Eva Svobodová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eva Svobodová

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 84 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Eva Svobodová - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.5.1907 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eva Svobodová 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Eva Svobodová
datum narození 1.5.1907
(herečka, instagram)

Eva Svobodová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Máma a já
(1989) - Vojtěch, řečený sirotek
(1989) - Sama uprostřed noci
(1989) - Faust
(1987) - Začiatok sezóny
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1986) - Hry pro mírně pokročilé
(1985) - Vlak dětství a naděje (TV seriál)
(1985) - Tichá radosť
(1984) - Hele, on letí!
(1984) - Čertův švagr
(1984) - Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
(1983) - Svatební cesta do Jiljí
(1982) - To se ti povedlo, Julie
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Doktor z vejminku (TV seriál)
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Konečná stanice
(1981) - Kaňka do pohádky
(1981) - Burácení s burácem
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Lakovka
(1980) - Jak napálit advokáta
(1979) - Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie (TV seriál)
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - O chudém královstvíčku
(1979) - Lustr
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1978) - Nechci nic slyšet
(1978) - Babička je ráda
(1977) - Žena za pultem (TV seriál)
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1977) - O líném Honzovi
(1977) - Mamzelle Nitouche
(1977) - Jen ho nechte, ať se bojí
(1977) - Biela stužka v tvojich vlasoch
(1976) - Zlaté pometlo
(1976) - To naše ulice ještě nezažila
(1976) - Slečna Meg a talíř Ming
(1976) - Pýthie
(1976) - Ostrov stříbrných volavek
(1976) - Nezbedná pohádka
(1976) - Muž na radnici (TV seriál)
(1976) - Krása
(1976) - Hodně štěstí!
(1976) - Den pro mou lásku
(1976) - Čas lásky a naděje
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Páni kluci
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Vodník a Zuzana
(1974) - V každém pokoji žena
(1974) - Stojka po výplatě
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Drahé tety a já
(1973) - Německé pohádky (TV seriál)
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV seriál)
(1971) - Dívka na koštěti
(1970) - Fantom operety (TV seriál)
(1969) - Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc?
(1969) - Kamarádi (TV seriál)
(1969) - Hvězda
(1966) - Martin a červené sklíčko
(1966) - Dáma na kolejích
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1965) - Vajshoblhák a státní tajemství
(1965) - Třicet jedna ve stínu
(1965) - Strašná žena
(1965) - Motýl
(1965) - Délka polibku devadesát
(1964) - ...a pátý jezdec je Strach
(1963) - Smutný půvab
(1963) - Skotská s ledem
(1963) - Mezi námi zloději
(1963) - Křik
(1963) - Hlídač dynamitu
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV seriál)
(1962) - Potíže s kulturou
(1962) - Oranžový měsíc
(1962) - Neschovávejte se, když prší
(1961) - Obnošená vesta (hudební videoklip)
(1961) - Daň z pohodlí
(1960) - Zbytečný motiv
(1960) - Všude žijí lidé
(1960) - U nás v Mechově
(1960) - Rychlík do Ostravy
(1960) - Hlídač dynamitu
(1959) - Zkouška pokračuje
(1959) - Slečna od vody
(1959) - První a poslední
(1959) - Pět z milionu
(1959) - Kruh
(1958) - Žižkovská romance
(1958) - Tři přání
(1958) - Pohádka o kouzelné píšťalce
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1958) - Kasaři
(1957) - Snadný život
(1957) - Páté kolo u vozu
(1956) - Vina Vladimíra Olmera
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - Aby nepřišly nazmar
(1955) - Strakonický dudák
(1955) - Kam s ním?
(1954) - Cirkus bude!
(1952) - Mladá léta
(1950) - Zvony z rákosu
(1950) - Temno
(1950) - Pára nad hrncem
(1945) - Řeka čaruje
(1942) - Přijdu hned
(1941) - Roztomilý člověk
(1941) - Jan Cimbura
(1940) - Pacientka Dr. Hegla
(1940) - Minulost Jany Kosinové
(1937) - Naši furianti
(1937) - Bílá nemoc
(1937) - Armádní dvojčata
(1933) - Na sluneční straně

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.5.1907 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eva Svobodová 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eva Svobodová - herečka

se narodila 1.5.1907 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eva Svobodová

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Eva Svobodová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
9°57’
 
LunaLuna:
Střelec
24°31’
 
MerkurMerkur:
Beran
17°52’
 
VenušeVenuše:
Beran
4°43’
 
MarsMars:
Kozoroh
12°24’
 
JupiterJupiter:
Rak
7°00’
 
SaturnSaturn:
Ryby
23°45’
 
UranUran:
Kozoroh
12°38’
R
NeptunNeptun:
Rak
10°17’
 
PlutoPluto:
Blíženci
22°16’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
27°25’
R
Černá LunaLilith:
Rak
2°38’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
17°58’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »