Eva Sadková wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eva Sadková

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
režisérka, scénáristka, herečka

Eva Sadková - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
16.7.1931 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eva Sadková 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Eva Sadková
datum narození 16.7.1931
(režisérka, scénáristka, herečka, instagram)

Eva Sadková - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Semafor - Největší hity (hudební videoklip)
(1994) - Nespavost ve dvou
(1994) - Návrat do cizí země
(1994) - Modrý den
(1993) - Odměna
(1992) - Odplata
(1991) - Ten lokaj
(1991) - Odsouzen k životu
(1991) - Erotický triptych
(1990) - Die Generalin seiner Majestät
(1989) - Vítězná prohra
(1988) - Zlý věk
(1988) - Dvojčata
(1987) - Zykovovi
(1987) - Zaslepení
(1987) - Srdíčko
(1986) - Mandarinkový pokoj
(1985) - Rudin
(1985) - Gobseck
(1984) - Zaspala nevěsta
(1983) - Vzpurní svědkové
(1983) - Bledě modré ženské písmo
(1982) - Obyčejná historie
(1982) - Kočičí hra (divadelní záznam)
(1981) - Tá dáma
(1981) - Měsíční tónina
(1980) - Lovec
(1979) - Kořist
(1979) - Cukrárna
(1978) - Ztrácím tě, lásko
(1978) - Slečna Rajka
(1978) - Romance z Hlubočep
(1977) - Ráno budeme moudřejší
(1976) - Všetci tí čestní muži
(1976) - Milenci z kiosku (divadelní záznam)
(1976) - Ať hodí kamenem
(1975) - Otevři oči
(1974) - Půlpenny
(1974) - Psáno na pranýř
(1974) - Konec semestru
(1974) - Čekání
(1973) - Slečna ze spořitelny
(1973) - Kluk na ženění (TV seriál)
(1971) - Svatba Krečinského
(1971) - Otcové a děti
(1971) - Jeden ze soubojů
(1971) - Hostinec U létavého draka
(1970) - Romanetto
(1970) - Kruh světla
(1969) - Nespavost ve dvou
(1967) - Zločin lorda Savila
(1967) - Studie jednoho strachu
(1967) - Po francouzsku
(1966) - Ministerstvo strachu
(1966) - Křišťálová noc
(1965) - 5 milionů svědků
(1965) - Poslední opona
(1964) - Dvanáct
(1963) - Ohnisko nenávisti
(1962) - Jejich den
(1961) - Herci a písničky
(1961) - Zuzana je zase sama doma
(1961) - Němci
(1960) - Strýček Váňa
(1960) - Paní Bovaryová
(1957) - Od noci k ránu
(1957) - Krvavá svatba

Eva Sadková - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Eva Sadková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.7.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eva Sadková 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eva Sadková - režisérka, scénáristka, herečka

se narodila 16.7.1931 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eva Sadková

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Eva Sadková
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
22°59’
 
LunaLuna:
Lev
6°11’
 
MerkurMerkur:
Lev
10°29’
 
VenušeVenuše:
Rak
8°22’
 
MarsMars:
Panna
20°13’
 
JupiterJupiter:
Rak
29°48’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
19°43’
R
UranUran:
Beran
19°20’
 
NeptunNeptun:
Panna
3°59’
 
PlutoPluto:
Rak
20°29’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
9°12’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
27°38’
 
CheirónCheirón:
Býk
22°41’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
0xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »