Ewa Farna wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ewa Farna

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1993
Země:
Věk:
24 let
Povolání:
zpěvačka, skladatelka

Ewa Farna - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1993 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ewa Farna 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Ewa Farna
datum narození v roce *1993
(zpěvačka, skladatelka, instagram)

Ewa Farna - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Ceny Anděl 2015 (TV pořad)
(2015) - Ewa Farna: Z nálezů a krás (hudební videoklip)
(2015) - Poslední zhasne
(2015) - Ewa Farna: G2 Acoustic Stage (koncert)
(2014) - Večer plný hvězd
(2014) - TGM: Talkshow Geni a Míši
(2014) - Muži proti ženám
(2014) - Mezi ploty se Simonou Babčákovou
(2014) - Mattoni Koktejl Festival 2014
(2014) - Hlas Česko Slovenska 2
(2014) - Dobrovolní hasiči roku 2014
(2014) - Český Slavík Mattoni 2014
(2014) - Ceny Anděl 2013
(2014) - Večer lidí dobré vůle - Velehrad 2014 (koncert)
(2014) - Podporuj muziku
(2013) - Ewa Farna - Znak (hudební videoklip)
(2013) - 60 pečetí
(2013) - SuperStar 2013
(2013) - Silvestr 2013
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Český slavík Mattoni 2013
(2013) - Tajemství lásek slavných
(2013) - Integrácia 2013 (koncert)
(2012) - 7 pádů Honzy Dědka
(2012) - To nejlepší ze Slavíků
(2012) - Srdce pro děti 2012
(2012) - Mixxxer
(2012) - Limuzína
(2012) - Hity z Václaváku
(2012) - Drzá Diana
(2012) - Díky, Marie!
(2012) - Český slavík Mattoni 2012
(2012) - Legendy: Ostravský trhák
(2011) - X Factor
(2011) - Splněná přání - Srdce pro děti
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Lucie Bílá 011
(2011) - Legendy popu
(2011) - Galashow s latinou IV
(2011) - Dobročinná akademie aneb Paraple 2011
(2011) - Český slavík Mattoni 2011
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2011) - Klus pro Kuře (koncert)
(2011) - Čechomor: Čechomor v Národním (koncert)
(2011) - Ahoj, Marie! (koncert)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Kapka naděje
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2010) - Ceny Anděl 2009
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Talkshow Jana Saudka
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Pelíšky slavných
(2009) - Galashow s latinou II
(2009) - Český slavík Mattoni 2009
(2009) - České hlavičky 2009
(2009) - Anno 2008 - 15 let TV Nova
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2009) - ČT Live - Ewa Farna (koncert)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Přísně tajné
(2008) - One Man Show
(2008) - Mr. GS
(2008) - Mejdan roku z Václaváku 2008
(2008) - Limuzína
(2008) - Český slavík Mattoni 2008
(2008) - Bravo tv
(2008) - Atlet roku 2008
(2008) - Tříkrálový koncert (koncert)
(2008) - Strom naděje a splněných přání (koncert)
(2008) - Ewa Farna - Blíž ke hvězdám (koncert)
(2008) - Ošklivka Katka (TV seriál)
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2007) - Český slavík Mattoni 2007
(2006) - Mejdan roku z Václaváku 2006
(2006) - Hela w opalach (TV seriál)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Inbox
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - T-music
(2004) - Lucie Bílá Lucerna Live (koncert)
(2003) - Volejte Novu
(1999) - Noc s Andělem
(1998) - Sama doma
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Eso

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ewa Farna 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ewa Farna - zpěvačka, skladatelka

se narodila v roce *1993 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ewa Farna

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Ewa Farna
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
19°47’
 
LunaLuna:
Blíženci
11°07’
 
MerkurMerkur:
Lev
3°33’
 
VenušeVenuše:
Rak
12°10’
 
MarsMars:
Váhy
0°17’
 
JupiterJupiter:
Váhy
11°35’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
27°30’
R
UranUran:
Kozoroh
19°02’
R
NeptunNeptun:
Kozoroh
18°58’
R
PlutoPluto:
Štír
22°44’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
8°35’
R
Černá LunaLilith:
Beran
3°32’
 
CheirónCheirón:
Lev
27°01’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »