Eve Pearce wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eve Pearce

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Aberdeen, Skotsko
Země:
Věk:
88 let
Povolání:
herečka

Eve Pearce - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.4.1929 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eve Pearce 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Eve Pearce
datum narození 17.4.1929
(herečka, instagram)

Eve Pearce - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Cherry Cake
(2009) - Sezon tumanov
(2009) - Quietus
(2006) - Torchwood (TV seriál)
(2006) - Penelope
(2005) - Maska zrcadla
(2005) - Funland (TV seriál)
(2004) - Wimbledon
(2002) - The Lake
(2002) - Born and Bred (TV seriál)
(2001) - The Cazalets (TV seriál)
(2001) - A Loving Act
(2000) - Doctors (TV seriál)
(2000) - Desáté království (TV seriál)
(1999) - Páté přes deváté
(1999) - Holby City (TV seriál)
(1997) - Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
(1997) - Into the Blue
(1995) - Doktorka Bramwellová (TV seriál)
(1994) - Milner
(1994) - Beg!
(1993) - The 10 Percenters (TV seriál)
(1992) - Hercule Poirot: Smrt v oblacích
(1989) - Great Expectations (TV seriál)
(1986) - The Two of Us (TV seriál)
(1986) - Blood Red Roses (TV seriál)
(1985) - Reunion at Farnborough
(1985) - Lytton's Diary (TV seriál)
(1985) - Bulman (TV seriál)
(1984) - Sorrell and Son (TV seriál)
(1984) - Poldové (TV seriál)
(1983) - Taggart (TV seriál)
(1983) - Just Good Friends (TV seriál)
(1981) - A Fine Romance (TV seriál)
(1979) - Thomas and Sarah (TV seriál)
(1976) - Yes, Honestly (TV seriál)
(1976) - No Hard Feelings
(1974) - Fall of Eagles (TV seriál)
(1974) - Bedtime Stories (TV seriál)
(1973) - Whatever Happened to the Likely Lads? (TV seriál)
(1973) - Beryl's Lot (TV seriál)
(1972) - The Brothers (TV seriál)
(1972) - Spy Trap (TV seriál)
(1972) - Six Faces (TV seriál)
(1972) - The Edwardians (TV seriál)
(1972) - Crown Court (TV seriál)
(1972) - The Befrienders (TV seriál)
(1972) - Adam Smith (TV seriál)
(1971) - Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
(1971) - Please Sir!
(1971) - The Fenn Street Gang (TV seriál)
(1970) - Wicked Women (TV seriál)
(1970) - Tales of Unease (TV seriál)
(1970) - Play for Today (TV seriál)
(1970) - Menace (TV seriál)
(1969) - The Main Chance (TV seriál)
(1969) - The Gold Robbers (TV seriál)
(1968) - Kriminalista (TV seriál)
(1968) - The First Lady (TV seriál)
(1967) - City 68' (TV seriál)
(1966) - Softly Softly (TV seriál)
(1966) - King of the River (TV seriál)
(1964) - Theatre 625 (TV seriál)
(1962) - Z Cars (TV seriál)
(1962) - Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
(1960) - Kipps (TV seriál)
(1960) - Coronation Street (TV seriál)
(1959) - ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)
(1955) - Dixon of Dock Green (TV seriál)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.4.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eve Pearce 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eve Pearce - herečka

se narodila 17.4.1929 ve městě Aberdeen, Skotsko, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eve Pearce

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Astin
(*1971) herec, režisér

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949) herečka

Francie Jean Todt
(*1946) jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari


Česká republika Pavel Dostál
(*1943) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR


Eve Pearce
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
26°58’
 
LunaLuna:
Lev
8°48’
 
MerkurMerkur:
Beran
26°47’
 
VenušeVenuše:
Býk
1°37’
R
MarsMars:
Rak
16°36’
 
JupiterJupiter:
Býk
16°52’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
0°28’
R
UranUran:
Beran
8°28’
 
NeptunNeptun:
Lev
28°43’
R
PlutoPluto:
Rak
16°16’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
22°37’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
26°07’
 
CheirónCheirón:
Býk
8°58’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
4xZeměZemě
0xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bill Paxton
(*1955 - 2017) herec, scénárista, režisér

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925 - 2016) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Tennessee Williams
(*1911 - 1983) dramatik, básník, prozaik

Irsko Thomas Moore
(*1779 - 1852) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec

Francie Henri Desire Landru
(*1869 - 1922) sňatkový podvodník a sériový vrah válečných vdov, Pařížský Modrovous



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »