Ewan McGregor wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ewan McGregor
(Ewan Gordon McGregor)

Pohlaví:
Muž
Narození:
31.3. 1971 - 20:10h
Místo:
Perth, Skotsko
Země:
Věk:
47 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista

Ewan McGregor - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
31.3.1971 - 20:10  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
31.3.1971 - 19:10  
GB, Perth:
56°24' s.š., 3°28' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ewan McGregor 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ewan McGregor
datum narození 31.3.1971
(herec, scénárista, instagram)

Ewan McGregor - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Untitled Trainspotting Sequel
(2017) - Kráska a zvíře
(2016) - Our Kind of Traitor
(2016) - The Land of Sometimes
(2016) - Born to Be King
(2016) - American Pastoral
(2015) - Humpback Whales
(2015) - Star Wars: Síla se probouzí
(2015) - Mortdecai: Grandiózní případ
(2015) - Miles Ahead
(2015) - Last Days in the Desert
(2015) - Jane Got a Gun
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Ice Bear
(2014) - Všechny cesty vedou do hrobu
(2014) - Syn zmaru
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Hebrides: Islands on the Edge
(2013) - Divoké ostrovy Skotska (TV seriál)
(2013) - Jack a obři
(2013) - Doll & Em (TV seriál)
(2013) - Blízko od sebe
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - People's Choice Awards 2012
(2012) - Katie
(2012) - Piloti bombardérů
(2012) - Ewan McGregor: Cold Chain Mission (TV seriál)
(2012) - Nic nás nerozdělí
(2012) - The Corrections
(2011) - Nejrychlejší
(2011) - Charge
(2011) - Zkrat
(2011) - Perfect Sense
(2011) - Lov lososů v Jemenu
(2010) - Evropské filmové ceny 2010
(2010) - Conan
(2010) - Bitva o Británii s Ewanem McGregorem
(2010) - Začátky
(2010) - Muž ve stínu
(2010) - Kouzelná chůva a Velký třesk
(2010) - Jackboots on Whitehall
(2009) - Muži, co zírají na kozy
(2009) - I Love You Phillip Morris
(2009) - Andělé a démoni
(2009) - Amelia
(2008) - V plamenech
(2008) - Podvod
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - Letecká elita (TV seriál)
(2007) - Dlouhá cesta na Jih (TV seriál)
(2007) - British Film Forever (TV seriál)
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Making of the 15th Raindance Film Festival
(2007) - Kasandřin sen
(2006) - 50 Films to See Before You Die
(2006) - Závod do Dakaru (TV seriál)
(2006) - The Doctor, the Tornado and the Kentucky Kid
(2006) - Stormbreaker
(2006) - Scény z partnerského života
(2006) - Miss Potter
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Vědecký výzkum z doby hvězdných válek (TV seriál)
(2005) - It's All for Real: The Stunts of Episode III
(2005) - Valiant
(2005) - Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
(2005) - Roboti
(2005) - Ostrov
(2005) - Hranice života
(2004) - Ewan McGregor: Na mašině kolem světa (TV seriál)
(2003) - Americký chopper
(2003) - The 100 Greatest Musicals
(2003) - Tribeca Film Festival Presents
(2003) - Moto GP: v zajetí rychlosti
(2003) - Velká ryba
(2003) - Kašlu na lásku
(2003) - Adamovo tajemství
(2002) - The Essence of Combat: Making 'Black Hawk Down'
(2002) - Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
(2002) - Solid Geometry
(2001) - Výlety které si za peníze nekoupíte
(2001) - R2-D2: Beneath the Dome
(2001) - The Polar Bears of Churchill, with Ewan McGregor
(2001) - The Night Club of Your Dreams: The Making of Moulin Rouge
(2001) - Moulin Rouge
(2001) - Černý jestřáb sestřelen
(2000) - GPTV
(2000) - Killing Priscilla
(2000) - Film-Fest DVD: Issue 3 - Toronto
(2000) - Nora
(2000) - Anno Domini
(1999) - Comic Relief: The Record Breaker
(1999) - Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
(1999) - Maska smrti
(1999) - Makléř
(1999) - Desserts
(1998) - Vítejte v Hollywoodu
(1998) - Tichý hlas
(1998) - Sametová extáze
(1997) - An Audience with Elton John
(1997) - Polibek hada
(1997) - Hlídač mrtvých
(1997) - Extra život
(1996) - Trainspotting
(1996) - Odpískáno
(1996) - Kniha snů
(1996) - Karaoke (TV seriál)
(1996) - Emma
(1995) - Kavanagh QC (TV seriál)
(1995) - Blue Juice
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Mělký hrob
(1994) - Jsme jenom lidi
(1994) - Doggin' Around
(1993) - In the Wild (TV seriál)
(1993) - The Scarlet and the Black (TV seriál)
(1993) - Lipstick on Your Collar (TV seriál)
(1993) - Family Style
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1988) - This Morning
(1984) - Cinema 3
(1981) - Entertainment Tonight
(1978) - Top Gear

Ewan McGregor - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Ewan McGregor - Knihy
Ewan McGregor - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1966) Eve Mavrakis - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1983) Mélanie Laurent (fáma)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.3.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ewan McGregor 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ewan McGregor - herec, scénárista

se narodil 31.3.1971 ve městě Perth, Skotsko, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ewan McGregor

Dnes se narodili
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Ewan McGregor
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
10°25’
6
 
LunaLuna:
Blíženci
18°02’
9
 
MerkurMerkur:
Beran
29°13’
7
 
VenušeVenuše:
Ryby
2°38’
5
 
MarsMars:
Kozoroh
11°34’
3
 
JupiterJupiter:
Střelec
6°20’
2
R
SaturnSaturn:
Býk
20°11’
8
 
UranUran:
Váhy
11°34’
12
R
NeptunNeptun:
Střelec
2°53’
2
R
PlutoPluto:
Panna
28°02’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°12’
4
R
Černá LunaLilith:
Panna
23°12’
11
 
CheirónCheirón:
Beran
9°49’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
7°13’
10
Domy:
Váhy
14°50’
Beran
14°50’
2:
Štír
9°29’
8:
Býk
9°29’
3:
Střelec
11°28’
9:
Blíženci
11°28’
Kozoroh
20°50’
Rak
20°50’
5:
Vodnář
26°50’
Lev
26°50’
6:
Ryby
24°19’
Panna
24°19’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
2°50’
11
Slun./Luna:
Býk
14°13’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) herečka, zpěvačka

Spojené státy John Goodman
(*1952) herec

Spojené státy Martin Landau
(*1928) herec

Austrálie Errol Flynn
(*1909) herec

Česká republika Josef Kemr
(*1922) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902 - 1979) herec

Francie Coluche
(*1944 - 1986) herec, komik

Česká republika Filip Topol
(*1965 - 2013) herec, skladatel

Spojené státy James Bryan
(*1926 - 1960) automobilový závodník

Německo Götz George
(*1938 - 2016) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »