Eva Hudečková wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eva Hudečková
(Eva Trejtnarová-Hudečková)

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1949 (?)
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herečka, spisovatelka

Eva Hudečková - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1949 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eva Hudečková 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Eva Hudečková
datum narození v roce *1949
(herečka, spisovatelka, instagram)

Eva Hudečková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Oltáře útěchy
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1995) - Sen o krásné panně
(1985) - Skalpel, prosím
(1985) - Barvy na výběr
(1984) - Slané pohádky (TV seriál)
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Rubikova kostka
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
(1984) - My všichni školou povinní (TV seriál)
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Ferdinande, vrať se
(1984) - Adam a Eva (TV seriál)
(1983) - 1. Máj v Národním divadle roku 1898
(1983) - Větrná setba
(1983) - Tažní ptáci
(1983) - Takový talent
(1983) - Stopy zločinu: Alibi jako řemen
(1983) - Psí kůže
(1983) - Domeček plný koleček
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1981) - Koupím chalupu na Jižním městě
(1981) - Bocianie hniezdo (TV seriál)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Já nechci být víla
(1978) - Dievča z jazera
(1977) - Káťa Kabanová
(1977) - Dary hadího krále
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Zn. Svobodný otec
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - Sedm pater pro tisíc přání
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Čas lásky a naděje
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Kamenný řád (TV seriál)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - U tří nevěst
(1974) - Padla kosa na kámen
(1974) - O Emínce a Havlíčkovi
(1974) - Lidé z metra
(1974) - Koním křídla nikdy nenarostou...
(1974) - Kdo hledá, najde
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Děravá kapsa
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV seriál)
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Volání o pomoc
(1973) - Krásná Helena
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Hliněný vozíček
(1973) - Cestující se připraví k odletu
(1972) - Rodeo
(1972) - Maurův odkaz
(1972) - Dvě věci pro život
(1972) - Ctná paní Lucie (TV seriál)
(1971) - Žebrácká opera
(1971) - Zázrak v Oužlebičkách
(1971) - Jak princezny spaly na hrášku
(1970) - Žabí muzikál
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Poslední dobrodružství
(1970) - Naši pred bránami
(1970) - Lidé na křižovatce (TV seriál)
(1967) - Malé letní blues
(1967) - Malá Dorritka
(1965) - Zločin v dívčí škole

Eva Hudečková - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Eva Hudečková - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Eva Hudečková - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1952) Václav Hudeček - manžel

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eva Hudečková 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eva Hudečková - herečka, spisovatelka

se narodila v roce *1949 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eva Hudečková

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Eva Hudečková
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
11°00’
 
LunaLuna:
Býk
17°10’
 
MerkurMerkur:
Střelec
17°25’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
27°32’
 
MarsMars:
Panna
19°53’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
0°30’
 
SaturnSaturn:
Panna
18°47’
 
UranUran:
Rak
3°52’
R
NeptunNeptun:
Váhy
16°45’
 
PlutoPluto:
Lev
18°09’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
13°37’
R
Černá LunaLilith:
Beran
25°37’
 
CheirónCheirón:
Střelec
12°23’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »