Eva Klepáčová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eva Klepáčová

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Eva Klepáčová - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.5.1933 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eva Klepáčová 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Eva Klepáčová
datum narození 2.5.1933
(herečka, instagram)

Eva Klepáčová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Příběhy slavných: Pepíček
(2007) - Co bubáci a hastrmani netušili
(2003) - Štěpánka: "Těžší život je lepší"
(2002) - Příběhy slavných: Dobře namíchaný Jiří Adamíra
(2002) - Diagnóza: Smrt nenávistí
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(1997) - Úsměvy
(1997) - Inzerát
(1996) - Kolja
(1990) - Pernikářka a větrný mládenec
(1990) - Maryša (divadelní záznam)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1987) - Křeček v noční košili (TV seriál)
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1986) - Grófinka
(1986) - Bianka Braselli - dáma s dvěma hlavami
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Já nejsem já
(1984) - Slané pohádky (TV seriál)
(1983) - Obraz
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Když rozvod, tak rozvod
(1981) - Ta chvíle, ten okamžik
(1981) - Nová dvojpohádka z lesa
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Veronika, prostě Nika
(1980) - I chytrák se spálí (divadelní záznam)
(1979) - Paragraf 224
(1977) - Žena za pultem (TV seriál)
(1977) - Dva na koni, jeden na oslu (divadelní záznam)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1971) - Madame Sans-Géne
(1969) - Trapasy
(1968) - Lorinka a čertík Bertík (TV seriál)
(1967) - Přísně tajné premiéry
(1967) - Pohádka z tisíce a jedné noci
(1967) - Dita Saxová
(1966) - Znamení Raka
(1966) - Fantom Morrisvillu
(1965) - Strašná žena
(1964) - Strakatí andělé
(1963) - Skotská s ledem
(1963) - Pražské blues
(1963) - Ivana v útoku
(1963) - Bylo nás deset
(1962) - Šestý do party
(1962) - Klíč
(1962) - Deštivý den
(1959) - Slečna od vody
(1959) - Konec cesty
(1958) - Zimní pohádka
(1958) - Tenkrát o Vánocích
(1957) - V proudech
(1957) - Brankář bydlí v naší ulici
(1956) - Zaostřit, prosím!
(1956) - Nevěra
(1956) - Hrátky s čertem
(1956) - Advent
(1954) - Na konci města
(1954) - Jak dědek Faltus potkal anděla
(1954) - Cirkus bude!
(1954) - Byl jednou jeden král...

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.5.1933 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eva Klepáčová 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eva Klepáčová - herečka

se narodila 2.5.1933 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eva Klepáčová

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Lopez
(*1969) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Zuzana Stivínová ml.
(*1973) herečka

Česká republika Vlastimil Harapes
(*1946) herec, choreograf, tanečník

Česká republika Lukáš Pavlásek
(*1978) komik, herec, moderátor

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802) prozaik, dramatik, spisovatel


Eva Klepáčová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
11°37’
 
LunaLuna:
Lev
6°34’
 
MerkurMerkur:
Beran
17°32’
 
VenušeVenuše:
Býk
14°27’
 
MarsMars:
Panna
3°11’
 
JupiterJupiter:
Panna
13°23’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
15°53’
 
UranUran:
Beran
24°24’
 
NeptunNeptun:
Panna
7°28’
R
PlutoPluto:
Rak
21°23’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
4°28’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
10°41’
 
CheirónCheirón:
Býk
27°24’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matt LeBlanc
(*1967) herec

Česká republika Gabriela Osvaldová
(*1953) herečka, textařka

Bosna a Hercegovina Gavrillo Princip
(*1894) bosenskosrbský politický aktivista, který spáchal atentát na Františka Ferdinanda d’Este

Ukrajina Dmitri Dmitrenko
(*1973) krasobruslař, mezinárodní technický specialista

Česko-Slovensko Monika Horáková
(*1968) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Peter Sellers
(*1925 - 1980) herec

Česká republika Pavel Dostál
(*1943 - 2005) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR

Polsko Isaac Bashevis Singer
(*1902 - 1991) spisovatel, prozaik

Spojené státy Martin Van Buren
(*1782 - 1862) 8. prezident usa

Spojené státy William J. Brennan
(*1906 - 1997) soudce



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »