Eva Gabor wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eva Gabor

Pohlaví:
Žena
Narození:
11.2. 1919 - 12:30h
Místo:
Budapešť
Země:
Věk:
† 76 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
4.7.1995 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herečka

Eva Gabor - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
11.2.1919 - 12:30  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
11.2.1919 - 11:30  
HU, Budapešť:
47°30' s.š., 19°2' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eva Gabor 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Eva Gabor
datum narození 11.2.1919
(herečka, instagram)

Eva Gabor - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1998) - Intimate Portrait: Eva Gabor
(1994) - Hollywood Women (TV seriál)
(1994) - Burkeho zákon (TV seriál)
(1993) - The Legend of the Beverly Hillbillies
(1991) - The People vs. Zsa Zsa Gabor
(1991) - Hi Honey, I'm Home (TV seriál)
(1990) - Záchranáři u protinožců
(1990) - Snílek (TV seriál)
(1990) - Return to Green Acres
(1987) - She's the Sheriff (TV seriál)
(1987) - Dívčí akademie
(1986) - The New Hollywood Squares
(1986) - Bridges to Cross (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Madame's Place (TV seriál)
(1981) - Tales of the Klondike (TV seriál)
(1980) - The Alan Thicke Show
(1979) - Nutcracker Fantasy
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1978) - Almost Heaven
(1977) - Záchranáři
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Rosetti and Ryan (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1975) - Match Game PM
(1975) - Sneak Previews (TV seriál)
(1975) - Ellery Queen (TV seriál)
(1975) - Big Eddie (TV seriál)
(1973) - Match Game 73
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - Howdy
(1970) - Aristokočky
(1969) - The Liberace Show
(1969) - Wake Me When the War Is Over
(1968) - The Beautiful Phyllis Diller Show
(1968) - Here's Lucy (TV seriál)
(1967) - The Smothers Brothers Comedy Hour
(1967) - The Kraft Music Hall
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - The Dean Martin Show
(1965) - Green Acres (TV seriál)
(1964) - Youngblood Hawke
(1963) - The Art Linkletter Show
(1963) - Vacation Playhouse (TV seriál)
(1963) - Petticoat Junction (TV seriál)
(1963) - A New Kind of Love
(1963) - Mickey and the Contessa
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - Girl Talk
(1962) - The Beverly Hillbillies (TV seriál)
(1961) - The Mike Douglas Show
(1961) - The DuPont Show of the Week
(1961) - Password
(1961) - The Dick Powell Show (TV seriál)
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1960) - Harrigan and Son (TV seriál)
(1960) - Dow Hour of Great Mysteries (TV seriál)
(1959) - The Detectives (TV seriál)
(1959) - It Started with a Kiss
(1959) - Five Fingers (TV seriál)
(1959) - Adventures in Paradise (TV seriál)
(1958) - The Further Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
(1958) - The Ann Sothern Show (TV seriál)
(1958) - Gigi
(1957) - The Truth About Women
(1957) - My Man Godfrey
(1957) - Don't Go Near the Water
(1956) - Tales of the 77th Bengal Lancers (TV seriál)
(1955) - The Johnny Carson Show
(1955) - The Way of the World (TV seriál)
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1955) - Artists and Models
(1955) - Appointment with Adventure (TV seriál)
(1954) - The Mad Magician
(1954) - Když jsem naposledy viděl Paříž
(1954) - Justice (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1954) - Captain Kidd and the Slave Girl
(1953) - Person to Person
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - Paris Model
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1952) - I've Got a Secret
(1952) - Love Island
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - The Name's the Same
(1951) - Tales of Tomorrow (TV seriál)
(1950) - Your Show of Shows
(1950) - What's My Line?
(1950) - The Colgate Comedy Hour
(1950) - Four Star Revue
(1950) - Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
(1950) - Masterpiece Playhouse (TV seriál)
(1950) - Danger (TV seriál)
(1950) - The Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
(1949) - Your Show Time (TV seriál)
(1949) - The Silver Theatre (TV seriál)
(1949) - Suspense (TV seriál)
(1949) - Song of Surrender
(1948) - The Philco Television Playhouse (TV seriál)
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)
(1946) - The Wife of Monte Cristo
(1945) - Královský skandál
(1942) - Star Spangled Rhythm
(1941) - Pacific Blackout
(1941) - New York Town
(1941) - Forced Landing
Eva Gabor - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1925) Merv Griffin
(*1899) Noel Coward
(*1916) Glenn Ford

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.2.1919 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eva Gabor 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eva Gabor - herečka

se narodila 11.2.1919 ve městě Budapešť
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eva Gabor

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Eva Gabor
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
21°42’
9
 
LunaLuna:
Rak
8°54’
1
 
MerkurMerkur:
Vodnář
12°23’
9
 
VenušeVenuše:
Ryby
10°37’
10
 
MarsMars:
Ryby
11°48’
10
 
JupiterJupiter:
Rak
6°21’
1
R
SaturnSaturn:
Lev
25°05’
3
R
UranUran:
Vodnář
27°20’
9
 
NeptunNeptun:
Lev
7°33’
3
R
PlutoPluto:
Rak
4°47’
1
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
9°31’
6
R
Černá LunaLilith:
Štír
2°09’
5
 
CheirónCheirón:
Beran
0°36’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
17°26’
5
Domy:
Rak
0°14’
Kozoroh
0°14’
2:
Rak
18°08’
8:
Kozoroh
18°08’
3:
Lev
6°47’
9:
Vodnář
6°47’
Lev
29°54’
Vodnář
29°54’
5:
Váhy
2°35’
Beran
2°35’
6:
Štír
17°31’
Býk
17°31’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
0xZeměZemě
6xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
0°04’
11
Slun./Luna:
Býk
0°18’
11


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »