Fabienne Babe wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Fabienne Babe

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herečka

Fabienne Babe - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
26.12.1962 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Fabienne Babe 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Fabienne Babe
datum narození 26.12.1962
(herečka, instagram)

Fabienne Babe - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - L'Antiquaire
(2013) - Les rencontres d'après minuit
(2012) - Hénaut président
(2010) - Victoire Bonnot (TV seriál)
(2009) - Profil zločinu (TV seriál)
(2009) - Je te mangerais
(2007) - Mužská srdce 2
(2006) - Pátrací oddělení (TV seriál)
(2006) - Nováčci (TV seriál)
(2006) - Jean de La Fontaine, le défi
(2005) - Viděl jsem, jak byl zabit Ben Barka
(2005) - Aux abois
(2004) - Juste un peu de réconfort...
(2004) - A vot' bon coeur
(2003) - Francouz
(2002) - Napoleon (TV seriál)
(2002) - Malone (TV seriál)
(2002) - Erotic Tales - Porn.com
(2002) - Cesta
(2001) - Les voies du paradis
(2001) - L'Attaque du camion de glaces
(2000) - Old School
(2000) - La Mécanique des femmes
(2000) - Fais-moi rêver
(1999) - La Vie est dure, nous aussi
(1999) - Les Passagers
(1999) - Inséparables
(1998) - Zonzon
(1998) - Un taxi dans la nuit
(1998) - Alger-Beyrouth: Pour mémoire
(1997) - Les Démons de Jésus
(1996) - Děti noci
(1995) - Le Garçu
(1995) - Cinq à sec
(1994) - Wonder Boy - De sueur et de sang
(1994) - Avocat d'office (TV seriál)
(1993) - Regards d'enfance (TV seriál)
(1993) - L'Homme de la maison
(1992) - Poslední potopení
(1992) - Myslím na vás
(1992) - Le Mirage
(1992) - Julie Lescautová (TV seriál)
(1992) - Golem, l'esprit de l'exil
(1991) - Ferdydurke
(1991) - Les Dents de ma mère
(1991) - Bar des rails
(1991) - All Out
(1990) - Quartier nègre
(1989) - Zanzibar
(1988) - Tourbillons (TV seriál)
(1988) - Studený pot (TV seriál)
(1988) - Haute tension - Le visage du passé
(1987) - Mount Royal (TV seriál)
(1987) - De bruit et de fureur
(1986) - Wahnfried
(1986) - Un moment d'inattention
(1986) - L'Unique
(1986) - Rodná vlast
(1986) - Dolce assenza
(1985) - Policejní komisařství (TV seriál)
(1985) - Néo Polar (TV seriál)
(1985) - Hurlevent
(1985) - L'Histoire en marche: Les prisonnières
(1984) - Souvenirs souvenirs
(1984) - Série noire (TV seriál)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.12.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Fabienne Babe 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Fabienne Babe - herečka

se narodila 26.12.1962 ve městě Paříž
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Fabienne Babe

Dnes se narodili
Čína Jet Li
(*1963) herec, mistr bojových umění

Česká republika Klára Issová
(*1979) herečka, dabérka

Egypt Rudolf Hess
(*1894) německý nacistický politik

Spojené státy Channing Tatum
(*1980) herec, tanečník

Itálie Giorgio Moroder
(*1940) zpěvák, skladatel


Fabienne Babe
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
4°14’
 
LunaLuna:
Střelec
28°45’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
21°01’
 
VenušeVenuše:
Štír
21°10’
 
MarsMars:
Lev
24°47’
 
JupiterJupiter:
Ryby
8°03’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
9°20’
 
UranUran:
Panna
5°11’
R
NeptunNeptun:
Štír
14°55’
 
PlutoPluto:
Panna
12°07’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
0°58’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
17°07’
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°53’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Dáda Patrasová
(*1956) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Lenka Vlasáková
(*1972) herečka

Česká republika Ivan Vyskočil
(*1929) spisovatel, dramatik a herec

Česká republika Leoš Mareš
(*1976) moderátor, herec, zpěvák

Spojené státy Frank Abagnale
(*1948) podvodník, podnikatel a konzultant zachycený v příběhu - Chyť mě, když to dokážeš


Výročí úmrtí dnes mají
Norsko Bjørnstjerne Bjørnson
(*1832 - 1910) norský kriticko-realistický prozaik

Jižní Korea Masutacu Ójama
(*1923 - 1994) karatista, zakladatel Kyokushin karate

Japonsko Morihei Uešiba
(*1883 - 1969) zakladatel bojového umění Aikido

Spojené státy Jonathan Demme
(*1944 - 2017) režisér, herec

Německo Michael Bohnen
(*1887 - 1965) operní pěvec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »