rak
1°13’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »