Eva Mendes wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eva Mendes

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Houston, Texas
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
herečka, modelka

Eva Mendes - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
5.3.1974 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eva Mendes 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Eva Mendes
datum narození 5.3.1974
(herečka, modelka, instagram)

Eva Mendes - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Lost River
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - Drive in Holy Motors
(2013) - Bez minulosti
(2012) - Radioman
(2012) - Polovina nebe (TV seriál)
(2012) - Za borovicovým hájem
(2012) - Skoro dospělá
(2012) - Holy Motors
(2011) - With Great Power: The Stan Lee Story
(2011) - Rychle a zběsile 5
(2011) - Ožralý Štědrý večer
(2010) - Conan
(2010) - Last Night
(2010) - Benga v záloze
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Špatnej polda
(2008) - Warren Beatty - pocta za celoživotní dílo
(2008) - Hotel Gramercy Park
(2008) - Ženy
(2008) - Spirit
(2007) - AFI's 100 Years... 100 Movies: 10th Anniversary Edition
(2007) - Zbouchnutá
(2007) - Zametač stop
(2007) - Přežij!
(2007) - Noc patří nám
(2007) - Ghost Rider
(2006) - 2006 MTV Movie Awards
(2006) - Provinilá srdce
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - The Teen Choice Awards 2005
(2005) - Příběh Wendella Bakera
(2005) - Nevěřte mužům
(2005) - Hitch: Lék pro moderního muže
(2004) - At the Movies
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - The Osbourne Family Christmas Special
(2003) - Tenkrát v Mexiku
(2003) - Rychle a zběsile 2
(2003) - Presumpce viny
(2003) - Bratři jak se patří
(2002) - Benjamins
(2001) - Training Day
(2001) - Lovec policajtů
(2000) - Temná legenda 2
(2000) - Elitní komando
(1999) - The Will Smith Music Video Collection (hudební videoklip)
(1999) - Můj brácha čuník
(1999) - The Disciples
(1998) - Noc v Roxbury
(1998) - Kukuřičné děti 5: Pole teroru
(1985) - Larry King Live
(1981) - Entertainment Tonight

Eva Mendes - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Eva Mendes - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.3.1974 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eva Mendes 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eva Mendes - herečka, modelka

se narodila 5.3.1974 ve městě Houston, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eva Mendes

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Eva Mendes
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
14°32’
 
LunaLuna:
Lev
4°24’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
28°13’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
2°46’
 
MarsMars:
Blíženci
3°22’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
29°18’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
27°48’
 
UranUran:
Váhy
27°19’
R
NeptunNeptun:
Střelec
9°36’
 
PlutoPluto:
Váhy
6°02’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
24°33’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
22°23’
 
CheirónCheirón:
Beran
18°18’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
7xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »